Odp: [8.31][SQL] ~~ LOC0SO Rl Map OTS ~~
LOC0SO , Ja to ju? ci nigdy nie zaufam .. pobra?em niedawno twojego OTS , i musia?em przez ciebie robic formata bo mia?em OWNTIBIE na kompie.. rodzice sie na mnie wkurzyli bo by?y tam wszystkie dane wi?c prosze schowaj sie ;/ Robisz du?o kont tylko ?eby za?apa? wiare a potem tylko hack i hack , i nowe konto i od nowa ?al.pl, mia?em gdzie? skany twoich OTS'?w przez owntibia deleter , ale nie wiem gdzie mam na kompie, poprostu bawisz sie tylko kosztem innych i rozsy?asz keye.. a gdy kto? o tym upomni , to ty m?wisz jak?s gadke ze to naprawisz etc ! we? ty lepiej pobaw sie w piaskownicy bo wida? ze jestes dzieckiem neostrady albo mia?e? trudne dziecinstwo ze hakujesz bez bronnych ..
I co mo?e teraz b?dziesz upomina? mnie o b??dy jakie napisa?em? co teraz powiesz ze m?wi? nie prawde? poprostu jeste? zwyk?ym hakerem kt?ry dzia?a w prosty sposob ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC WIRA , DOSTAC BANA / ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC KEYA , DOSTAC BANA / ZROBIC KONTO , ZAMIESCIC OWNTIBIE , DOSTAC BANA , i tak w k??ko .. bo niby po co robisz tyle kont? gdybys dosta? bana , czeka? by? a? on zniknie , no chyba ?e ci na tym bardzo zale?y zeby tu sie zarejestrowac.. ale powiem ci ze to ju? cie mo?na z?apa? na tym ?e korci cie do hackowania

No co mo?e to co m?wie jest nie prawd? ? pewnie du?o osob da?o sie ju? nabra? na to..... , D?ugo ju? zerowa?em na otfans.net , ale z takim czym? jeszcze sie nie spotka?em

Pewnie napiszesz posta teraz z takim tekstem [?AL MI CIE KURW*etc..] To ju? by by? dow?d na to ze jeste? hackerem, bo widzisz za?atwi?em to w prosty spos?b z tob? ;] zobaczymy co ty odpiszesz
Ludzie , nie pobierajcie tego chyba ?e chcecie straci? swojego chara na rl tibi.. albo co? gorszego..