• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.10]Jak wklei? projekt do mapy?

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Liczba reakcji
93
Witam.
Mam problem, a mianowicie nie wiem jak wklei? projekt do moejj mapy.
Nie wiecie pewnie o co mi chodzi :P
Chodzi mi o to, ?e nie wiem jak zrobi? tak, aby kto? robi? w trakcie co? do mapki, a potem mi b?dzie wysy?a? sw?j projekt, a ja b?d? go wkleja? do g??wnego projektu mapy.
Nie wiem czy si? tak da.
Pom??cie.
P.S. Zachowajcie sobie dla siebie teksty 'nowicjusz', 'noob', 'pocz?tkuj?cy'.
Po prostu pom??cie, bo przecie? o to chodzi w tym dziale : Kto? szuka pomocy i kto? inny mu jej udziela. Proste prawda?
Pozdrawiam.

Odp: [8.10]Jak wklei? projekt do mapy?

Jaki map editor ?

Z tego co przeczyta?em w poradnikach (trudno u?y? opcji szukaj -.-) Dla rme i simone s? inne "sposoby".

Ale kolesiowi pewnie chodzi oto ze np. zrobi koles mape inny w dowolnej pozycji i jak on ja wklei w innej to domkow niema albo cos, ja tez mam taki problem przylonczam sie do prozby.

@up

Czytaj ze zrozumieniem -.-

On nie wie jak wklei? kawa?ek jakiej? mapy do innej -.-

Wy kur** up to naprawde jakis debile ... Dla pana pytaj?cego na g?rnym pasku narz?dzi tam gdzie sa pz zone, resp zone to jest taki prostok?cik z przerywanych lini klikasz go i wtedy zaznaczasz na mapie to co chcesz skopiowac :D jak zaznaczysz to, to pole ktore zaznaczy?es bedzie troch? ciemniejsze ?ebys m?g? je rrozpoznac podczas kopiowania, no dobra jak je zaznaczysz to klikasz CTRL + C a na swoim g??wnym projekcie szukasz miejsca gdzie chcesz wklei? i klikasz CTRL + V :D Koniec aa wlasnie tak sie kopiuje w Simone Map Editor a w RME to podobnie xD:cool:

Status
Zamknięty.
Do góry