Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda tylko, ?e Account Maker Gesiora to taki syf![]()
Account maker by Gesior and Elf.

Szkoda tylko, ?e Account Maker Gesiora to taki syf![]()
Gudio napisał:Nowe skrypty b?d? za?adowane za ok. 10 minut, potworki b?d? mie? mniejszy loot (bo z co drugiego, leci co? powa?nego, chocia? loot x 1)![]()
007Przemek napisał:Omg. Nie ?artuj sobie z tym lootem. Dzi? rano siedzia?em z 30min na hero. Zabi?em oko?o 40. Loot? 2x War hammer i kasa , zero crown :| Jak zmniejszysz loot to b?dzie za?amka.
Piszesz tak by nam dopiec? Bo z tego wynika ?e tak. A czy syf, czy nie syf my wiemy swoje... Zachowaj to dla siebie.
Sam go u?ywasz...
cyt.
Kod:Account maker by Gesior and Elf.
@Topic
Nowe skrypty b?d? za?adowane za ok. 10 minut, potworki b?d? mie? mniejszy loot (bo z co drugiego, leci co? powa?nego, chocia? loot x 1)![]()
Napisa?em o nim w stopce dlatego, ?e to on jest pomys?odawc?, to on zer?n?? layout Tibii i to on rozpocz?? prace nad takim czym?.wOw SZKODA ZE TAKI DUZY EXP LEPSZY BY BYL 20-5![]()
Dopiec? Poprostu zwracam uwag?, ?e jest dziurawy, nieoptymalny i brudny.
Wiecie swoje? To czemu mnie pyta?e? o drobnostk?, kt?rej nie powinienem chyba cytowa??
Nie u?ywam account makera by Gesior - aczkolwiek ze strony technicznejNapisa?em o nim w stopce dlatego, ?e to on jest pomys?odawc?, to on zer?n?? layout Tibii i to on rozpocz?? prace nad takim czym?.

Bo lubie zwraca? uwag?
Siemka nie Szukacie moze mapperaGada?em z Hosterem i powiedzia? ze bym sie tutaj zg?osi? =). Jak chcecie mnie sprawdzic odezwijcie sie na gg 3022731 ja zrobie wam jakies expowisko =)
a OTs 4/10
radze tu nie grac to noob OTS