8.4-8.5+ AccMaker Gesior - Edit NAJLEPSZY DOST?PNY !!! >>ZOBACZ<<

Status
Zamknięty.
Odp: 8.4-8.5+ AccMaker Gesior - Edit NAJLEPSZY DOST?PNY !!! >>ZOBACZ<<

No to tak sciagnij sobie najlepiej do tego program Notepad++ jak go zainstalujesz to otworz nim install.php i usun cala linie 40 53 69 w moim przypadku to zadzialalo

Robilem, nie dzia?a. Co mo?e z tym byc?

Napisa? KokoSzambo
Robilem, nie dzia?a. Co mo?e z tym byc?

a pr?bowa?e? na innym silniku ??

<------------- Kliknij Nie Gryze

Ostatnia edycja:
Warning: syntax error, unexpected '(' in C:/Documents and Settings/Admin/Pulpit/crying/config.lua on line 16 in C:\xampp\htdocs\xampp\install.php on line 152
Plik config.lua zaladowany z C:/Documents and Settings/Admin/Pulpit/crying/config.lua nie jest poprawnym TFS config.lua. Wroc by wybrac inny katalog Mozliwe, ze uzywasz mocno edytowanego TFSa.
Pomo?e kto? ? Nie mam TFS :( jest mo?e jaki? acc pod 8.5 ? cryingdamson ? (co? takiego :))
Musisz pobra? program notepad ++ Potem Otworzy? za pomoc? tego programu config.lua i usuwa? po kolei odno?niki czy jako? tak zaraz ci poka?e
1.Otw?rz jak Na Obrazku
beztytuumiw.png

2.Usu? Wsz?dzie Te Zielone Odno?niki Usu? od G?ry do do?u ka?dy odno?nik
78239878.png

3.Powinno To wygl?da? Tak
73583374.png

POMOG?EM DAJ REPUTA NIE PISZ NA PW ....
<------------- Kliknij Nie Gryze
Albo Mo?ecie Pobra? Ju? Gotowca Ale To Troch? B?dzie du?o szukania Pozdro ;) Lepiej Sie we? za 8.40 xD mniej z komplikowane jak dla mnie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

1.mam problem przy zak?adaniu postaci nie ma wy?wietlonego kodu weryfikacyjnego jak go doda? ?
2.jeszcze jak klikam zaloguj to ?e nie odnaleziono obiektu. Error 404
localhost
2011-05-12 17:13:27
Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
3. Jak usun?? jak?? jakby zak?adka t? z tych forum czy sklep bo chce forum usun?? bo mi nie potrzebne jest
4.Jak wklei? miniaturki itemk?w do shopa ?
5.Jak/gdzie wklei? jaki? link np do pobrania tibi jest podzak?adka jakby 'Pobieralnia' i tam chce pare plik?w z linkiem wrzuci? gdzie mam go wklei? i jak ?
6.Jak zrobi? te aukcje bo jaki? b??d mi wyskakuje w silniku i nie dzia?a http://imageshack.us/m/585/681/bladc.png
7.Jak mam tutaj dwa ?wiaty to jak usun?? Swiat2 ? 'Server2'

Po 1 Musisz Wej?? w xampp/htdocs/config i otworzy? config.php za pomoc? note pad ++ ?eby by?o ci ?atwiej ... p??niej szukasz linijki 13 i powinna tam by? linijka

$config['site']['verify_code'] = 1; // show verify code to block stupid scripts, set 0 if you have problems with image
i musisz zmieni? 1 na 0 i powinno ci skasowa? z ca?ego accmakera verify code

Na 2 ci nie odpowiem ,

3.Powinna By? te? w xamppie i w confing i confing.php Nic chcesz sms shcop

Wejd? w xampp/htdocs/config/config.php

i otw?rz za pomoc? notepad ++ i znajd? linijke

$config['site']['shop_system'] = 1; // show server shop page? 1 = yes, 0 = no, use only if you installed LUA scripts of shop

4.Masz Tu Poradnik nie jest m?j uprzedzam ..

5.Nie Wiem Zabardzo..

6.Najlepiej je skasuj .. ja kiedy? mia?em i to skasowa?em..

7.spr?buj w configach co m?wi?em w config/config.php lub w htdocs/config.php

Pomog?em w jakim? z podpunkt?w Daj Reputa +

No to tak sciagnij sobie najlepiej do tego program Notepad++ jak go zainstalujesz to otworz nim install.php i usun cala linie 40 53 69 w moim przypadku to zadzialalo

Wracaj do piaskownicy a nie takie durne rzeczy proponujesz! HAHA

//Topic
Po co piszecie "wrzu? screeny" jak layout AccMakera mo?na dowolnie zmienia? -.-?

//Topic2
Dzieci co pisz? po raz 20 o problemie w 3 linijkach niech przeszukaj? temat w poszukiwaniu odpowiedzi a nie "O mam problem, mam te? w dupie posty innych napisze co? g?upiego od siebie"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry