• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[8.2][mapa]Domek

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.2][mapa]Domek

M?j styl polega natym ?e robi? ma?e i zgrane domy. Jednak na twoj? pro?b? w?a?nie bior? si? za budow? czego? wi?kszego.

Hmmm... ?adne domki, tylko mi si? jedna rzecz nie podoba, a mianowicie jak masz Dzwi wej?ciowe to pod nimi jest albo kawalek trawy albo ziemia... Chyba nie masz tak w domu, powinno (moim zdaniem) by? normalnie... Nie wiem czy to tw?j b??d czy nie przyuwa?y?e? tego, bo RME tak robi samo... Ale poza tym Szczeg??em ?adnie zrobione.

Tak fajny.
Ale dlaczego takie kraw?dzie nie dopracowane

Wiem ?e to dziwnie zabrzmi ale :D kwadrat

Tak fajny.
Ale dlaczego takie kraw?dzie nie dopracowane

Wiem ?e to dziwnie zabrzmi ale :D kwadrat

I jak b?dziesz robi? domki to nast?pnym razem (jesli robisz w Rme) Wejdz Opcje Auto border Wtedy nie bedzie ucinal tak podlogi przy drzwiach itd

ups z?y przycisk sorki za double ; x

//Double post. Sklejone

Ta pod?oga pod drzwiami to taki "m?j styl" autobordera nie u?ywam poniewa? cz?sto bardziej utrudnia mappowanie ni? u?atwia

Czyli "Styl" podobny do RME, dobra nie wchodze w szeg??by bo i tak mi ty tego nie udowodnisz czy ko?ystasz czy nie, a z drugiej strony mnie to nie interesuje ;]
Jeszcze raz, ?adne domki!

Z autoborder?w korzystam gdy:
- Musz? zaplanowa? wielko??, kszta?t rozmiary projektu,
- do robienia g?r
- do robienia uliczek, czasem brzeg?w
Z autoborder?w nie ko?ystam gdy:
- robi? wyko?czenia dom?w,
-podczas dekoracjii,
- podczas robienia p?os?w
- podczas stawiania ?eczy bezpo?rednio przylegaj?cych do ?ciany
- podczas k?adzenia pod??g.

Nie ukrywam ?e ko?ystam z autoborder?w. Wszystko jest dla ludzi. Stawiaj?c te "trawy" w dzwiach chcia?em jako? urozmaici? domek. My?l? ?e to wyja?nia spraw?.

?adne Domki jeste? bardzo Pomys?owy,My?l?cy i Wog?le

Najlepszy efekt to te drewniane nad oknami ;D

Mysle ze taka ocena jest piekna 100 /1

Hmm. widze ze z nudow bawisz sie tak jak ja ;] tylko pamietaj ze jezeli robisz domek nie dodawaj MEBLI;] Mam juz z tym doswiadczenie.. potem sa BUGI w grze itd.. najlepiej jezeli kazdy sobie sam domek uzadzi ;] ale 8/10 za calo ksztalt ;]

Hmm. widze ze z nudow bawisz sie tak jak ja ;] tylko pamietaj ze jezeli robisz domek nie dodawaj MEBLI;] Mam juz z tym doswiadczenie.. potem sa BUGI w grze itd.. najlepiej jezeli kazdy sobie sam domek uzadzi ;] ale 8/10 za calo ksztalt ;]

...

To nie jest domek dla gracza, tylko taki "erpegowy", w kt?rym mieszka jaki? NPC.

Ma?e a cieszy... Szczeg?lnie mi sie podoba ta 3 fota... biedny ?winiak ;P Na 4 i 5 focie by sie przyda?o wiecej szczego??w ale naprawde jest niezle :))

Og?lnie dom bardzo ?adny du?o szczeg???w, ?adnie zmieszanie ?ciany.
Nie podoba mi si? tylko ten uci?ty st?? popraw to.

Moja ocena 8/10

Dla mnie BOMBA aczkolwiek robie lepsze ;P Mo?na by doda? troche szczeg???w. Za nied?ugo mo?e si? tu m?j wy?wietli ;D Og??em jest Fajny xD

Ciasny Ale W?asny ;P Og??em Jest Z*******Y ;D Mi Si? Bardzo Podoba. ?ycz? Takich Dalszych FAJNYCH Domk?w. Mo?? Si? Odgapie Do Mojego OTs-a . ?art ;P Ocena 14/10 ;D

Ostatnia edycja:

Fajne Domki ale dam ci rade z do?wiadczenia wiem ze silnik nie za?aduje krzese? itd w domku nie jestem pewien czy w wszystkich silnikach ale ja na TFS 8.31 a3 tak mia?em;)czekam na next prace i na jakie? wieksze miasteczko:cool:

Mala, nie chodzi o wielkosc tylko o wykonanie. Czepiacie sie szczeg???w. Domek nie mam zastrzezen pr?cz tego kwiatku w 1 ss-ie, co on tam robi? Troche nie pasuje ale ogolnie to dobre 9.5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom