• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Całość [8.6] W?asna Wyspa - du?o expowisk!

Odp: [8.6] W?asna Wyspa - du?o expowisk!

Moim zdaniem to jedna wielka lipa niekt?re expa z neta (te lepsze) a reszte to jaki? 13 latek robi? auto-borderem. Jedna wielka lipa, ale pro hosterzy i tak to wpierdol? w swojego ots.

Our partners and their custom servers:

ta mapa jest robiona na szybko .. Mo?e chcia?e? co? zrobi?.. Mo?na na niej zagra?, ale jest pe?no debug?w.. Jak chcesz czym? zaimponowa? to musisz po?wi?ci? kilkakrotnie wi?cej na to czasu ..

5/10

Bardzo Du?a , I Przydatna. I ?adnie Doko?czona. Pobieram, Dzi?kuje Za Wstawk? I Polecam Innym U?ytkownikom.

?adniej by wygl?da?y te hydry i wyrmy gdyby mia?y inne ska?y a nie te kwadratowe ;/ ale mapka ?adna 9/10

5/10 jak kolega wyzej polowa kopiowana a polowa dopracowna... Wedlug mnie najlepsze sa fury ale pdobno ktos inny je robil.

Witam wszystkich .
Ja to widz? tak, pierwsze zdj?cia prezentuj? si? ?adnie a mianowicie te miejsce z Bog Raiderami i zamek . :)
Ale w jaskiniach widz? troch? du?o niedoci?gni?? , no auto-borderem robione jak nic . :/

Og?lnie moja ocena to 6/10 ale nie jest strasznie ,co nie ?:p
Pozdrowienia dla was . !

Czo?em !
Jak dla mnie mapa jest robiona na szybko tak jak inni pisz? . No tak wiem nie wszyscy patrz? na wygl?d mapy tylko na to czy si? dobrze expi ,ale jak mapa jest ?adna ,jest dobry exp to jest ,,cud mi?d'' i dalej nie pami?tam . :D

Mapka jak dla mnie zas?uguje na ocen? 6/10
Pozdrawiam ! ^^

Ale fajjjjjjjjjna !!!! lecz mam problem :/ pobra?em jedn? z map na tutejszej stronie i nie mog? jej w??czy? :[ wyskakuje mi :
Error Unsupported client version! (8). Co mam zrobi? ??? osobi?cie teraz gram na kliencie tibi 8.6, a na mapie mam zapisan? 8.54!!!

Back
Do góry Bottom