• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1][Serwer]Devland Premium Edition

Status
Zamknięty.

Gm Skiff

New User
Liczba reakcji
1
Witam
Mam dla Was do zaprezentowania najnowsz? wersj? Devlanda a mianowicie
Devland Premium 8.1 slinik ten zawiera wszystkie funkcje wszystkich poprzednich wersje + dodatkowo nowe extra opcje

P?YWANIE

LINK DO FILMIKU:

czy te? mo?liwo?c ADVANCED FAST ATTACK (pozwala na dodatkowe ustawianie w broniach przy?pieszenia lub zwolnienia czasu atakownia dla gracza, super opcja dla serwera RPG)
LINK DO FILMIKU:

Inne opcje jakie posiada tak?e OTS to naprzyk?ad: Bed System, Share Exp (jak w RL Tibii), Nowy system actions?w np. onAdvance, onSpawn, onThink, onDiePlayer, jak i same actionsy, np doRemoveCondition. Zastosowaniem tych funkcji mo?e by? naprzyk?ad zrobiony przezemnie skrypt na dodawanie ko?ci do zw?ok gracza po jego smierci, i wypisaniu na nich jego danych. A Tak?e, funkcja kt?ra usuwa status palenia si? po wej?ciu gracza do wody.

Wersja XML tak?e wbudowanego ACC-MANAGERA w grze.

OTS posiada tak?e edytowan? mape (nowe zimowe tereny, nowe training center, kilka drobnych poprawek), W sk?ad paczki wchodzi tak?e map edytor, ip changer, oraz ACC-MAKER z super Layoutem, kt?ry za dnia jak mam w??czony komputer mo?na sprawdzi? na:

CREDITS:DZOJO16
Special Thanks for: KaisuM, Szkodnik, Dzyn, Grabarz, Azeroth, Other Guys
- Based on newest SVN (Without flags)

DOWNLOAD:

SpeedShare:

Ostatnia edycja:
Wk?cu kto? da? po??dny ots ^^.Takie to ja lubie ocenka 10/10.Lepszego tutaj widzialem tylko 1 OT.

No nare?cie jaki? super OTS ocenka 10/10 ju? ?ci?gam. :) Lepszego tutaj nie widzia?em. (no mo?e jeden ale i tak ten jest lepszy) Widze nawet ?e du?o postaci jest.

problem

problem

mam problem...
mam ten silnik odpalam go wszystko dzia?a.. w??czam Tibie>change ip>i caly czas pokazuje mi sie "only tibia 8.9 client is allowed " :confused::confused:
help..

ODp

ODp

Ej gm Skiff zrobimy fajnego ots'a
? z tej mapki ??:D

Takie pogaw?dki prosz? na pw. //Gudio

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmm mozesz zrobic tylko ja dostaje gm:) pasuje

Takie pogaw?dki prosz? na pw. //Gudio

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uruchomienie tej aplikacji nie powiod?o si?, poniewa? nie znaleziono libxml2.dll. Ponowne zainstalowanie aplickacjo mo?e naprawi? ten problem. Ehm :/

@UP
Zawsze si? da ^^
Ots bardzo dobry polecam ;P 8.5/10 bo zawsze mo?e by? lepiej ;D

Nic to nie da?o. :) ?ci?gn??em ten sam ots z innej stronki i wszystko dzia?a jak powinno :) Czyli Gm Skiff co? zr?ba?

Status
Zamknięty.
Do góry