-Tibia 8.60 [8.6] Strzegomski [V2] Low rate

Status
Zamknięty.

Seya

Senior User
Czerwiec 4, 2008
Liczba reakcji
83
A4MySwD.png

Startujemy : 12.07.2013

Informacje:
Website: Website
IP: Strzegomski.pl
Port: 7171
Wersja Klienta: 8.6
Custom Map.
120 domk?w.

Exp stages:
Kod:
[CENTER]1 - 8 x7
8 - 20 x6
20 - 49 x5
50 - 100 x4
101 ~ x3[/CENTER]
Kod:
[CENTER]Skills: x5
Magic Level: x5[/CENTER]

QUi44xy.png

- PVP od 35 poziomu.
- Bronie od Lvla
- runy od lvla
- Poprawna balansacja postaci.

Zdj?cia
7aCDGSq.png

2DmuONq.png

dzeQFdc.png

CZeuXXS.png

Xes5T.jpg

Odp: [8.6] Strzegomski [V2] Low rate

Zamiast robi? co 2 tyg kolejne edycje, ogarnij regeneracje many i hp dla graczy bez premium i premium, polepsz profesje magiczne, bo tylko do robienia run si? nadawa?y, dlatego by?o du?o knight?w i paladyn?w a mag?w garstka. No ale widz?, ?e wystarczy zmieni? exp stage i odpali? raz jeszcze :)

Zgodz? si? troch? z up :)

Przy okazji do zapowiedzi doda?by? co? o taskach, nowych questach i co tam jeszcze doda?e? ?eby bardziej zach?ci? do gry.
Ja osobi?cie mam zamiar przegra? ca?? drug? edycj? ots ze wzgl?du na dobrego mappera, cz?ste aktualizacje i dobrego admina :D

taki niski strage a pvp od 35? bezsens od 8 powinien byc albo 20

@up i tak pvp tu nie zaswiadczysz zabijesz osobe-dwie przez caly dzien bo ciezko trafic na kogos kto expi a nawet jak padnie to juz nie wyjdzie z pz i da loga z serva tak ze gl
Ten server to shit na poczatku nawet GFB leczylo potwory (lol2) a mag tu sie nadaje do bocenia na rotach z fs i robienia uhow dla kiny tu do 90lv ek robi tyle hajsu ze jak mu sie zechce to zrobi 90mlv w dzien na 2 charze ed robiac uhy... (w sumie nie musi ich bo do 90lv ma setki dsmow i rh z dl) z kazdego hunta conajmniej 2 dsm to powodzenia :] a i kazdego hunta 40 ekiem bo 90 to juz inna bajka

Ja nie zdazylem na serwerze paru rzeczy dodac i reklamy zrobic a ten zdazyl druga edycje przygotowac i kolejny raz ja chce ruszac. Powodzenia z takim serwerem ktory startuje co tydzien i na ktorym nikt nie gra prawie xD

@up i tak pvp tu nie zaswiadczysz zabijesz osobe-dwie przez caly dzien bo ciezko trafic na kogos kto expi a nawet jak padnie to juz nie wyjdzie z pz i da loga z serva tak ze gl
Ten server to shit na poczatku nawet GFB leczylo potwory (lol2) a mag tu sie nadaje do bocenia na rotach z fs i robienia uhow dla kiny tu do 90lv ek robi tyle hajsu ze jak mu sie zechce to zrobi 90mlv w dzien na 2 charze ed robiac uhy... (w sumie nie musi ich bo do 90lv ma setki dsmow i rh z dl) z kazdego hunta conajmniej 2 dsm to powodzenia :] a i kazdego hunta 40 ekiem bo 90 to juz inna bajka

Miejmy nadzieje ?e admin si? teraz postara i zrobi o wiele lepszy balans postaci :)

@Kikimora24.
Niczyja wina , ?e jeste? taki op??niony.
w 2 tygodnie reklamy nie potrafisz zrobi? - nie stawiaj nas obok siebie.

@Lord Makin.
Wcze?niej te? si? stara?em i by?o dobrze , lecz nie ka?dy potrafi? to doceni?.

@sebastianek1000.
To jest low rate , chc? te? urozmaici? gr? rookslajerom.

@Benzyniak.
wypowied? Tibijczyka kt?ry chc? zniszczy? ?wiat , powiedz Mi sk?d wiesz jak si? gra na Strzegomskim ? sam nie wbi?e? tam 30 poziomu a masz tak wiele do powiedzenia , pozdrawiam.

@3dzio.
Pierwsza edycja by?a nieudana , wida? by?o to po li?cie online , jednak p??niej si? znacznie lepiej rozkr?ci?a , du?o os?b mnie nam?wi?o , ?ebym postawi? po raz drugi ten serwer , tak?e wszystko wynika z inicjatywy graczy.
Regen many jest 2.5 wi?kszy.
Balansacja zosta?a zmieniona na odpowiedni? z Tibii 8.6 - wszystko od poziomu itp.

Jeszcze nie doko?czone.
jgFjzqJ.jpg

xhZKfRn.jpg

Ostatnia edycja:

Zebys sie nie zdziwil to wbilem 50lv znudzilo mi sie wynoszenie co lvl 2 dsmow z dli (apropos bardzo fajny resp taki podchodzacy pod orshabunde ten na tej nowej 'wyspie' ze statku

@Benzyniak.
No masz racj? , trzy Dle kt?re broni? skrzyni s? rzeczywi?cie "orshabunde".
Ale Tobie si? to przecie? podoba , bo nie potrafisz gra? na innych serwerach ? o.O

Lepsze sa 'poi dle' lurasz 4 i walisz exori gran hades(pojar'ek) cos o tym wie :)

@Benzyniak.
Stary ale mamy z Ciebie polew , gra?em z ch?opakami na Strzegomskim i z przyjemno?ci? powr?cimy , czytaj?c twoje posty wydaje mi si? , ?e jeste? jaki? lekko odtr?cony przez ?wiat , ch?opaczku to tylko gra , Seya robi serwer , darmowy serwer dlatego po chuja si? wpierdalasz - Wi?kszo?? graczy mo?e potwierdzi? moje s?owa , benzyniak strasznie wszystko wyolbrzymiasz :)

Na Otlandzie widzia?em , ?e napisa?e? co? o wbiciu 100 poziomu w jeden dzie? - Ciebie to ju? ca?kiem pojeba?o cz?owieku. <hahaha>
brak s??w.

Ja bym chetnie wbil z kumplami na serva ale start nam nie pasuje ;D jakby byl tak 8-9 lipca to bym wbil popykac na tydzien :)

Benzyniak to najwiekszy napinacz to co sie dziwicie :D

@bboj grales? to podaj nick cwaniaczku :) pewnie jakis noob z 50lv co huncil ghoule do 45lv a ostatnie 5lv przed restartem zaszalal na smokach

@codotegonoobserva PoI Dl i mozesz wszystko aelo tylko trzeba miec jakis lv bo po 4 wylatuje ciagle ;\
A na servie brakuje respow z tego co mi kolega mowil na jego 100 ek mial 3 wyjscia Dl POI (BEST od kilkudziesieciu lvl tam biegal) Wrle (z kims ale to mu sie juz nudzilo bo expa z tego malo bylo i loota tez) NO I GSY na 100lv? pff wiec wybieral dle :-)

Witam. Najsampierw zapytam osoby ktore tak bardzo krytykuja ten o to projekt, czy naprawde tak wam sie nie podoba owy server, jesi tak to czemu gracie? (Po to by dalej pograzac sie i patrzac jaki to "bezsens" - "smiech na sali" itp itd.. ? ) tracicie swoj czas piszac wczesniej przytoczone slowa.. Ci ktorzy poczuli ten unikalny klimat w stylu Tibi 7.6 kiedy w 3 osoby szlo sie na trola, czy tez na glupiego wolfa na ktorego tez trzeba bylo uwazac (nie mowie o 1-2-3 lvl'ach [Rook] ) zgodza sie z tym co teraz pisze ze, ten ots ma sens i jest dobrym przykladem RPG.
Owszem byly tez bledy ale to normalne.. Kazdy kto kiedykolwiek probowal postawic swoj wlasny ots wie w czym rzecz, nie wszystko da sie ogarnac ani przewidziec... Dajmy czas zalozycielowi i jego ekipie niech tworza i udoskonalaja swoj projekt bo sadze ze naprawde warto. Pozdrawiam i napewno zawitam Podstres.

Ja r?wnie? popieram tw?rc?w. Mia? swoje wady, ale nie by?o ?le, wr?cz przeciwnie.. irytowa?y jedynie cz?ste zmiany u profesji

Co do benzyniaka to ma troche racji, jak expilem na tych dlach( cos w stylu poi dle po 3-4 wychodza na klatke) inwestujac w potki 100k wynosilem kolo 3 dsmow kilka rh, mnostwo dragon slayerow i z 2 f swordy, dla mnie to parodia, obnizcie loot to wtedy bedzie o wiele lepiej, przynajmniej z tych dlow

Grajac na poprzedniej edycji wybra?em sie na questa (demon shield, demonrage sword), otoz by? b?ad w tym stopniu, ze jak otwiera?es skrzynke moglem wyjac ze skrzyni tylko jeden item, nie dostawales od razu, w ten sposob jak idzie sie na quest w 2 osoby, tylko jedna dostaje reward.
Pozdrawiam

@up.
I ci??ko by?o zg?osi? ten b??d ?

Ju? jutro zamieszcze nowe zdj?cia z mapy , oraz wst?pn? liste taks?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry