Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wbijam z teamem ;d najlepiej napisa? do tych wi?kszych team?w "rexis" itdWbija? teamy.Oro b?dzie.Wbijamy teamem Niklas Escardone.Wbija? i robi? konta
ma ktos z nimi kontakt?Wszystko mi si? podoba opr?cz SMS shopa :/

cz?owieku a co ty myslisz ze z samych cc ots sie utrzyma? prosze cie... po 2 pyta?em tego admina na priv to mowil mi ?e b?d? ankiety forum i to potem "My" czyli gracze b?dziemy decydowa? co ma by? co doda? co usun?c lub co zmieni?no mi te? Ci kt?rzy b?d? mieli dost?p do tel matki odrazu ?atwiejszy start... Powinna zosta? kasa, napewno softy wyrzucic to ?enada na takich ots, softy w sms shopie.
@Tarenia
gdzie ta reklama? chcia?bym zobaczy?![]()

cz?owieku a co ty myslisz ze z samych cc ots sie utrzyma? prosze cie... po 2 pyta?em tego admina na priv to mowil mi ?e b?d? ankiety forum i to potem "My" czyli gracze b?dziemy decydowa? co ma by? co doda? co usun?c lub co zmieni?![]()
zapowiada sie naprawde fajne oro
, wlasna mapa fajny exp , balans profesji czego chcecie wiecej ? !. WBIJAC I ROBIC KONTAdobrze mowi ! robi? konta i oramy !!!Zapraszam Serdecznie na OTS-azapowiada sie naprawde fajne oro
, wlasna mapa fajny exp , balans profesji czego chcecie wiecej ? !. WBIJAC I ROBIC KONTA
co do sprawdzania czy wszystko jest okej... wi?c gra?em na poprzedniej edycji ots'a i wszystko gra?o jak trzebaA spr?bujcie nie wystartowa? dzisiaj o tej godzinie xD
Mam nadzieje ze wbije 100+ ludzi i bedzie fun
Moze zrobcie probny start godzine wczesniej zeby zobaczyc czy nic sie nie zepsuje.
wi?c czemu teraz ma niedzia?ac?
zaprasza? kumpli i wbija? z teamami!cz?owieku a co ty myslisz ze z samych cc ots sie utrzyma? prosze cie... po 2 pyta?em tego admina na priv to mowil mi ?e b?d? ankiety forum i to potem "My" czyli gracze b?dziemy decydowa? co ma by? co doda? co usun?c lub co zmieni?
@No Swear xd chuja obiecali a nie tutora![]()

stelmach dadz? Ci ptk na start za takie walenie post?w?