Sory ale mapa.. Kompletnie jakas taka pusta.. widac z hmm nawet niewiem jak to nazwac wyspy i co droga do nich kompletnie pusta ZERO DRZEW KAMIENI KRZACZKOW niemowiac o monsterach typu Rabbit Deer itp..
Jak szukasz mapera to sie zglaszam... ;]
?eeee wogule mi sie nie podoba, to mount z dragami za duzo tych ogni, a gora z cyclopami jest jakas kwadratowa, malo szczegolow,i te trophy tez nie pasuja Moja Ocena 4/10
Tak beznadziejnej mapki dawno nie widzia?em. Takie kwadraty, ?e szkoda s??w, zero szczeg???w. Po co wrzucasz screeny z "surowej" wersji mapy. Ciesz si?, ?e tego nie zamykam xD.
Co do rabbitow i deerow to sa ale chyba je dodalem juz po zrobieniu ss a co do drzew to jakos gesciej czy jak??? I jakie szczegoly jeszcze na cyclopach dodac??? I jeszcze co mi nie wyszlo i prosze sie nie powtarzac typu ze 3 wiadomosci pod rzad typu kwadraty, kwadraty, kwadraty!
nie ma nic lepszego niz krytyka wlasnie wymyslilem dobry sposob
zrob 2 slabe mapki
niech ci ludzie mowia co im sie nie podoba wtedy poznajesz gust przecietnego "tibijczyka" i wiesz jak zrobic fajna mapke a dopiero potem czytaj poradniki i uzupelnij mapke (ja jestem na etapie uzupelniania [temat: [8.20] Mapa xD])
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.