• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.10]Master OTS

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

z takim exp to nie problem mie? tyle os?b ;/ a w podpisie masz "Pisz poprawnie po Polsku!" a sam nie umiesz pisa? :D

poprostu zal niedosyc ze exp strasznie wielki to takie lagi ze potowry sie wogole nie ruszaja a z npc sie nie da pogadac

Ten OTS jest bardzo fajny ale lagi s? dobijaj?ce dla mnie exp jest dobry bo lubie durzy exp.Ale God powinien co? zrobi? ?eby Npc odpowiadali graczom jak oni co? do nich m?wio?.

Ostatnia edycja:
Tego OTS nie morzna Odpali? ja wpisuje ip loguje sie i jest error 10049 tylko char lista sie wysiwietla a potem nic God szybko to napraw bo to jest najlepszy OTS w jaki gra?em.

zal

zal

lol zal noob serv :D
nawet ten co pisal ze fajne to nie wie ze nie musza NPC odpisywac i pewnie stal 2h i czekal na odp :D

i na dodatek pisze dobrze po polsku ale nie widzi za dobrze ;D
Nie zauwazyl przyciska 'edit'

Dajcie spok?j co to za ots. Jak potwory si? tak laguj? to nie masz zaznaczonych priorytet?w, dla mnie tylko noobki graj? na takich nie dopracowanych servach.

@up
Masz racje tylko za przeproszeniem "debile" graj? na takich ots
@Topic
Hehe bardzo ?mieszny podpis tak jak ju? kto? to zauwa?y? to w sygnaturce jest ci?gle 74 os?b online i uptime si? nawet nie zmienia bo jest ca?y czas 29m i 10s
Moja ocena ots 0/10 bo nawet si? nie mog?em wbi? a na "sygnaturce" pisze ?e jest online. A druga sprawa to ?a?osny podpis bardzo do kitu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom