-Tibia 8.60 [8.6/8.7] NextOTS - You're Next! START 1 listopada 2012! Godzina 12:00! Zapraszamy!

Status
Zamknięty.

Sacus1991

User
Październik 21, 2012
Liczba reakcji
0

Nasza za?oga ma zaszczyt przedstawi? jedyny i niepowtarzalny NextOTS.
Unikalne Systemy, kt?re znajdziecie na naszym serwerze zapewne dadz? Wam niezapomniane chwile!

A teraz kr?tko o historii NextOTS
Wszystko zacz??o si? kilka lat temu, gdy wraz z przyjaci??mi postanowili?my ?e zagramy w Tibie.
Po kilku miesi?cy gry i coraz bardziej s?abn?cej popularno?ci Tibii, przenie?li?my si? na OTS.
OTS od razu przypad?y nam do gustu. By?o sympatycznie i mi?o. Nauczyli?my si? ?e najwa?niejsze jest dzia?anie. Pomys? OTS zrodzi? si? jako? po roku gry na prywatnych serwerach a poniewa? by?o to za czas?w kiedy serwery stawia?o si? cz?sto i sta?y one kr?tko nie by?o sensu inwestowa? w to pieni?dzy. Jednak?e coraz lepsza technika i rozw?j serwer?w poczyni?y post?py w dzia?aniu i ?ywotno?ci. Ludzie mieli coraz lepsze pomys?y a my uczyli?my si? na w?asnych b??dach. Gdy po kilku latach o tym pomy?le?, cz?owiek widzi jakie g?upstwa pope?ni?. Teraz gdy chcemy otworzy? server jeste?my o wiele starsi i m?drzejsi od nas kilka lat temu. Lata obserwacji serwer?w u?wiadomi?y nas jakie s? najgorsze b??dy i jakich absolutnie nale?y si? wystrzega?. W co nale?y ingerowa? a w co nie.
I oto dzi? po ci??kiej pracy i po wielu pr?bach oddajemy Wam – NextOTS

Pytacie co mo?ecie na nim znale??? Odpowied? brzmi:
1. Innowacyjne Systemy – kt?re opisze ni?ej
2. Najlepsz? obs?ug?, kt?ra w ka?dym wypadku Wam pomo?e
3. Mo?liwo?? wyboru klienta. Sami mo?ecie wybra? jaki b?dzie dla Was najlepszy
4. Przestronn? Map?, kt?r? nigdy si? nie znudzicie
5. Wiele Event?w i Konkurs?w, z byle jakich powod?w. Zapowied? jednego z nich ju? nied?ugo

A teraz kr?tko o systemach
1. Sysytem Ulepszania Przedmiot?w – system za pomoc? kt?rego nasze wyposa?enie zostanie niezniszczalne a nasza bro? b?dzie sia?a pogrom. Ulepsza? b?dziemy za pomoc? Magicznych Kamieni takich jak:
- Klejnot ?ycia
Za pomoc? tego kamienia poziom naszego przedmiotu mo?e zosta? podniesiosiony z prawdobodobie?stwem 40 % + szcz??cie z przedmiotu od -25% do 25 %
- Klejnot Przeznaczenia
Za pomoc? tego kamienia mo?emy ze 100% pewno?ci? podnie?? poziom przedmiotu do poziomu 6
-Klejnot Szcz??cia
Za pomoc? tego klejnotu mo?emy podnie?? szcz??cie w naszym przedmiocie do maksymalnego czyli 25%, jego skuteczno?? wynosi 100%
-Magiczny Klejnot
Za pomoc? tego klejnotu mo?emy doda? dodatkowy atak ?ywio?u do broni, a do tarczy dodatkow? obron?
-Klejnot Chaosu
Ostatni klejnot potrafi doda? do przedmiotu opcj?, maksymalna opcja wynosi 7.
Klejnot ten jest najcenniejszy i najrzadszy przez co posiadanie go kojarzy si? z bogactwem.
2. System inteligentnych potwor?w – w grze mo?ecie spotka? r??ne potwory, niekt?re s? mniej inteligentne inne bardziej, potwory z tego samego gatunku mog? si? r??ni? si??, mog? sobie wybiera? przeciwnika
3. System Tibia TV – system telewizji tibijskiej, ka?dy gracz kt?ry chce mo?e za pomoc? komendy udost?pni? sw?j podgl?d. Gracze a tak?e Ci co nimi nie s? mog? go wtedy „podgl?da?”. Bardzo fajny system
4. System Aukcji Domk?w – system kt?ry pozwala z poziomu strony bra? udzia? w aukcjach. Ka?dy gracz z aktywnym kontem premium mo?e kupi? swoje „cztery k?ty”
5. System wojen – system, kt?ry pozwala nam na wypowiadaniu wojny gildii przeciwnej, mo?emy r?wnie? przyj?? wojn?, odrzuci? b?d? zako?czy? wojn?. Dodatkowo sam zapisuje fragi, najlepszego fragera i najcz??ciej zabijanych
6. System PvP – system opracowany na zasadzie dw?ch tryb?w. PvP Minimum i PvP Maksimum. Te dwa tryby r??ni? si? od siebie kilkoma rzeczami np. d?ugo?ci? zbijania fraga, ilo?ci? mo?liwych frag?w, czy te? straty w wypadku ?mierci.
7. System Marketu – najpro?ciej mo?na to opisa? s?owami : system sprzeda?y przedmiot?w w grze, za pomoc? sklepu, z kt?rego mo?na korzysta? z poziomu strony. Wystarczy ?e po prostu wejdziesz na stron? serwera i znajdziesz interesuj?cy Ci? przedmiot, skopiujesz jego kod i zam?wisz go w grze. Przedmioty mo?na kupowa? za walut? tibijsk? jak i za Punkty Premium.
8. System Statystyk – rozbudowany system statystyk pozwoli Ci w prosty spos?b zerkn?? jakie s? najwy?sze poziomy na serwerze oraz inne umiej?tno?ci. Dodatkowo mo?emy sprawdzi? pierwsze przedmioty, najlepsze uderzenia i inne!
9. Pomniki Chwa?y – upami?tniaj? graczy kt?rzy jako pierwsi zdobyli poziom czy umiej?tno??
10. System bezpiecznej sprzeda?y postaci – chcesz sprzeda? posta? albo j? kupi?? Ale boisz si? zosta? oszukany? Nic prostszego. Kupujesz Akt W?asno?ci i w bezpieczny spos?b przenosisz posta? ze swojego konta na inne.
11. Zmiana P?ci – u nas na serwerze to te? nie problem, wystarczy ?e zakupisz specjaln? run? a p?e? zostanie zmieniona na przeciwn?. Jednak?e jest jeden warunek a mianowicie musisz mie? wyrobionego rec-keya . U?ywaj?c jednak Runy Zmiany P?ci zachowujesz dotychczasowe stroje oraz dodatki, co jest utrudnieniem
12. System Przeno?nych Potwor?w Treningowych – jest to system dzi?ki kt?remu mo?emy trenowa? umiej?tno?ci w wybranym przez nas miejscu. Jednak?e ?eby zakupi? potwora treningowego musimy mie? aktywne konto premium. Koszt jednego potwora to tylko 1000 GP
13. Dla postaci magicznych te? co? mamy a mianowicie mo?liwo?? sterowania summonem. Klikaj?c PPM mo?emy dowolnie kaza? naszemu sumonowi i?? w wybrane przez nas miejsce.
To tylko cz??? z naszych system?w. Inne znajdziecie w grze. Do kt?rej serdecznie ZAPRASZAMY!!!

Czytaj?c nasz? zapowied? nadal nie jeste?cie przekonani czy warto gra? na NextOTS?
Je?li tak to zapraszam do dalszej lektury.
Dlaczego warto wybra? nasz serwer?
Po pierwsze- gra na serwerze jest zupe?nie darmowa.
Po drugie – wraz z rozwojem serwera b?dziemy wprowadza? nowo?ci, wymy?lone przez nas jak i przez naszych graczy.
Po trzecie – czekaj? na Was niezapomniane chwile.
Po czwarte – To My jeste?my dla Was a nie na odwr?t. Ka?dy z za?ogi jest ch?tny do pomocy. Postaramy si? jak najszybciej rozwi?za? ka?dy nawet najdrobniejszy k?opot.
Po pi?te – na serwerze b?dzie panowa? najlepsza atmosfera. Takiej atmosfery nie znajdziecie na ?adnym innym serwerze.
Czy nadal trzeba Ci? przekonywa??

Dajemy Wam s?owo, Drodzy Gracze, ?e eventy odbywa? si? b?d? z r??nych powod?w (nawet z powodu tego ?e dajmy na to jest Wtorek), ponadto cz?ste najazdy niecodziennych potwor?w z kt?rych mo?ecie zdoby? najcenniejsze przedmioty. Zbierzcie ekipe i pom?cijcie bossa. Tak wi?c zach?camy Was do Gry i zapraszamy na NextOTS. Gwarancja Najlepszej Zabawy.

A teraz jakie? informacje:
1. Exp rate: 200x
2. Skill rate: x6
3. Loot rate: 4-6
4. Magic rate: x3
5. Wielka Mapa, z czasem b?d? dodawane coraz to nowe tereny. Czy jeste?cie gotowi do odkrywania?

W imieniu za?ogi Serdecznie Zapraszam!!
NextOTS - Ty b?dziesz nast?pny!.

Start ju? 1 listopada o godzinie 12:00. Nie mo?esz tego przegapi?

A teraz uchyle r?bka tajemnicy:

To nik?a cz??? lokacji. Zapraszamy ?eby odkry? reszt? ?wiata! Gwarantujemy ?e nikt nie jest w stanie odkry? ca?ej naszej mapy!
Je?li jeste? zainteresowany/a zarejestruj si? ju? dzi?!

Zarejestruj si? ju? dzi? i skorzystaj z naszej specjalnej promocji!
Ka?dy kto zarejestruje si? do czasu startu serwera otrzyma od nas 50 PP na zakupy w sklepie!
Strona: <KLIK>
Nowe konto: <KLIK>
Forum: <KLIK>

Odp: [8.6/8.7] NextOTS - You're Next! START 1 listopada 2012! Godzina 12:00! Zapraszamy!

Lubi? nowo?ci, wi?c na pewno zagram, ale mapa nie nale?y do du?ych.

PS Z tego co widz?, to macie walkable sea przy jednej lokacji.

Odp: [8.6/8.7] NextOTS - You're Next! START 1 listopada 2012! Godzina 12:00! Zapraszamy!

Lubi? nowo?ci, wi?c na pewno zagram, ale mapa nie nale?y do du?ych.

PS Z tego co widz?, to macie walkable sea przy jednej lokacji.

Mapa ma prawie 50MB, Minimapa sklejana du?a cz??? znajduje si? pod powierzchni?, woda kt?r? wida? na screenie jest zrobiona w paincie (?eby nie by?o czarnych, brzydkich plam)
Zapraszam a napewno nie po?a?ujecie :)

jaki jest dokladny exp stage na tym servie? co z bosami? addonami? bo albo nie doczytalem albo poprostu tego nie napisales.
chce wiedziec bo nie wiem czy wbic. jak exp jest duzy ze beda biegaly 400 lvl po 3 dniach to ja dziekuje a jak server bedzie mial klimat RPG to napewno z teamem zawitam.
Pozdro Barti ;)
Hail Ruthless Reign^^

Co do strony:
1) Macie stare linki (kieruj? u?ytkownika na stron? RonOTS, przyk?ad: wiki z Rona)
2) Brak SMS Shopu (je?eli jest dost?pny dopiero po zalogowaniu, to zwracam honor; w ka?dym razie JA przed wej?ciem na serwer wola?bym wiedzie? co znajduje si? w SMS Shopie)
3) Przy tworzeniu konta automatycznie generowany jest numer konta (wiem, ?e to dla bezpiecze?stwa graczy, ale prawda jest taka, ?e to odci?ga wi?kszo?? ju? na samym starcie z powodu lenistwa)

Tak poza tym, dorzucam si? do pro?by o exp stages, bo je?eli chcecie zostawi? exp rate x200, to ?ycz? powodzenia, ale osobi?cie nie zabawi? si? na waszym serwerze zbyt d?ugo. ;)

jaki jest dokladny exp stage na tym servie? co z bosami? addonami? bo albo nie doczytalem albo poprostu tego nie napisales.
chce wiedziec bo nie wiem czy wbic. jak exp jest duzy ze beda biegaly 400 lvl po 3 dniach to ja dziekuje a jak server bedzie mial klimat RPG to napewno z teamem zawitam.
Pozdro Barti ;)
Hail Ruthless Reign^^

Exp jest sta?y x 200 ale do startu pozosta?o jeszcze kilka dni i czekam na g?osy w sprawie expa bo to Wy b?dziecie gra? a nie ja i to Wam ma si? podoba? a nie mi. Addony zdobywasz za przedmioty addonowe, jest pi?ciu sprzedawc?w addon?w, kt?rzy ka?? Ci przynie?? przedmioty aby zdoby? addon. Bossy s?, cz??? respi si? regularnie inne s? podczas najazd?w.

Co do strony:
1) Macie stare linki (kieruj? u?ytkownika na stron? RonOTS, przyk?ad: wiki z Rona)
2) Brak SMS Shopu (je?eli jest dost?pny dopiero po zalogowaniu, to zwracam honor; w ka?dym razie JA przed wej?ciem na serwer wola?bym wiedzie? co znajduje si? w SMS Shopie)
3) Przy tworzeniu konta automatycznie generowany jest numer konta (wiem, ?e to dla bezpiecze?stwa graczy, ale prawda jest taka, ?e to odci?ga wi?kszo?? ju? na samym starcie z powodu lenistwa)

Tak poza tym, dorzucam si? do pro?by o exp stages, bo je?eli chcecie zostawi? exp rate x200, to ?ycz? powodzenia, ale osobi?cie nie zabawi? si? na waszym serwerze zbyt d?ugo. ;)

Ad 1. Linki nie s? stare, kieruj? do Wiki Rona poniewa? nie posiadamy jeszcze w?asnej Wiki, a potwory s? o podobnej sile co na Ronie
Ad 2. SMS Shop jest po zalogowaniu, przedmioty kt?re tam si? znajduj? s? ogolnodost?pne w grze, nie chce zarabia? na serwerze bo to nie jest komercyjny projekt (potwierdz? to Ci kt?rzy grali na OpolskiOTS, kt?ry by? pierwsz? edycj? i kt?ry umar? ?mierci? naturaln? po kilku miesi?cach)
Ad 3. Numer konta nie jest generowany, to Twoj nick jest twoim numerem, nie bardzo wiem o co chodzi z tym lenistwem, bo je?li chodzi o sam? rejestracje to nie musisz nic wi?cej robi? jak tylko wype?ni? obowi?zkowe pola, nawet nie wchodzisz na sw?j email, nie jest to konieczne.

Pozdrawiam i Zapraszam www.next.ots.pl
Sacus.

co do expa to bym go zmienil na stage zeby nie biegaly 1000 lvle a 200-250 jakbys zrobil tak ze 150 szybko sie wbija a potem troche trudniej tez by bylo dobrze.

Exp Stages: 1 - 50 - 250x
51 - 100 - 100x
101 - 150 - 15x
151 - 200 - 8x
201 - 4x
Skill Rate: 15x
Magic Level Rate: 6x
Loot Rate: 3x

taki exp stage jest idealny. wzielem go z karmia.pl
gralem tam i bylo idealnie.

jest hujowy, bo evo/rl mapy maja taki exp i gra sie konczy np. 4x expie bo dalej malo komu sie chce expic.
Zobacz te otsy co np 7x jest od 600+ lvla to stoja whuj dluzej, wiec tu exp powinien tez byc sporawy.

co do expa to bym go zmienil na stage zeby nie biegaly 1000 lvle a 200-250 jakbys zrobil tak ze 150 szybko sie wbija a potem troche trudniej tez by bylo dobrze.

Na serwerze nawet 1000 lvl nie jest jakim? problemem, mapa jest przystosowana do wysokopoziomowych graczy, aczkolwiek nie jakies bardzo wysokie

Exp Stages: 1 - 50 - 250x
51 - 100 - 100x
101 - 150 - 15x
151 - 200 - 8x
201 - 4x
Skill Rate: 15x
Magic Level Rate: 6x
Loot Rate: 3x

taki exp stage jest idealny. wzielem go z karmia.pl
gralem tam i bylo idealnie.

Powiem tak Exp nie mo?e by? taki ma?y bo ludzie nie chc? gra? na takich serwerach, oczywi?cie exp bez przesady no ale tu stanowczo jest za niski

jest hujowy, bo evo/rl mapy maja taki exp i gra sie konczy np. 4x expie bo dalej malo komu sie chce expic.
Zobacz te otsy co np 7x jest od 600+ lvla to stoja whuj dluzej, wiec tu exp powinien tez byc sporawy.

Dok?adnie m?wisz, nie m?wie tu o expie x 9999999999 evo ale stage np. od 500 do 50 zmienny co 100 lvl o warto?? 50 ?eby na pocz?tku by?o ?atwo a p??niej ?eby si? odrazu nie znudzi?o

Zapraszam do zag?osowanie w ankiecie <<KLIK>>
Pozdrawiam S. www.next.ots.pl

O opolski ots :)

jezeli ostateczny exp nie bedzie sie konczyl na 200-300 i bedzie to jakos 5x MAX!! to spodziewaj sie mnie i mojego teamu na servie. jezeli bedzie wiekszy to nasze 15 osob odleci na starcie i nie spodziewajcie sie nas bo wtedy ots straci klimat rpg i zrobi sie z niego orshabaal.
wiec do zobaczenia :D

rob exp pod 1000 lvle, a nie 200-300, pierdol te teamy, pierw szczekaja, ze low exp i pkt na gildie a pobija sie 2 dni i wychodza. patrz na taka vest** nie ma pkt na gildie, spory exp a graczy whuj. z gory mowie pierdol teamy i nie sluchaj. lepiej miec 300 randowow co pomoga ci utrzymac server niz banda retardow co dostanie pkt na gildie i wyjdzie po 3 dniach zabierajac ze soba reszte graczy.

a czy macie w planie stworzy? profesje od zera czy u?yjecie tych standardowych

a czy macie w planie stworzy? profesje od zera czy u?yjecie tych standardowych

Profesje nie s? tymi standartowymi, nie ma tak widocznych r??nic si?y pomi?dzy profesjami, nie s? one budowane od zera aczkolwiek s? mocno zmodenizowane

NextOTS - You're Next

PS. Napewno exp nie bedzie si? ko?czy? na poziomie 300 -200 , bo wtedy pytanie za ile b?da biega? 4k + lv,
Ja stawiam na wszyskich graczy jak i na teamy, bo fajny serwer jest wtedy gdy nie polega on tylko na expie ale tak?e wojny, handel mi?dzy ludzmi, wspolne polowania na bossy czy robienie grup? quest?w

Ostatnia edycja:

Profesje nie s? tymi standartowymi, nie ma tak widocznych r??nic si?y pomi?dzy profesjami, nie s? one budowane od zera aczkolwiek s? mocno zmodenizowane

NextOTS - You're Next

PS. Napewno exp nie bedzie si? ko?czy? na poziomie 300 -200 , bo wtedy pytanie za ile b?da biega? 4k + lv,
Ja stawiam na wszyskich graczy jak i na teamy, bo fajny serwer jest wtedy gdy nie polega on tylko na expie ale tak?e wojny, handel mi?dzy ludzmi, wspolne polowania na bossy czy robienie grup? quest?w

jezeli chcesz pod rpg to robic. to skoncz exp na 200-250 z ratem max 4x bo wtedy po miesiacy beda lataly 400-500 levele i to juz nie bedzie rpg bo polowania itp beda sie odbywaly przez najlepszych graczy ktorym nikt nie dorowna...
to jest bezsens z takim duzym expem na takim otsie z tak fajna mapka.

Ja nie jestem fanem serwer?w gdzie s? 1k+ lvl dlatego je?eli exp zostanie ca?y czas x200 to nie zostan? na d?u?ej. Exp powinien si? sko?czy? na 300-400 i max x3, bo tak jak ludzie wcze?niej wymieniali straci to klimat RPG i bossy b?dzie zgarnia? wy??cznie topka.

Zapraszamy na NextOTS! Start za 5 dni!
Na start eventy! Przynajmniej raz w tygodniu rozlosujemy pule punkt?w premium
NextOTS Zaprasza!

Ostatnia edycja:

mo?e zagram ale je?li b?d? profy b?d? wed?ug mnie posiada?y ten minus to po pi?ciu minutach zrezygnuje

Status
Zamknięty.
Back
Do góry