• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.2][mapa]Domek

Status
Zamknięty.

Khizbu

User
Witam, godzin? temu wr?ci?em ze szko?y i postanowi?em zrobi? sobie ot taki domek. Domek prawdopodobnie wciel? w powstaj?c? w?a?nie wysp?. Komentowa?

(screeny poni?ej. Je?eli si? nie wczytuj? pisa? na pw)
domekpitrofi3.png

domek-parter.png

NOWY DOMEK. TYM RAZEM DOMEK RZE?NIKA!
beztytuu.png

Nowy domek! T? posiad?o?? b?dzie mo?na kupi? i zamieszka? w ?rodku tego cudownego mieszkania!
domek1.png

Mia?em troche czasu wi?c doda?em nowy domek. W tej posiad?o?ci b?dzie mo?na zamieszka?. Domek jest prosty ale bardzo przytulny. W tej budowli zrezygnowa?em z dywanu oraz pozby?em si? karawanu z pod domku. Czas pracy ~10min~
dom2.png

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.2][mapa]Domek

Malutki, pro?ciutki, a jednak bardzo ciekawy ; )

Wida?, ?e go dopracowa?e?. Podoba mi si? ten pomys? z drewnem u g?ry kamiennej ?ciany.

Jedynie nie podoba mi si? uci?ty st?? przy wej?ciu do domku.

Dla mnie jednak nic szczeg?lnego.. Domek jak domek..

Dziwny ten fragment ziemi wchodz?cy do pomieszczenia.. Tak czy siak praca wyjatkowo "normalna".

?adny domek.
Zrobi?e? nawet taki mini gara? :P
Tak jak powiedzia? Woristin: Prosty, ale ciekawo wykonany ;) i te? mi nie pasuj? ten uci?ty st?? :D

Postara?e? si? je?li chodzi o szczeg??y i inne rzeczy.

Podoba mi si? pomys? z tymi drewienkami co podtrzymuj? tam odstaj?c? cz??? domku. ;]

Postaraj si? jeszcze poprawi? ten st?? bo ci nie wypali?. ;P

Ostatnia edycja:

Ciekawa praca , jest do?? dopracowany i prosty. Jeszcze kilka poprawek i to by?by naprawd? ?wietny domek. ;]
Pozdrawiam , Koybi !

Bardzo fajnie urz?dzony domek. Wida?, ?e masz pomys? i potrafisz go zrealizowa?. No daj? 7/10 :) Oby tak dalej!

Domek fajny. Gdyby ots byl tak fajny jak ten domek to po prostu jeden z najlepszych otsow =] Moze ci sie bedzie chcialo kiedys zrobic otsa =]

Je?li mo?na ;] Wystruj pierwsze domku jest bardzo ?adny i prosty. Jedyne Co mi si? nie podoba to ten zielony Jaskrawy dywan z byt bardzo kuje w oczy ^^ daje 8/10 bo i tak ?adnie ;)

Domki niez?e... sam bym pewnie wykupi? jakbym na jakim? OTS znalaz? :P
W pierwszym domku nie podoba mi si? tylko to czerwone ???ko, wci?ni?te tak w k?t... Poza tym na 3 ss'a widnieje jeden element wsp?lny te zielone ??zka na zielonym dywaniku - wyprzeda? czy co?

Pracuj? teraz nad domkiem rze?nika. Prosz? o niezamykanie tematu.

Niby dlaczego mamy to robi?? ; )

Domek rze?nika mi si? du?o mniej podoba - m?g?by by? bardziej dopracowany, z wi?ksz? ilo?ci? szczeg???w.

Tam, gdzie jest to siano (?) pasowa?oby doda? jakie? koryta.

Poza tym, s?dz?c po tabliczce, domek jest na jakiej? ulicy i pe?ni rol? sklepu. Je?li to prawda, to ca?y domek ma z?y uk?ad.

Og?lnie domek jest dobry, ma par? niedoci?gni??. Dla mnie dziwnie wygl?da na pierwszym screenie pochodnia, kt?ra jest za szaf? :p

Pozdrawiam.

naprawde ladny domek bardzo mi sie podoba 10/10 najlepsze sa te uchwyciki odstajacego kawalku domu jak ruler pisal ;D

Nowy domek dodany. Ocenia?. W nowym domku b?dzie mo?na zamieszka?.

Skasowa?em kilka wiadomo?ci kt?re za?mieca?y temat. Jutro dodam kolejny domek.

Ostatnia edycja:

Szczerze m?wi?c nie wiem czym si? podniecacie. Jest to mniej ni? 10min roboty ;D. ja tutaj nic cudownego nie widz?. Zobaczcie domki z noname server i tamte oce?cie. To s? na 10 to tamte b?d? na 60 xD?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom