• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.1][XML] Evolution New! + (Map Editor).

Marcin16 Hostowa?em tego OTSa przez wakacje, lecz teraz szko?a... W domu b?d? tylko w weekendy dlatego nie op?aca mi sie d?u?ej stawia?. Postanowi?em si? nim podzieli?.
20 Mb Po Rozpakowaniu

- RL addon system (Nightmare, Brotherhood, i Jester addony sa za Demonic Essence i w mniejszych ilo?ciach :P)

- Wiele nowych expowisk, potwor?w (wrzuce pare zdje? :P)

- RL loty, wygl?dy potwor?w

- Wszystkie potiony z 8.1 dzia?aj? (15:56 You see a great mana potion.
Ten napoj moze byc uzywany przez magow i druidow z poziomem 80 lub wyzszym.) jak wida? opisy po polsku

- Wszystkie sety(magma, glacier, terra, lightning) dzialaja (opisy tez po polsku :P)

- Exori vis, flam itp dzia?aj? na odgleg?o??

- Profesje: Hoster, Game Master, Consuller

- Demon Set, Blue Set zwi?kszaj? ataki magiczne (10:52 You see a demon legs (Arm:9).
Zwieksza ataki magiczne o 15%.)

- SD, Exori mort, Exevo Mas Mort, exori san, exevo mas san itp dzia?aj? tak jak na RL(widoczne na zdj?ciu)

- Nowe czary (jest tabliczka w dp, na niej napisane s? wszystkie nowe czary)

- Nowe ???ka ( u NPC Lola mo?na kupic parcel: np. green bed i klikamy prawym na parcelu i lewym na zwyk?e ???ko ^^)

- Zwi?kszy?em ILO?? wypadanych addon itemk?w (mo?na to sobie zmieni? )

Reszte zobaczycie na OTSie, nie chce mi si? za bardzo rozpisywa?, dlatego poka?? wam jeszcze pare zdj??

Death Quest

Demon Legs cz. 1

Demon Legs Quest cz. 2

Przy nagrodach Demon Legs Questu :P

"Desert" xd

A tutaj quest na desercie :P

Na Frostach

Depo :P

Teleporty

Temple

Sklepy

Exevo Mas Mort, o kt?rym pisa?em

Oraz Exevo Mas San :P

No i w ko?cu... Link :d
Ots Downlad :

Skan:

Wszelkie pytania prosz? pisa? w tym temacie, ch?tnie udziel? wam odpowiedzi ^^
Tylko prosz? was nie piszcie post?w typu "nie sci?gajcie to virus", wiem, ?e mam ma?o post?w (dlatego, ?e rzadko ogl?dam wszelkie fora, wole wszystko robi? sam :P) bo to b?dzie ?wiadczy?o, ?e nie przeczytali?cie dok?adnie wszystkiego :P Dorzuci?em jeszcze plik creatures.xml do map editora, ?eby nie by?o p??niej, ?e usuwa wam potwory i NPC po edicie mapki :P (wygl?daj? inaczej ni? w tibii,lecz s? podpisane i na otsie b?d? wygl?da?y normalnie)

Prosz? o komentarze :P

Pozdro ^^

//Na forum znajduje si? identyczny temat, napisany przez innego autora. Uwaga! Ka?demu kto ?ci?gn?? otsa z tego linku, polecam zrobi? skan komputera. Kosz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.1][XML] Evolution New! + (Map Editor).

1.to jest key logger
2.juz jest w tym dziale
3.marcinek "key finder" wykry? mi owntibie dziwne co ?
OWN TIBIA NIE SCIAGAC ^^

zajebisty ots poweim wam ludzie ze ots jest czysty nie posiada jka iiny pisza ze sa tu key

silnik ma vity ale ona nie sa grozne dla kompa ...a taki temat juz widzialem na innym forum ;]

Czemu nie jest jeszcze w ?mietniku?!

1.Plagiat
2.Na 100% Keylogger bo skan podrobiony ciekawe? 0/36 w evo? Nie mo?liwe!

jak wam wykry to czemu ots jest czysty??

Bo da?e? pusty folder lub bez silnika nuubku^^

@down Koledzy Marcina? Tam jest Keyloger ! + to evo by wyro

Ostatnia edycja:

Wiesz powiem ci tyle!Bo ja mialem ten ots.Tylko ze w map editorze niema new items,CM Outfitu nawet w tym OTSIE niema.Map Edytor niema new items broni itp.Ale ten ots i tak wymiata ;]

Back
Do góry Bottom