• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[8.11] VarathOTS testy!

Status
Zamknięty.
Siemka nie Szukacie moze mappera :D Gada?em z Hosterem i powiedzia? ze bym sie tutaj zg?osi? =). Jak chcecie mnie sprawdzic odezwijcie sie na gg 3022731 ja zrobie wam jakies expowisko =)

Szkoda tylko, ?e Account Maker Gesiora to taki syf :p

Szkoda tylko, ?e Account Maker Gesiora to taki syf :p

Piszesz tak by nam dopiec? Bo z tego wynika ?e tak. A czy syf, czy nie syf my wiemy swoje... Zachowaj to dla siebie.
Sam go u?ywasz...
cyt.
Kod:
Account maker by Gesior and Elf.

@Topic
Nowe skrypty b?d? za?adowane za ok. 10 minut, potworki b?d? mie? mniejszy loot (bo z co drugiego, leci co? powa?nego, chocia? loot x 1) :-)

@Topic
Gudio napisał:
Nowe skrypty b?d? za?adowane za ok. 10 minut, potworki b?d? mie? mniejszy loot (bo z co drugiego, leci co? powa?nego, chocia? loot x 1) :-)

Omg. Nie ?artuj sobie z tym lootem. Dzi? rano siedzia?em z 30min na hero. Zabi?em oko?o 40. Loot? 2x War hammer i kasa , zero crown :| Jak zmniejszysz loot to b?dzie za?amka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
007Przemek napisał:
Omg. Nie ?artuj sobie z tym lootem. Dzi? rano siedzia?em z 30min na hero. Zabi?em oko?o 40. Loot? 2x War hammer i kasa , zero crown :| Jak zmniejszysz loot to b?dzie za?amka.

Spoko, Ty akurat m?wisz o hero, a s? potworki inne do roboty, hero zostanie.

Ostatnia edycja:
Piszesz tak by nam dopiec? Bo z tego wynika ?e tak. A czy syf, czy nie syf my wiemy swoje... Zachowaj to dla siebie.
Sam go u?ywasz...
cyt.
Kod:
Account maker by Gesior and Elf.

@Topic

Dopiec? Poprostu zwracam uwag?, ?e jest dziurawy, nieoptymalny i brudny.
Wiecie swoje? To czemu mnie pyta?e? o drobnostk?, kt?rej nie powinienem chyba cytowa??

Nie u?ywam account makera by Gesior - aczkolwiek ze strony technicznej :) Napisa?em o nim w stopce dlatego, ?e to on jest pomys?odawc?, to on zer?n?? layout Tibii i to on rozpocz?? prace nad takim czym?.

wOw SZKODA ZE TAKI DUZY EXP LEPSZY BY BYL 20-5:cool:

TO S? TESTY!
Normalnie b?dzie x 4... ;-]

Dopiec? Poprostu zwracam uwag?, ?e jest dziurawy, nieoptymalny i brudny.
Wiecie swoje? To czemu mnie pyta?e? o drobnostk?, kt?rej nie powinienem chyba cytowa??

Nie u?ywam account makera by Gesior - aczkolwiek ze strony technicznej :) Napisa?em o nim w stopce dlatego, ?e to on jest pomys?odawc?, to on zer?n?? layout Tibii i to on rozpocz?? prace nad takim czym?.

Drobnostk?? O skille chodzi? Nie wiedzia?em jak to naprawi?, wi?c skierowa?em si? do Ciebie.. Szuka?em pomocy i tyle ;-) (Dzi?ki za pomoc)
A skoro nie chcia?e? dopiec to i tak nie musisz nam zwraca? uwag tego typu.

Miejmy to za sob? :D

Bo lubie zwraca? uwag? :p

Stwierdzili?my na game-chacie, ?e po testach b?dzie straszny waste. Boje si? kupna tych wszystkich run i potionek.

Runy zosta?y poprawione (ilo?ci strza??w jak w rl : P ), potiony te? ( teraz dodaj? wi?cej manny/hp )

Snav w?tpi? w og?le ?e na ots'a wbi?.

A jest na serwerze system enchantowania(nie wiem czy dobrze napisane?) oraz bronie dystatnsowe z 8.0?

System enchantowania jest ju? gotowy ale jeszcze nie dost?pny, b?dzie po testach, a co do broni dystansowych z 8.0 to o kt?re Ci chodzi? ;p

Serwer zapowiada si? ciekawie :P Bardzo mi si? mapa podoba . Mam akie zapytanie na przysZ?o?? :D
B?dzie w?asna grafika np. jaki? monster?w ? item?w ?
:P

chodzi mi o royal spear, te swiecace speary i assassin stary;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry