-Tibia 8.54 -8.57 War.zanora.pl Nowy start! Silver edition! Przewidywany guilds competition1

Status
Zamknięty.

kubq

Senior User
Grudzień 12, 2008
Liczba reakcji
40
Jezdziles kiedys kolejka w tibi? Nie? Spruboj to tylko u nas!
Filmik prezentujacy ots:
YouTube - ~~Zanora~~ Team By Koks on war.zanora.pl

Nowosci w tej edycji ots:
-Dodamy nowe questy na wyzsze lvl z nowymi bossami!
-Poprawimy itemy z questow by mialy wieksza wartosc i zeby bylo trudniej je zdobyc.
-Dodalismy nowe eventy : Stone Event(wiecej info nizej) pragniemy dodac jeszcze 1 event!
-Poprawiamy krytyczne bledy!
-Dodalismy komendy !pt, !go, !frags, !t1, !t2 etc...
-Nowe questy
-Poprawki bledow na mapie!
-Powiekszenie glownego miasta!
-Mozliwosc sprawdzenia fragow klikajac look na gracza

War.zanora.pl

Wlasna mapa (duzo miejsca do pvp, trenowania i expienia)

Start 01/09/2011 o godzinie 15:00

Informacje na temat serwera:

-Tibia 8.54-8.57

-Start 40 lvl max level 80

-Exp za graczy 16.5x

-Skills rate:
Skill: 39.5
Magic: 22.5
Loot: 3.0
Spawn: 2

-Dobry Sprzet

-Pkt dla guildi 15+ osob (dajemy pkt tylko dla aktywnych!), pkt zostana rozdane po starcie ots! Nie wczesniej!!

-Skrypty:
-->Nowy zaawansowany frag reward system!
-->Real Paralyze
-->Real war system
-->SKULL SYSTEM
-->Stone event
-->I wiecej...

-Mapa:
Dopracowana mapa, duzo miejsc do trapow i na ob. Dla milosnikow rpg, dodalismy pare expowisk.
Exp za ludzi jest oczywiscie wiekszy niz za potwory.

-Konkursy:
Jeszcze ots nie wystartowal a my juz mamy dla was maly konkurs:

Osoby ktore beda zalogowane na ots w sobote o godzinie 17:00 dostana niespodzianke!!

-Przyszlosc ots'a:
Przewidujemy duzo konkursow jak i update urozmaicajacych otsa!

Dosc gadania czas na screeny:

Temple:
tamplee.jpg

Okolice Temple:
okokb.jpg

Questy(1/3):
qessy.jpg

Miejsca do pvp(jest ich duzo wiecej na mapie):
noood.jpg

miejscedopvp.png

xano1.jpg

Nowe Questy:
qeqe.jpg

tample.jpg

koltm.jpg

qwase.jpg

zimaa.jpg

Inne:
obrazmf.jpg

oroooo.jpg

oro%20pod%20temple.JPG

oro%20pod%20depoa.JPG

koszej%20amulet%20quest.PNG

Dodalismy event stone:

Mossy_Stone_(Normal).gif

Green Stone:
Experience: 32080
Health: 25500
Fire attack: min -100 max -220
Melee attack: min -130 max -320
Energy attack: min -120 max -240
Healing: min 50 max 120
Summons: Orc Berserker, Tarantula, Fire Devil, Elf Scout
Loot: Soul orbs (max 13)

Blue_Shrine_Stone.gif

Blue Stone:
Experience: 64080
Health: 40500
Fire attack: min -200 max -320
Melee attack: min -230 max -450
Energy attack: min -200 max -360
Healing: min 100 max 200
Summons: Orc Berserker, Fire Elemental, Giant Spider
Loot: Soul orbs (max 20)

Red_Shrine_Stone.gif

Red Stone:
Experience: 104080
Health: 80500
Fire attack: min -300 max -430
Melee attack: min -300 max -560
Energy attack: min -200 max -360
Healing: min 180 max 350
Summons: Orc Berserker, Dragon, Giant Spider
Loot: Soul orbs (max 35)

Te kamienie respia sie na mapie w nastepujacych miejscach:
miejscek.png

miejscek2.png

miejscek3.png

Przed zrespieniem sie jednego z 3 kamieni na ots pojawia sie nastepujaca wiadomosc:
Green Stone spawned!! Go search it and kill!

Prosimy o komentarze oraz o propozycje dotyczace ots i nie tylko!!

Odp: -8.57 War.zanora.pl Nowy start! Silver edition! Przewidywany guilds competition1

Bardzo dobra prezentacja serwera, jak zawsze! Super poprzednie edycje!! Wbijam z ekipa! Bedzie oro!!!

Odp: -8.57 War.zanora.pl Nowy start! Silver edition! Przewidywany guilds competition1

Wszystko ?adnie wygl?da i wida? administracja godna uwagi - serwer na d?u?ej, zapraszam do gry. Prze?yj wara jakiego nie mog?e? dotychczas do?wiadczy? ^^

Bardzo ?adna prezentacja mam nadzieje ?e bede sie bawil r?wnie dobrze jak na poprzednich edycjach

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych war?w.Dobrze ?e poprawili?cie b??dy i wyr?wnali?cie profesje, zosta?o tylko czeka? na start !!

Ju? czekam tylko na start ;), Dobrze ?e poprawili?cie b??dy, wyr?wnali?cie profesje, zmniejszyli?cie atak z enchanted speara, oraz flame. Dobrze ?e jak klikniesz na kogo? to wida? tylko gildie,lv,profesje,kille, na innych otsach s? jeszcze inne bzdety typu deady ale to ju? mniej wa?na rzecz. Jak b?dzie trzeba to pomog? rozreklamowa? serwer, chyba ?e to nie GoD napisa? ten temat, Administracja godna uwagi. Na pewno z gildi? zagramy tam d?u?ej !

Jak mo?ecie to poprawcie forum bo to pilne, najlepiej przy zak?adaniu konta aktywacja e-mailem, + jakie? g?upie pytania sprawdzaj?ce czy nie jeste? botem typy, 2+2 :P

A dla mnie to jest gowno. Nie polecam. Gralem na 3 edycjach ? Chyba niepamietam dokladnie. I na kazdej byly bugi,malo ludzi i nic sie niedzialo. -,-

A BUG z biciem levela na mc'ku pewnie jest dalej. ;o

Ogolnie to ten OTS jest caly zbugowany. Przynajmniej byl.

NIE POLECAM GRY NA NIM GDYZ I TAK SZYBCIUTKO PADNIE. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

2x up Tak jestem godem i kazda pomoc w reklamowaniu jest potrzebna.

A dla mnie to jest gowno. Nie polecam. Gralem na 3 edycjach ? Chyba niepamietam dokladnie. I na kazdej byly bugi,malo ludzi i nic sie niedzialo. -,-
A BUG z biciem levela na mc'ku pewnie jest dalej. ;o
Ogolnie to ten OTS jest caly zbugowany. Przynajmniej byl.
NIE POLECAM GRY NA NIM GDYZ I TAK SZYBCIUTKO PADNIE. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

Avaek widac ze dawno nie grales, duzo sie zmienilo, dodalismy duzo nowosci oraz na jednej z edycji bylo 123 osob online. Co do buga z biciem lvl na mc JUZ NIE MA!!!

Topic : Dodalismy komende !t 1,2,3,4 !

W ko?cu jaki? fajny war,ogarni?ty,opisany jasno i wyra?nie.
Biore sie do polecania.
[nick:Cichy]

.

Ostatnia edycja:

Heh ;D
Kiedy? Kubq mnie zrobi? w ch**a bo zareklamowa?em mu OTS a nic z tegonie mia?em !

Ale na OTS wejde bo jest fajny . Balans profesji jest dobry wrecz idealny . mapa te? niczego sobie . Administracja hmm ;D Du?o by tu o niej m?wic ;D No i nie ma ju? bug?w to gra bedzie bardzo mi?a i przyjemna ;D
Zapraszam !

[Nick: Gruby Wkreca Sruby]

Witam,jak dla mnie ten oto war nie jest zly.Lepsze to ni? noobwar.eu lataj?c 13 lvl ;d
Mo?na zauwa?y?,?e Administracja jest aktywna wi?c <nie to co na innych otsach> Zapraszam do orania ;d

Nick:Waclaw Siedlce

Bardzo dobry serwer , dla mnie najlepszy polski war . Noob war , karamy nie maj? por?wnania do tego serwera . Nie b?de si? rozpisywa? poprostu wejdz sam sie przekonasz :)

Fanfatal here :* _/

poprostu takiego wara jeszcze nie widzia?em dla mnie jak i dla wielu graczy best war na ?wiecie serdecznie polecam i zapraszam !! M?j nick to: O

o kur** .. zajebisty ots !!:D zapraszam serdeczmoe ;dd
moj nick :Fajter

Ostatnia edycja:

Up: to nie jest noobwar :)

Topic: Serwer powraca w sobote z powodu usterek technicznych!
Wszyscy zalogowani gracze w sobote o godzinie 16:30 dostana Duza rekompensate!

Przepraszamy za te problemy, napewno to sie juz nie powtorzy!
Pozdrawiam, Shadow!

Start juz jutro , chwilowo mamy problemy ze stronka !
Zapraszamy na start o 16:00 bedzie rekompensata!

moim zdaniem ots w miare lecz gdy po ktorejsc edycji , niepamietam ktorej wyslalem sms o wartosci 7,38 zl dodalem punkty i itemki, lecz gdy szanowny gm rozdawal puknkty ja akurat sie zalogowalem i odrazu odszedlem i lognolem. skonczylo sie to banem i straceniem kasy. prosilem potem gma o odbanowanie lecz nie zauwazylem zmiany w na moim koncie . pozdro i srednio polecam ots ;/

Up: Jezeli cos takiego sie zdarzylo to bylo jednym wielkim blad i przepraszam za swoje lub innej osoby z supportu czyny.

Serwer powraca po resecie skilli oraz lvl. Tym razem juz nie padnie!

~~Refresh~~

Status
Zamknięty.
Back
Do góry