-Tibia 8.54 [8.54][Trailer II & Zapowied? II] Atlantyda World RPG - START 21 CZERWCA!

Status
Zamknięty.
Odp: [8.54][Trailer II & Zapowied? II] Atlantyda World RPG - START 21 CZERWCA!

Wiadomo?? w sprawie strony www

Wiadomo?? od Mat'a administratora forum.

* Matmal
16:24:28
Adi
16:24:33
w?asnie zadzwonili do mnie z pracy
16:24:35
musze isc na 17
16:24:39
bo jeden kierowca odpad?
16:24:41
i nie maja kogo wstawic
16:24:45
a ze weekend to potrzebuja :/
16:24:51
jak cos to passy do head admina na forum to

Wiem, to troch? b?dzie ?mieszne ale akurat s? takie a nie inne problemy, start jest 21 na 100%, jednak stron? wraz z forum oddamy wam do u?ytku jutro lub dopiero w niedziel?, w sumie nowa strona z nowym forum nie jest to a? tak piln? spraw? ?eby oddawa? wam niedoko?czone dzie?o, dlatego p?ki co prosimy o komunikacj? z nami przez Strona g??wna forum i p?ki co tamtejsze forum.

Pozdrawiamy,
Kadra Atlantyda World.

ej to kiedy b?dzie na strona ? ;]] bo si? nie mog? doczeka? jak co ;pp no i Atlanty :D

Pod jaka wersje tibi to wgle bedzie ?

Wiem, to troch? b?dzie ?mieszne ale akurat s? takie a nie inne problemy, start jest 21 na 100%, jednak stron? wraz z forum oddamy wam do u?ytku jutro lub dopiero w niedziel?, w sumie nowa strona z nowym forum nie jest to a? tak piln? spraw? ?eby oddawa? wam niedoko?czone dzie?o, dlatego p?ki co prosimy o komunikacj? z nami przez Strona g??wna forum i p?ki co tamtejsze forum.
[/B]

P?ki co maj? jeszcze czas na oddanie strony. Co wam si? tak spieszy. Nawet jak b?dzie kilka godzin przed startem strona to i tak, Ci co maj? zamiar wbi? na AW to zd??? zrobi? konta.

Pod jaka wersje tibi to wgle bedzie ?

Tibia 8.54

I kiedy b?dzie w ko?cu strona?

Strona ju? jest i dzia?a, korzystali z niej betasterzy zak?adaj?c konta do test?w. Zapewne pozostaje podpi?cie jej pod obecn? domen?, a nie zrobili tego bo forum nie by?o sko?czone, a nie chcieli pozostawi? nas bez mo?liwo?ci pisania.

Ja to niewiem czego wy p?aczecie o t? strone, co to za r??nica czy konto za?o?ycie teraz czy 1h przed startem, bedziecie mieli gra? to za?o?ycie se te konto nawet 1h przed startem, co do otsa to super zapowied? ale szkoda, ?e nie ma w?asnego klienta, grafik, profesji itp.

Z wielk? niecierpliwo?ci? czekam na start ots ! Jest kto? mo?e ch?tny do sta?ego teamu?
Kontakt gg 8844857

Wiadomo?? z ostatniej chwili!

Witam wszystkich moi drodzy!

Ot?? mam dla was kilka informacji, lecz ju? tym razem s? to same dobre wie?ci!

Na pocz?tek zaczn? od przebiegu test serwera, ot?? z rado?ci? musz? stwierdzi? ?e serwer zosta? przetestowany pod wieloma wzgl?dami, i ?mia?o mog? stwierdzi? ?e serwer jest stabilny i gotowy do przyj?cia masy graczy! Dow?d znajdziecie na ko?cu posta :)

Co wi?cej!
Prace nad nowym forum i stron? www praktycznie uko?czone!
Co prawda strona b?dzie na bie??co modernizowana jeszcze przez najbli?szy tydzie? (chodzi o dodawanie opcji itp.), to forum b?dzie ju? 100% gotowe do przyj?cia u?ytkownik?w.

Samo forum jak i strona jest zrobiona w bardzo przyjemnej dla oka kolorystyce, kt?ra mam nadziej? przypadnie ka?demu do gustu, dla os?b niezadowolonych, z czasem wyjd? sk?rki o r??nej kolorystyce, tak ?eby ka?dy m?g? dostosowa? sobie j? do w?asnego gustu.

Domena Strona g??wna forum aktualnie jest ju? przekierowywana, wi?c nale?y si? spodziewa? ?e w ci?gu najbli?szych godzin, ju? pod tym linkiem ujzycie oficjaln? stron? serwera, oraz nowe forum! - od razu m?wi? teraz ju? nic nie zale?y od nas, tylko od tego, w jakim czasie przekieruje si? domena.

Zapraszajcie znajomych, rodzin?! Bowiem start ju? za 49 godzin! Zosta?cie z nami!
Atlantyda World Team.

O to chodzi! NADCHODZI DZIE? W KT?RYM B?DZIECIE MOGLI PO RAZ PIERWSZY ZAGRA? NA PRAWDZIWYM SERWERZE RPG- 21.06.2011 GODZ. 19!!!

Wiadomo?? z ostatniej chwili!
Witam wszystkich moi drodzy!
Ot?? mam dla was kilka informacji, lecz ju? tym razem s? to same dobre wie?ci!
Na pocz?tek zaczn? od przebiegu test serwera, ot?? z rado?ci? musz? stwierdzi? ?e serwer zosta? przetestowany pod wieloma wzgl?dami, i ?mia?o mog? stwierdzi? ?e serwer jest stabilny i gotowy do przyj?cia masy graczy! Dow?d znajdziecie na ko?cu posta :)
Co wi?cej!
Prace nad nowym forum i stron? www praktycznie uko?czone!
Co prawda strona b?dzie na bie??co modernizowana jeszcze przez najbli?szy tydzie? (chodzi o dodawanie opcji itp.), to forum b?dzie ju? 100% gotowe do przyj?cia u?ytkownik?w.
Samo forum jak i strona jest zrobiona w bardzo przyjemnej dla oka kolorystyce, kt?ra mam nadziej? przypadnie ka?demu do gustu, dla os?b niezadowolonych, z czasem wyjd? sk?rki o r??nej kolorystyce, tak ?eby ka?dy m?g? dostosowa? sobie j? do w?asnego gustu.
Domena Strona g??wna forum aktualnie jest ju? przekierowywana, wi?c nale?y si? spodziewa? ?e w ci?gu najbli?szych godzin, ju? pod tym linkiem ujzycie oficjaln? stron? serwera, oraz nowe forum! - od razu m?wi? teraz ju? nic nie zale?y od nas, tylko od tego, w jakim czasie przekieruje si? domena.

Zapraszajcie znajomych, rodzin?! Bowiem start ju? za 49 godzin! Zosta?cie z nami!
Atlantyda World Team.

co z tego ze tylke godzin? jak nie by?o graczy <lolz> ... zobaczymy co z tego wyjdzie.

I to jest prawdziwy server RPG!!!
Panowie Szykujemy si? do gry :P
Ja ju? ekip? zmontowa?em xD

I to jest prawdziwy server RPG!!!
Panowie Szykujemy si? do gry :P
Ja ju? ekip? zmontowa?em xD

Nie ty jeden wraz z znajomymi czekasz na serwer, ciekawe kiedy nast?pi roz?am serwera na dwie frakcje i zaczn? si? pierwsze krwawe potyczki :P

"A po ci??kim dniu... odwied? czerwon? dzielnic? Atlanty"

Zapraszamy! Strona g??wna forum
Have Fun!

Impreza ca?? klas?, fajny klimat czu? :DD

Hmm ,mo?e lepiej wprowadzi? runy x2 ??
Przynajmniej UHy :D
bo x1 to a? brzydko wygl?da :P

jak bedzie z addonami? zbieramy itemy i wymieniamy czy jak na rl ze chodzimy do ruznych npc?
Cos wam ta strona nie chce wyjsc ;p

Elect Druid - robi UH x1
Druid - robi UH x2
Elder Druid - robi UH x3 itd.

Podobnie z innymi runkami ;)

Je?eli strona nie wejdzie, podamy wam zast?pcze IP, jeste?my przygotowani na wszystko :)

Zapowiedzi s? ?wietne ju? si? nie mog? doczeka? :D
Tyle tu ciekawych rzeczy. czekam na start :D

Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry