-Tibia 8.60 [8.6] Strzegomski.pl Custom-low rate

Status
Zamknięty.
Odp: [8.6] Strzegomski.pl Custom-low rate

Dla nowych i niekumatych, jako ?e systemy s? z 8.0 to sorc/druid musi robi? runy. Tymbardziej si? im to op?aca, knight tutaj nie ma wi?kszych pot?w i UH jest mocniejszy, a ceny UHa w sklepie s? drogie. Tak samo SD, do expa robi si? HMM. UHy i SDki sprzedaje.. stare dobre czasy :D

A i pomy?lcie o ???wiach, zajebisty exp i profit adekwatny do aktualnych lvli

Ostatnia edycja:

W sumie tez mi sie podoba ten serwer, ale tak jak kupowa?em explo na obrazku jest pokazane 6run (tj. 6uzyc), po czym jak kupi?em by? tylko jeden :/

+dodaj takiego Rashida, bo nie ma gdzie sprzedac WoI, broadsworda i innych syfow bez ktorych nie mam profitu.

Osobi?cie polecam :)

Postanowi?em udost?pni? mape respawnu:

Prbc.png

Brawo nareszcie naprawiles bardzo trudna rzecz tj sprzedawanie viali (dzieki za poradnik przed moim postem wyskakiwalo ze nie mam vialek ktore mialem widocznie musze miec inny outfit wtedy zadziala) Usuneles guild managera? u to dobrze szkoda ze przez wszystkie poprzednie edycje dalo sie w ten sposob clonowac :)
I na train jest no-logout zone bo... gramy sobie na 7.6 z puniem patrze online a jego postac stoi na x-logu od ponad 3 godzin spytalem sie go czy gra tam powiedzial ze dal exita na train bo ots jest nudny... no to pozdro nabijasz sobie online no-logout zonem ofc zmienisz to po moim poscie po czym nakrecisz 15minutowy filmik na yt jak postac dostaje kicka z trainerow mistrzu propagandy

@edit na fajnym 8.0 graliscie skoro exura daje 1hp na poczatku :D fajny dmg z 8.6 rl mapek

Ostatnia edycja:

Ippo podaj jeszcze nazwy tych wysep gdzie sa piraty etc

I daj jakis poradnik do quest?w, bo szuka?em deserta i nigdzie nie mog?em go znale??

Seya mistrzu powiedzialbys mi jak to sie stalo ze... gfb/ava/thunderstormy LECZA POTWORY? Hotarti skomentowal to tak:
13:57 Hotarti [39]: ciekawe co sd robi
13:57 Hotarti [39]: xD

Juz sie boje kupie 10 sd strace 5k i z sdka bede walil jak z hmm'a (po 30) XD juz wiem dlaczego tu sie z hmm expi

14:05 Bloody Bonecrusher [8]: Stary ja nie wiem czy mam sie smiac z glupoty czy plakac nad degrengolada serwerowa..
14:05 Bloody Bonecrusher [8]: bo mam wrazenie ze jakis 5latek robil ten silnik tu kliknal to a tam tamto

Masz zdanie nowego gracza...

Na 3 smoki stracilem... 100 explo i 30 manas (zeby sie leczyc) rozrzut taki ze wale na 30mlv i 30lv po 5-45 haha normalnie z hmm wale 25 zawsze to juz cos!
Na 10 smokow z gran vis lux stracilem 140 mana potek...
Na 10 smokow z exori frigo stracilem 60 mana potek...
SD wali tyle co vis hur (chociaz sd kosztuje 500gp/strzal) Moge zarobic 10cc kupic 200 kul ale po co? jak moge wydac 30k i miec 10x lepszy efekt
Czemu kolega ek jest dpsem? (z k axe na 70 skillu potrafi walnac 180 z lapy i 100 z exori hura) gdzie ja wale 180 z sd? na tych samych lv?

@edit2 Czemu rpek mnie wali po 250 bule a ja go 100 z sd?

Ostatnia edycja:

@Benzyniak.
R?ce Mi opadaj? jak czytam te bzdury , proponuje i?? do lekarza i porz?dnie si? przebada? , serio.
Wszystko to co napisa?e? ZNOWU , jest jednym wielkim k?amstwem.
To , ?e tracisz na 3 smoki 30 manas?w ?wiadczy tylko o Tobie.

Bloody Bonecrusher:
Level: 8
Vocation: Paladin
Last Login: 25 June 2013 (11:47)
Status: OFFLINE
Created: 25 June 2013 (11:42)
Comment:
Wypowied? gracza kt?ry gra? 5 minut , Gratulacje :) - Takim graczom to ja wole podzi?kowa? ju? na samym pocz?tku.

@Benzyniak, patrz?c na Twoje posty ( nie tylko w naszym temacie) odnosz? wra?enie, ?e masz jaki? kompleks. Gra?em z Tob? na kilku serwerach, ka?dy "hejtowa?e?". Skoro, jeste? takim wielkim krytykiem spr?buj stworzy? w?asny serwer? poka? na co Ci? sta?.. Jakie wspania?e skrypty, i doskona?y balans potrafisz stworzy?, dopiero p??niej krytykuj cokolwiek, i kogokolwiek. My?lisz, ?e to taka prosta sprawa? Je?eli stworzysz serwer, bez b??d?w, kt?ry b?dzie pod pasowany pod ka?dego gracza, a co lepsze serwer, kt?ry ka?dy b?dzie poleca? bez zmru?enia oka. Jak ju? to zrobisz, zacznij krytykowa?, a teraz przepro? tych wszystkich ludzi, kt?rzy w przeciwie?stwie do Ciebie co? robi?, a nie siedz? przed komputerem, z za?o?eniem, aby komu? "pocisn??", bo nudzi Ci si? w domu. Uwa?am, ?e kto jak kto, ale nie masz prawa do jakiejkolwiek krytyki, ludzi kt?rzy co? robi?, bo SAM NIGDY NIC NIE ZROBI?E?.
Pozdrawiam, i ?ycz? szcz??cia ( nie przed komputerem, ale w ?yciu prywatnym) Szusi.

Ale czlowieku wytlumacz mi jak to zrobiles ze z normalnego ava/gfb/thunderstorm zrobiles je leczacymi? Dajecie balans 8.0 i co z tego skoro sorcek to kupa? A i 30 manas tyle idzie na draga jak chce go bic z gran vis lux/vis hur albo z explo bo exori frigo to kupa

Po kiego wy jeszcze na niego zwracacie uwag?, wystarczy wyczai? jego sygne, kt?ra m?wi sama za siebie.

#edit
przyda?by si? npc, kt?ry by skupowa? itemy, kt?rych nie da si? aktualnie sprzeda?

Ostatnia edycja:

Dzis w nocy smierc ponioslo 2 szwedow jeden 2x [*] pewnie juz tu nie beda grali ale co tam top 1lv ek to smierdzacy bot ktory z full trapa uwolnil sie za pomoca... multi clienta! Szkoda ze szusi akurat nagle zniknal. I nadal uwazam ze ek rozpierdala system czemu? Bo 60 ek bez utito jest wstanie zgasic 35 msa... jak wrzuci utito to ja sobie moge utamke wrzucic i stackowac... I swietnie ze ziomek ma 10 par bohow w domku itp w cholere cc i jest w stanie stanac w m shopie i przez 2 godziny na manasach napierdzielac w nas z exori swietny server!

@edit szkoda ze na 1 wypad na dl loot to 2 dsm/2 rh plus jakis bonus w postaci 5 towerek czy 10 fire swordow nice :-) i fajnie ze 50 rp sklada necro w 3 sekundy bez waste i looci kilka par bohow (ponad 3) na 1 wypad haha

Ostatnia edycja:

E5QRs5U.png

Jutro o 10:00 wprowadzimy pierwsz? aktualizacj?.

Co nowego nas czeka:

Nowa balansacja postaci.

2 nowe wyspy

Aktualizacja g??wnego kontynetu.

Kilka nowych quest?w.

NPC's kupuj?cy loota.

kilka nowych NPC'?w z Misjami na addony.​

Ostatnia edycja:

qJ5p9zS.png

7aCDGSq.png

2DmuONq.png

dzeQFdc.png

Ma?a aktualizacja!
D9ugYC3.png

Zapraszam wszystkich ch?tnych do gry!

wczoraj pad? rekord 43 graczy online :)

Ots trzyma poziom ale:
Regeneracja many u maga bez promocji to 3 na 5 sekund. R??d?ka na 7 lvl zabiera 2 mp za strza?, czyli w ci?gu 5 sekund walne oko?o 2 razy to jest 4 mp (a dostaje 3), wi?c jestem na minusie o 1 mp. Dodatkowo jaki? czar leczniczy / uderzeniowy i lipa. Po przej?ciu respa goblin?w, na kt?rym jest max 10 goblin?w, musze sta? w miejscu z 30~~40 sek aby mie? mane na przejscie raz jeszcze tego respa i to z trudem. Ogarnijcie regeneracje many!

Nie martw sie znajdz se kumpla eka ktory ma 90lv taki 90 ek ma tyle kasy ze moze sobie zrobic nowa postac i wybocic w dzien 90mlv na manas :P przykladem jest podstres

Status
Zamknięty.
Back
Do góry