• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4+]Za?oga Eternal World

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4+]Za?oga Eternal World

Widz?c Screeny, jestem BARDZO Ch?tny, prace pisa?em dos?ownie 10 min, mam wi?cej projekt?w na komputerze nr. 2 jednak akt. nie mam do niego dot?pu.
B?d?c "bardzo ch?tny" dajesz prace pisane w 10min? : > Troszk? za ma?o, jak b?dziesz mia? dost?p do kompa to podrzu? jakie? d?u?sze pracki.

A ja od?wie?am :d

Nick: Emil
Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?: Mapper
Projekty przy kt?rych pracowa?e?: Kaczooch OTS,OTS 24.
Dlaczego chcesz do nas do??czy?: Do Jestem Dobrym Mapperem.
Twoje przyk?adowe prace: Mape Robi?em Sam !

# Nick:Mustang
# Wiek:14
# Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?:Grafik/Grafik Pixelartowy
# Projekty przy kt?rych pracowa?e?:Navia OTS i viele innych
# Twoje przyk?adowe prace:dam po rozmowie na gg
# Dlaczego chcesz do nas do??czy?:Bo szukam dobrego ots -.-

Witam.

Jestem pisarzem (jak by nie by?o pierwszym i naczelnym) dru?yny Eternal World. Dlaczego tutaj pisz? i wtryniam si? w rekrutacj?, kt?rej nie prowadz? (;))? Ot?? chcia?bym Was, drodzy u?ytkownicy portalu tibia.net.pl poprosi?, aby?cie przestali si? zachowywa? jak dzieci (w sensie zachowania, bo z wiekiem bywa r??nie). Jeden pisze, ?e mia? formata, inny, ?e poda na gg, jeszcze inny, ?e nie mo?e odzyska?... ludzie! Czy Wy my?licie, ?e przyjmiemy Was do teamu za ch?? bycia i 'fajno??'? Odpowied? brzmi - nie. Ponadto kto? tutaj wy?ej poda? screena mapki - okej, co? jest, ale wola?bym, aby da? tutaj 5 screen?w z bliska tej mapy, ni? jeden na kt?rym nic poza rozmieszczeniem nie wida?.

?eby nie by?o offtopu - pisarzy na t? chwil? nie potrzebujemy! Drugim zosta? Xerax i jako? si? turlamy.

@ up
Favnirek oni mog? ale ja jak dam moje prace (grafiki) to zaraz beda w avatarach/sygnaturkach ze zmienionym napisem ^.^:o

@ up
Favnirek oni mog? ale ja jak dam moje prace (grafiki) to zaraz beda w avatarach/sygnaturkach ze zmienionym napisem ^.^:o
No tak ale jeszcze nale?y umie? czyta?. W temacie wyra?nie jest napisane ?e podania mo?na wysy?a? na email. A ja ci raczej nie dam do avatar?w, sygnaturek itp.

Welcome :D (Uuu, Ale ze mnie Anglik)

Nick: GarQet;
Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?: Mapper;
Projekty przy kt?rych pracowa?e?: VitaeWorld - TNP Projekt;
Twoje przyk?adowe prace: Tylko na GG;
Dlaczego chcesz do nas do??czy?: Poniewa? poszukuj? profesjonalnego teamu, mam nadziej? ?e ten jest nim.

O Tobie ju? wspomnia?em, tym razem ja - powiniene? da? w tym temacie jakie? screeny dok?adniejsze (przybli?one) ze swojej mapki, a nie tylko jej kontur, bo nie spos?b oceni? mapera przez kontur mapy (to tak, jak ocenia? grafika po outlinie).

O Tobie ju? wspomnia?em, tym razem ja - powiniene? da? w tym temacie jakie? screeny dok?adniejsze (przybli?one) ze swojej mapki, a nie tylko jej kontur, bo nie spos?b oceni? mapera przez kontur mapy (to tak, jak ocenia? grafika po outlinie).
Zrub Przynajmiej To Co Ja Zrobi?em ;] a Potem Dyskutuj

Zrub Przynajmiej To Co Ja Zrobi?em ;] a Potem Dyskutuj
Omg, cz?owieku nie wym?drzaj si? bo nawet pisa? nie umiesz. To nie nam na tobie zale?y tylko ewentualnie tobie na nas, wi?c nie cwaniakuj tylko je?li chcesz ?eby twoje podanie zosta?o rozpatrzone daj screeny z gry a nie minimapy.

* Nick: CosmO
* Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?:Pisarz
* Projekty przy kt?rych pracowa?e?: Kilka wymy?lonych historii niestety nie przelanych na papier

* Dlaczego chcesz do nas do??czy?:C?? jakby to powiedzie?. Pisanie nie jest niczym trudnym wi?c mog? spr?bowa?.

# Daniel 16 lat
# Mapper (moge by? kim? innym)
# Zrobi?em sam skrypty i ca?? mape do mojego ots'a (7.6)
- GG 10247696 ;)

Raz - od?nierzam
Dwa - pisanie nie jest niczym trudnym? Ojj, jeste? w b??dzie.
Trzy - albo podajecie prace, albo nawet w tym topiku nie piszcie -.-"

• Nick: Hoxaver
  • Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?: pisarz(r?wnie? w znaczeniu: tw?rca ?wiata gry, fabu?y, zada?) / ewentualnie r?wnie? skrypty czy praca nad r??nymi ?miesznymi rzeczami, kt?rymi nie chc? sobie zaprz?ta? g?owy.
  • Projekty przy kt?rych pracowa?e?: By?em szefem, kreatorem ?wiata gry i fabu?y oraz g??wnym skrypterem Divizjon OTS, kt?ry istnia? kilka miesi?cy, poza tym kilka mniejszych OTS (przerabianie map i dodawanie skrypt?w).
  • Twoje przyk?adowe prace: , kt?r? jaki? czas temu pisa?em na konkurs i niech b?dzie jeszcze to
  • Dlaczego chcesz do nas do??czy?: OTS to moja pasja od d?u?szego czasu. Znam si? na tym bardzo dobrze, masz szerok? wiedz? na temat wszystkiego co zwi?zane z tworzeniem OTS i wiem jakie wi??? si? z tym problemy. To co chcecie osi?gn?? wydaje si? bardzo ciekawe. Zawsze marzy?em, aby stworzy? swoje uniwersum fantasy w grze komputerowej. Z moim zespo?em mi si? to nie uda?o, mo?e uda mi si? z wami. Niew?tpliwie posiadam bujn? wyobra?ni? (od prawie dw?ch lat prowadz? sesje RPG w Warhammera). Znam bardzo dobrze wszystkie wi?ksze uniwersa fantasy (np. Tolkiena, Sapkowskiego, Paoliniego czy Warhammera). Pragn? na bazie Tibii zrobi? uniwersum o wiele bardziej od niej samej rozbudowane i zawieraj?ce ciekawsz? fabu??. Znam si? na tym co chc? robi?.

Znam si? na OTS i Tibii bardzo dobrze, s? na pewno osoby, kt?re to potwierdz?. Umiem robi? bardzo wiele rzeczy, za mapowanie ju? mi si? nie chce zabiera?, jakbym si? troch? przy?o?y? to m?g?bym robi? te? skrypty do skomplikowanych quest?w. Prosz? o odpowied? w PW i je?eli znajomo?? ma si? rozwin?? o podanie w niej numeru gg. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

@Hoxaver, odezwa?em si? na e-mail :)

Odp: [8.4]Eternal World, ots z super zmianami!

Odp: [8.4]Eternal World, ots z super zmianami!

Witam ! :)
• Nick: Denis
• Funkcja kt?r? chcesz pe?ni?: Mapper
• Projekty przy kt?rych pracowa?e?: Maxiwar.no-ip.biz ( kt?ry ju? nie istnieje :/ bo sobie kole? polecial w ciula ) jeszcze gdzies tam robilem mapy niepamietam jakie IP
• Twoje przyk?adowe prace: Moja mapa Rookgard tworzona od zera ! o to kilka scren
Rookgard ! ...
beztytuuvc9.png

beztytuu1iz2.png

beztytuu21212ca4.png

beztytuu111111111ld8.png

• Dlaczego chcesz do nas do??czy?: Chce do??czyc poniewaz chce zeby ludzie byli zadowoleni i jak to jaki koles powiedzial zeby moje prace nie posz?y na marne ze serwer pochodzi tydzien i koniec a ja sie mape na robie z miesiac tak wiec powiedz czy sie na daje czy nie
• GG : 1194134

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry