-Tibia 8.53 [8.57] WypasOTS - Multi?wiatowy serwer

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] WypasOTS - Multi?wiatowy serwer

( ! ) Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/ots/www/pages/highscores.php on line 145
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0001 97312 {main}( ) ../index.php:0
2 0.0597 318336 include( '/home/ots/www/pages/highscores.php' ) ../index.php:101
3 0.3328 363816 in_array ( ) ../highscores.php:145

( ! ) Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/ots/www/pages/highscores.php on line 145
Call Stack
2 0.0597 318336 include( '/home/ots/www/pages/highscores.php' ) ../index.php:101
3 0.3328 364624 in_array ( ) ../highscores.php:145

Call Stack
3 0.3329 365000 in_array ( ) ../highscores.php:145

Call Stack
3 0.3330 365096 in_array ( ) ../highscores.php:145

Call Stack
3 0.3330 365192 in_array ( ) ../highscores.p

Pierdoli ci sie strona czy co ?

a ten ots jeszcze dziala ???

dziala ale to nie jest juz ten sam ots co kiedys.... wystarczy zajrzec w highscores

EXTRA OTS WIECEJ TAKICH PROSZE :up:

Ci?gle dzia?a ;)

S?ysza?em, ?e ma by? clean wszystkich postaci? O.o
Od razu kumple chc? wr?ci? do gry :D
Mo?e te? wr?c?...

PS: Kombi moim charem ju? podnieca? si? nie b?dzie jak clean zrobisz :D:D:D

Mnie osobiscie Ots sie podoba!!Widac ze koles ma pojecie o Otsach,zna sie na mapach wie co i jak.Jak mozna zauwazyc to ten serwer ma rece i nogi.Nic dodac nic ujac 10/10 bo nalezy sie taka ocena:up:

Sezon drugi WypasOTS otwarty ;)

spoko ots mi sie podoba :up:[GRACZ][GRACZ][/GRACZ][/GRACZ]

?mieciowa mapka, ale ots jest Bardzo Dobry.
9.9/10
Pozdrawiam,
Kaszub :) ([GRACZ]Pogeg[/GRACZ])

Odp: [8.57] WypasOTS - Multi?wiatowy serwer

~~~ b.u.m.p ~~~

Ja cie elf podziwiam :P Nie to ze podlizuje sie ani nic w tym stylu ale naprawde Ots jest swietny Wszystko dopracowane Widac ze nie byle jaki Ots Poleciam Wszystkim I pozdrawiam Zycze ci jak najwiecej ludzi na otsie i Duzo nowosci W otsie No i duzego zarobku Po[z]dro

Ostatnia edycja:

Genialny ots, jak zwykle si? nie zawiod?em na wytworach Elfa. Polecam osob? kt?re lubi? si? zabawi? w klikacie RPG - szczeg?lnie polecam Loare, exp x5, no pvp. Questy s? genialne, z pomys?em - najciekawsze trzeba odkry? samemu : ) Sam robi?em warriora, zaj??o mi to ponad tydzie? m?czenia si?, jednak warto by?o - full outfity daj? r??ne bonusy. A reborn system hmm... ?wietna sprawa, teraz Elite Druid z kt?rego wi?kszo?? os?b si? ?mia?a, jest mo?liwa ; )! Niesamowicie ma?a ilo?? b??d?w kt?re s? naprawiane w przeci?gu kilku chwil. Trzeba przyzna?, ?e Elf doskonale radzi sobie z administrowaniem serwerem, co wida? r?wnie? po genialnym acc markerze - kolorki dobrane ?wietnie, jak i funkcjonalno?? na wysokim poziomie. Na no pvp si? Wam nudzi? Zr?bcie gildie, zr?bcie wara, zabawa gwarantowana ;) Po prostu: Wypas to najlepszy serwer na ?wiecie.

No z tymi cleanami char?w, domk?w... Uuu to jest najgorsze w Wypasie...

Elf on tnet lol ;d

Wypas OTS i chuj ; ) Gralem tam swojego czasu i milo to wspominam ; ) Serwer swietny mapka,skrypty itd.

btw. mozna tam spotkac zajebiste eventy jakie organizuje Elf np .Trick or treat albo The Best Wypas Movie ; ) Pacc na miesiac 10 zl ;d i klient 8.57 xd

Ostatnia edycja:

Chyba was ojeba?o, 2 ostatnie eventy zorganizowali cz?onkowie teamu, kt?rym cho? troche zale?y na tym ots, a Elf NIE MIAL Z TYM NIC WSP?LNEGO.

Gra?em tu rok, pierwsze 3 miechy wspominam mi?o na pierwszej edycji etherii 2x exp, po powstaniu hitery ca?y wypas straci? na warto?ci i przyci?gn?? bande dzieciaczk?w podniecaj?cych si? wbiciem 400 lvla w 3 dni...

Jak ju? m?wi??m pierwsze 3 miechy wspomina?em super, a potem to ju? wkurwienie, nadzieje, wkurwienie i tak na przemian, ka?da nowo?? jest zapowiadana na za 2 dni, w rezultacie wchodzi za ponad 2 miesi?ce, praktycznie od kwietnia tego roku jak przenie?li nam chary na avlare toczy?em tam wojny do teraz, a? sobie powiedzia?em, ?e mam wyjebane na te g?wno.

Og??em, gdyby Elf cho? troche chcia? polepszyc wypasa i usun?c hitere, da? avlare z 5x expem, a co najwa?niejsze ZAJ?? SI? TYM OTSEM, to mo?e jego dawne czasy by powr?ci?y, elo.

nie grac tam Gm faworyzuje swojich kolegow mala mapa za pacc sie palci (Komuna hahh) na 5 swiatach gra lacznie 220 graczy smiech na sali 500 lvl tam latja nie polecm bany z free za zwykle npisanie "Kurwa"

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Chyba was ojeba?o, 2 ostatnie eventy zorganizowali cz?onkowie teamu, kt?rym cho? troche zale?y na tym ots, a Elf NIE MIAL Z TYM NIC WSP?LNEGO.
Gra?em tu rok, pierwsze 3 miechy wspominam mi?o na pierwszej edycji etherii 2x exp, po powstaniu hitery ca?y wypas straci? na warto?ci i przyci?gn?? bande dzieciaczk?w podniecaj?cych si? wbiciem 400 lvla w 3 dni...
Jak ju? m?wi??m pierwsze 3 miechy wspomina?em super, a potem to ju? wkurwienie, nadzieje, wkurwienie i tak na przemian, ka?da nowo?? jest zapowiadana na za 2 dni, w rezultacie wchodzi za ponad 2 miesi?ce, praktycznie od kwietnia tego roku jak przenie?li nam chary na avlare toczy?em tam wojny do teraz, a? sobie powiedzia?em, ?e mam wyjebane na te g?wno.
Og??em, gdyby Elf cho? troche chcia? polepszyc wypasa i usun?c hitere, da? avlare z 5x expem, a co najwa?niejsze ZAJ?? SI? TYM OTSEM, to mo?e jego dawne czasy by powr?ci?y, elo.

Stare czasy Nie powr?ca ;)
Gra?em Tam rok z przerwami. Pocz?tki avlara Potem Hitera Etheria v2 oczywista i klimat by? w miare lecz Pro EVUl Gejm Majsterowie typu Dan itp.
Gre Zako?czy?em Dawno Temu nie dziekuj?c bo nie ma za co a co propo serva
?acznie Teraz Mo?e gra z 100 osob na tych 5 swiatach (Inferia niby jest ale off bo by? pro evul zajebisty exp 999999x) Na Hiterze gra Banda noob?w nazywaj?cych si? "Dogs band" uprzedzam Dogs Band To nie Hoolsek i jego Armia "orszbali" i "Guzburun?w"(wymowa hoolska oczywista) Dogs Band To Mei, Nei Pener i Andrut a nie jakies dziecko Hoolsek 10 lat.
Serva Nie polecam bo swieci on pustkami ale co jedno jest Dobre ?adko spotyka si? bota ;p.

Your's Latitude

Nie ma SMS SHOP'u? To z czego Ots si? utrzymuje ; p

Wystawi? swoj? do?? d?ug? opini? na temat tego serwa.
Zacz??em gra? w niego od 2008 roku, kwietnia.Powiem sam, ?e serwer z pocz?tku by? do?? fajny.Pozna?em wiele ciekawych ludzi oraz debili za przeproszeniem.A takimi chamami mog? by? Domos i par? innych os?b.Co do samej obs?ugi (Supportu) do?? ciekawa grupka os?b opr?cz Hipertrofii, kt?ra okaza?a si? idiotk?, gdy? wystarczy powiedzie?, ?e na GG napisa?a "spierdalaj i da?a bloka" Przypadek czystego idiotyzmu.Do samego Elfa mam troszk? odr?bne zdania.Wiele os?b mu zazdro?ci, ?e jest developerem TFS, etc.Sam serwer mia? lagi, crashe.Raz by?o ciekawie, jak zmieniali silnik TFS na inn? wersj?.A? do roku 2009 roku, w sierpniu zosta?em tutorem, pe?ni?em t? funkcj? 4 tygodnie i nie zosta?a mi przywr?cona.Z tego co widz?, ?e nie ma z czego utrzyma?, przecie? do cholery jest PACC Punkty na kt?re mo?na wymieni? od 3 dni premium, etc.Ciekawi? mnie bardzo Rookgaard, nie posiada? tej du?ej ilo?ci quest?w, czy potwor?w co na APO typu Dragon Lord, Black Knight.Jeden tr?jk?t ?mierci, jak m?wi? m?j stary kumpel GM Rookie, mo?na by?o expi? do 200, a nawet wy?ej.
Pozdrawiam,
Arts

@edit
Wasze narzekanie, ?e co? jest ?le, itp... Powiem, jak przegl?da?em forum, to troszk? mi si? p?aka? si? chcia?o.Przenosiny by?y raz na jaki? czas.Hitera to najwi?ksza gehenna ca?ego Wypasu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry