-Tibia 8.54 [8.54-8.57] Alcana.pl - Best Custom Map Ever [RPG]

Status
Zamknięty.
Odp: [8.54-8.57] Alcana.pl - Best Custom Map Ever [RPG]

No w ko?cu za 48 mniut start jakies po??dne rpg gdzie si? troche pogra ZAPRASZAM DO ROBIENIA KONT I MO?E JAK?S gildie sie zrobi zeby by?o ma?e oranie zyd?w ;d;d;d;

Czy itemy w sklepie s? jakim? ?artem? Proponuj? to wszystko jak najszybciej usun??

o.O

Czy itemy w sklepie s? jakim? ?artem? Proponuj? to wszystko jak najszybciej usun??
o.O
A co ci przeszkadza w tym, ?e s? takie itemy w sms shopie? Przecie? serwer musi si? z czego? utrzymywa?, poza tym, to nie jest jaki? bardzo mocny RPG serwer, gdzie w shopie s? tylko addon items. RPG nie jest tylko tym, ?e musi by? exp x2 i standard itemy. RPG mo?e by? w r??nych wersjach, tych mocniejszych i tych l?ejszych. Akurat ten serwer jest po ?rodku tych kwestii, a wi?c.
btw,
[-]Co z tym startem?[/-] - Serwer wystartowa?.

@down
Wybacz, ale ja nie jestem Tob?, aby kupowa? item po itemie. Ja wole zrobi? questa na dany item, ni? wyda? na niego 3z? +. Nie znam si?? Wybacz kolego, lecz posiada?em wiele OTS'?w z expem x10 i najlepszym itemem jaki by? w sms shopie by? boots of haste/bronie dla knighta. Tak samo, je?li chodzi o gre - gra?em na wielu serwerach, gdzie te? najlepszymi itemami by?y tylko bohy. A wi?c, je?eli to Ty si? nie znasz, to lepiej si? nie udzielaj, bo bez sensowne komentarze zlewam tak naprawd?.

Ostatnia edycja:

@up
nie znasz si?- nie pisz.
RPG to RPG, nie ma "troch? RPG"
kolega pewnie jako pierwszy, ka?dy item z shopu po kolei wy?miga.

Wszystko pi?knie ?adnie , ale to nie jest rpg skoro w sms shopie mo?na sobie kupi? najlepsze geary np. Axe of doom lub softy, to po cholera mam robi? questy na bronie skoro se mog? kupi? je od razu i sie nie m?czy?. Druga rzecz, addon items to tez niszczy rpg . Rozumiem server "musi sie z czegos utrzyma?" ale mogli?cie darowa? sobie te "doomy" a zamiast tego wstawi? np. bright sword rare item to nie jest, ale przydatny...

Tak tez myslalem ze widzalem ta mape i juz wiem gdzie jest to mapa ots'a TibiSoft Alysia ots heh znam ta mape na pamiec ;] no ba wybocilem tam 280palla xd na fury

Ostatnia edycja:

Wasze pro?by na przerobienie otsa na rpg poprostu go rozwali?y ;(
W niedziele, w ?rodku dnia 39 os?b online. Gra?em na wszystkich edycjach ots i wiem o nim chyba wszystko ;]
To nie jest ots do meczenia si? zabijaniem rat?w i rotworm?w jak wi?kszo?? os?b z tego forum twierdzi. W tym ots chodzi?o o meczenie si? zabijaniem bos?w, wsp?lna zabaw? w rozwi?zywaniu quest?w, odkrywaniu ciekawej mapy i zabijaniu innych na warach ;D wida? ze god prowadz?cy ots ma go tak samo w du*** jak to bylo na poprzedniej edycji - zapewnia? nas ze nie b?dzie lagow a s? nawet gdy jest 39 osob online. (Lagi ma kazda zapytana oto osoba w grze). 6 moich rl odesz?o... ja r?wnie? odchodz?...
PS Resp bosa Kheepri dalej nie dzia?a ;)

Nie polecam servera dlaczego zaraz wszystko opisze :)
A wiec jest to gotowy odkupiony server jego stare ip to alysia.pl ten byl po prostu bez skazy zero bug?w kup? graczy niestety team hostera si? rozpad? i musia? zrezygnowa? z prowadzenia ots. Ale to co robi ?wczesny hoster to przechodzi ludzkie pojecie na serverze brakuje npc,lagi,freezy Bossy nie dzia?aj? pewnie nawet hoster nie wie o ich istnieniu wiec stanowczo nie polecam servera bo osoba prowadz?ca w og?le si? na tym nie zna ots postawiony pod pieni?dze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry