What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.22] LandHoria OTS

Status
Not open for further replies.

schikell

Active User
Reaction score
8
Witam!
Chcia?bym wszystkich zaprosi? na nowo otwarty serwer RPG w wersji 8.22!!
Nie jest to jaki? domowy serwer na 2-3 tygodnie. Obecne serwery os?b kt?re stworzy?y ten serwer s? online juz od ponad roku!!!
Zalety serwera?
- bardzo szybki serwer dedykowany z ??czem 100mbps
- Du?a mapa
- prawie 150 r?znych quest?w
- enchantowanie broni
- unikalne nowe, ciekawe miejsca
- codziennie obecno?? GM
- Exp 6-9x
- Loot:2x
- brak crash?w ani lag?w nawet do 300 os?b online!!!
- Wspaniala atmosfera

Promocja! Kazdy kto sie zarejestruje dostanie darmowe 3 Dni Premium Account !
Mapka:
landhoria.png
Osobiscie Polecam : )

Zapraszam Rowniez Na >> <<

Last edited:

Xablo

Active User
Reaction score
7
Odp: [8.22] LandHoria OTS

Naprawd? godny polecenia ots wida? tutaj prace Gm oraz jego post?powania kt?re przek?adaj? si? na jako?? gry oraz funkcjonalno??.Polecam!!

Hoster

Senior User
Reaction score
34

Polecam OTSa. Jest to OTS pod 8.22 (z czego si? ciesz?). Atmosfera na OTS jest mi?a. GM to nie jaki? noob (kt?rych na innych otsach jest pe?no) tylko osoba, kt?ra wie co robi.

Masteros

Advanced User
Reaction score
3

No no OTS zapowiada si? bardzo ciekawie tylko gdzie jest IP??:confused:

GM Stary

Advanced User
Reaction score
3

Kolejny Server DB Worlda ^^
jest juz Sun,Earth,Moon,Emerald no i Landhoria
Sun,Earth,Moon Im nie wysz?o wiec otworzyli r?wnie? 2 idiotyczne niedopracowane otsy jak tamte.
Sun By?o najlepszym serverem DB Worlda i sie spie*szu?o
;D Ale nie bede taki gra?em na ka?dym ots'ie z db world i nawet lag?w od 00:00 do 13 nie ma a od 13:00 do 17:+ s? bo Servery s? przeci??one.

Pozdro dla Db.World team ;D

Xablo

Active User
Reaction score
7

Up

Nie p?acz ?e Sun/Moon/Eart najlepsze servery bo to nie prawda nie mo?na stac w miejscu trzeba isc do przodu Dbworld otworzy? nowy server Emerald i to on nale?y do Broozda drugi gm otworzy? w??snie landhorie kt?ra nie nale?y do tamtej seri i wszytko uk?ada si? bardzo dobrze a co do lag?w to nie ma najmniejszych no mo?e na tamtym Sun ;p i nie por?wnuj landhori do pozosta?ych bo to ca?kiem inna bajka i w przeciwie?stwie do dbworld ten server zostaje rozwijany i nie wsyztko przek?ada si? na zysk i kieszonkowe dla gma tylko bardziej mu zalezy na ilosci graczy jak i komfort jaki maj? graj?c.

arakis

User
Reaction score
0

Jako jedyny administrator serwera Landhoria moge zagwarantowa?, ?e tam lag?w nie b?dziecie mieli nawet do 200-400 os?b(dok?adnie nie wiem bo nie by?o jeszcze tylu os?b online), wi?ksze update mniej wi?cej co 2-3 miesi?ce.
Zapewniam was, ?e Landhoria to nowy serwer kt?ry w ?adnym stopniu nie bazuje na grze D.B. World. GM Jest tylko jeden co oznacza brak jakichkolwiek przekr?t?w oraz naprawd? szybk? pomoc.
Je?eli kto? wypowiada sie, ?e Landhoria to bedzie to samo co sun/moon/earth to najwyra?niej tam nie gra?.

Pozdrawiam.

Marszal

Senior User
Reaction score
18

Polecam polecam ladny ots fajnie sie gra a gm sa wporzo ;]

schikell

Active User
Reaction score
8

Sum/Moon/Earth/Emerald to calkiem inna bajka, inny silnik (Zorzin) i nie jest on dopracowany.

Natomiat LandHoria to zadbany OTS, chciaz nie stoi dlugo to mozna juz stwierdzic ze jest to OTS z przyszloscia. :D

Marty1

Active User
Reaction score
2

Hmm moje zdanie to ots jest bardzo fajny bo exp ma?y nie to co 6k czy 9k, w?asna mapa (chyba) loot 2 ale skille to nie wiadomo og?lnie godny uwagi zaraz wbijami si? przekonam

Po zagraniu stwierdzam ze ten ots wed?ug mojego zdania jest do kitu i nie polecam

Last edited:

arakis

User
Reaction score
0

Hmm moje zdanie to ots jest bardzo fajny bo exp ma?y nie to co 6k czy 9k, w?asna mapa (chyba) loot 2 ale skille to nie wiadomo og?lnie godny uwagi zaraz wbijami si? przekonam

Po zagraniu stwierdzam ze ten ots wed?ug mojego zdania jest do kitu i nie polecam

Je?eli napisa?e?/a? ze jest "do kitu" to mo?e chocia? napisa?/a by? co? wi?cej? Dlaczego? Co ci sie nie spodoba?o itd?

DamYan

Administrator
Staff member
Reaction score
14

Serwer Boski Rpg kazdy takiego szuka
Mapa ?adnie przerobiona
0 Lag?w
Sun,earth.moon and emerald to inna bajka niz Landhoria
Brozdoo postawi? 8.22 z pe?no b??dami chyba co? jak ?ci?gno? ots'a edytowa? config.lua i w?aczy? ale 1 rzecz? kt?r? w??czy? to Sklep
Jeszcze 4 GM'i
Borcel<Lance>
Yoshan<Moderator kt?ry krytykuje d.b.world
polo <nieznam ale pewnie to ?Bash>

arakis

User
Reaction score
0

Serwer Landhoria jest hostowany przez firm? hostuj?c? we Francji. Gwarantuje serwer online 24/7 z maksymalnymi przerwami 1-2 min (baaaardzo rzadko).

Kalasznikov

Active User
Reaction score
4

Podoba mi sie weszlem zeby zobaczyc ale chyba pogram dluzej POLECAM!!!

DamYan

Administrator
Staff member
Reaction score
14

Ta tylko niedodawaj Adminie g?upich rzeczy do sklepiku tak jak pan brozdoo doda? wszytskie itemy kt?re s? x100 bezsens
a i nawet mu niezazdro?c ze zarobi wi?cej bo masz wi?cej graczy

schikell

Active User
Reaction score
8

Niedlugo nowy update, wszystko na stronce.

DamYan

Administrator
Staff member
Reaction score
14

Wiem i si? bardzo ciesz? chyba powr?ce na landhorie bo na rl tibi wog?le czasu nie sp?dzam a po 2 na ots mog? siedzie? i wbijac wysokie lvl'e
Schikiel jaki masz nick ??

Xemronn

Forum friend
Reaction score
337

#DamYan
Strasznie spamujesz. Postaraj si? nie pisa? post pod postem, jest to ostatnie upomnienie z mojej strony, nast?pnym bedzie ju? warn za spam.

#topic
Na otsie nie gra?em. Mo?e zagram. Po opisie, odpowiedziach u?ytkownik?w wnioskuje, ?e ots jest ca?kiem ciekawy. Narazie nie mam czasu na gr?, gdy to si? zmieni napewno wejd?.

Pozdrawiam, Xemronn.

Status
Not open for further replies.