Inne [8.6] Przeniesienie plik?w z serwera na serwer

makaczi

New User
Październik 15, 2018
Liczba reakcji
0
Witam serdecznie!

Zakupi?em w ostatnim czasie jeden z silnik?w wersji Naruto, kt?ry niestety posiada troch? b??d?w kt?re chcia?bym naprawi? natomiast interesuje mnie przeniesienie cz??ci plik?w z niego na nowy silnik TFS. Chcia?bym zapyta? czy mam mo?liwo?? przenoszenia plik?w po prostu do folder?w a nast?pnie zaaktualiza? je w bazie danych? Niestety szuka?em jakichkolwiek poradnik?w na ten temat natomiast nic nie mog?em znale?? i postanowi?em za?o?y? nowy.

Makaczi

Odp: [8.6] Przeniesienie plik?w z serwera na serwer

Co to znaczy na nowy silnik tfs? Z jakiej wersji na jak? wersj?? Kt?rych konkretnie plik?w?
Je?li r??nica b?dzie ma??, bo jaki? minor upgrade wersji by? - np 0.3.6.1 na 0.3.6.2 to raczej bez wi?kszych problem?w - te same funkcjonalno?ci powinien mie?. Je?li z jakiego? 0.3.6 np na 1.3 to ju? kaplica, bo nie b?dzie obs?ugiwa? wi?kszo?ci skrypt?w, bo si? zwyczajnie sporo pozmienia?o.
Je?li chodzi o pliki, to well, map? np mo?esz przenie??, bo raczej nie jest zale?na od wersji silnika. Ale ju? wi?kszo?? skrypt?w jest, bo inaczej si? nazywa wi?kszo?? u?ywanych metod, inna jest kolejno?? parametr?w itp.

Odp: [8.6] Przeniesienie plik?w z serwera na serwer

Dzi?kuje ?licznie za odpowied?.

Aktualnie sam nie jestem w stanie okre?li? serii TFS, gdy? nie ma nic napisane, natomiast skontaktuje si? dzisiaj ze sprzedawc?. Co do plik?w - Praktycznie b?d? tworzy? na nowo wszystkie spelle, monstery, npc, itemy natomiast b?d? zapewne chcia? zapo?ycza? niekt?re z nich, lub niekt?re skrypty.

Back
Do góry