[8.55] Jogafacil Ots

Status
Zamknięty.

fanx215

Active User
Marzec 29, 2009
Liczba reakcji
17
Mam do oddania silnik pod najnowszego klienta tibia (8.55) jest to drugi silnik ktory wyszedl pod ta tibie!.
-Nowe Itemy 8.55
-Nowe Komendy 8.55

!ronaldo on
!pvprulez on
!rulando on
!afk on
Crew
noob
lol
aff

-Questy?
DH
POI
INQUISITION 100%
DEMON OAK 100%
ANIHILATOR
FERUMBRAS TOWER
Arena

ScreenY:
Temple!
20930680.jpg

Trainery!
ot2s.jpg

Nowe Depo!
ot5i.jpg

Arena PvP!
ot3.jpg

Teleport Do Demon?w!
ot9.jpg

Teleport Do Demon?w! 2
ot10.jpg

Vip Area!
ot8o.jpg

ot4j.jpg

ot12.png

ot6.jpg

Nowe Komendy!
ot11.jpg

Passy Na Goda 2/2[/SIZE]
My?l? ?e silnik nadaje si? do hostowania! Polecam!
Download :
8.55JogaFacil_8.55.rar
Skan
8.55JogaFacil 8.55.rar - Jotti's skaner wirusw
Skan troch? nie wyszedl probowalem pare razy.. Prosze o zeskanowanie na wlasn? r?k? [/SIZE]

Reupload:
http://uploading.com/files/1m32bc99/8.55JogaFacil+8.55.rar/
Skan:
http://www.virustotal.com/pl/analis...35f07548ce3bf50b863c1fdc9186ae62d1-1271012938

Odp: [8.55] Jogafacil Ots

Win32:Malware-gen w Awa?cie.
Niby nieszkodliwy, pobior? i przeskanuj? na necie i dam tu Wynik.

Z opisu wygl?da nie?le nie wiem jak dzia?a. Jak z ci?gn? i przetestuje to napisze co? wi?cej. Podobaj? mi si? napisy:
ot11.jpg

O widz?, ?e ju? powoli wychodz? silniki pod tibie 8.55:) Mapka ?adnie przerobiona:p
9/10 bo zawsze mo?e by? lepiej:D

Nie jest to tw?j silnik wi?c powiniene?podpisa? ze nie jest tw?j, chyba ?e jeste? brazylijczykiem ;/ a co do mapy to zwykla przer?bka yurots no i duzy minus ?e wi?kszo?? pisze po brazylijsku ;/

p.s sory za pisownie

W og?le wiesz co ty piszesz?! Nie ma silnik?w XML pod najnowsze protoko?y Tibii...

Przet?umaczy?em ci informacje o silniku z portugalskiego na polski, i jeszcze ci ma?o? Wszystko co pisa?o jest umieszczone tutaj.

mo?na map edytor pod ten silnik ? jak mo?na z g?ry thx

Mo?e bug?w nie ma,ale:
-Mapa ma?o dopracowana
-Bardzo ma?o szczeg???w
-Teleporty nie dopracowane !!

To tyle co powiem !
4/10

pobieram pobieram ale nie wiem jeszcze jaka to mapka i silnik hyba dobry jak widze z opi? innych :p
co mam wpisa? w cofingu.lua plx pisa? bo nie da rady odpali? ots'a Pisa? na nr gg 11118167;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

wchodze w rme a tu co widze 8.50 !!! KURWA CZLOWIEKU ZASMIECASZ FORUM I WYDZIERASZ REPUTY

Ej ots w miare fajny a dlaczego w miare? Nie jest spolszczony do ko?ca te dziwne teleporty mi nie dzialaj? ;s:O

Mapa fajna, skrypty te?, ale silnik Brazylijski du?o czasu zajmie t?umaczenie wszystkich tekst?w itd..Tak wi?c dla mnie to to dobra jest jedynie mapa, kt?ra mo?e si? przyda?.
5/10

silnik jest naprawd? ?wietny ale szczerze m?wi?c mapa typowo nub ots ;p ju? z tydz temu go testowa?em, doda? by? chocia? autora lub link do oryginalnego tematu. :(
5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry