- Liczba reakcji
- 386
VenoriaOT
Start 05.09
Konta mo?na zak?ada? na
venoria.otos.pl
Start 05.09
Konta mo?na zak?ada? na
venoria.otos.pl
Zapraszam na nowoposta?y serwer Real Map. Tylko tutaj do?wiadczysz to, czego nie ma na innych OTS! Itemy z SMS Shopa b?dziesz m?g? r?wnie? zdoby? z w pe?ni dzia?aj?cych quest?w, takich jak PoI, Inquistion czy te? Demon Oak.
Na mapie mo?ecie znale?? r?wnie? Gengi?, Pyre, a tak?e Zao!
Gr? umil? r?wnie? ciekawe skrypty dodane do OTSa, konkursy oraz mocny serwer dedykowany przy kt?rym nie ma mowy o lagach!
Tylko od was zale?y, czy b?dzie wam si? tutaj mi?o gra?o - im wi?cej ludzi, tym wi?cej PK, wojen glidii, czy te? zadowolenie z mojej strony!
Oczywi?cie jako w?a?ciciel OTSa nie b?d? gra? na nim, jedynie b?d? jak najd?u?ej do waszej dyspozycji oraz stara? si? jak najlepiej ulepszy? OTS!
Teraz czas na mno?niki:
No i screeny:
Na mapie mo?ecie znale?? r?wnie? Gengi?, Pyre, a tak?e Zao!
Gr? umil? r?wnie? ciekawe skrypty dodane do OTSa, konkursy oraz mocny serwer dedykowany przy kt?rym nie ma mowy o lagach!
Tylko od was zale?y, czy b?dzie wam si? tutaj mi?o gra?o - im wi?cej ludzi, tym wi?cej PK, wojen glidii, czy te? zadowolenie z mojej strony!

Oczywi?cie jako w?a?ciciel OTSa nie b?d? gra? na nim, jedynie b?d? jak najd?u?ej do waszej dyspozycji oraz stara? si? jak najlepiej ulepszy? OTS!
Teraz czas na mno?niki:
- Exp: x50
- Skill: x65
- Mlvl: x35
- Loot: x3
No i screeny:
Start 05.09