Witam, po do?? d?ugiej przerwie nie skryptowania w j?zyku LUA otwieram nowy temat, aby udoskonali? swoje umiej?tno?ci - Skrypt na zam?wienie, ka?dy mo?e tu zamie?ci? pro?b? o skrypt. Je?li ja nie zdo?am odpowiedzie? w tym temacie na pro?b? jakiego? uzytkownika, to ka?dy inny u?ytkownik mo?e to zrobi? za mnie.
1. Musisz spe?nia? warunki 'Wz?r dodania pro?by o skrypt'.
2. Przyjmuj? tylko 3 zam?wienia. Wszystkie inne b?d? przeze mnie ignorowane, je?li wykonam wszystkie 3 zam?wienia, wtedy mo?esz doda? swoj? pro?b?.
3. Je?li masz zamiar doda? swoj? pro?b? o skrypt to zobacz pierwsze ile pr??b zosta?o spe?nionych. Je?li ?adna to nie dodawaj swojej, poniewa? zostanie ona zignorowana. Poczekaj a? spe?ni? cho? 2 pro?by bo inaczej zostaniesz nagrodzony upomnieniem
4. Przed pro?b? o napisanie skryptu przejrzyj dok?adnie internet, sprawdzaj?c czy dany skrypt nie jest ju? czasem, gdzie? dost?pny.
Pozdrawiam.
Zasady dodania pro?by o skrypt:
1. Musisz spe?nia? warunki 'Wz?r dodania pro?by o skrypt'.
2. Przyjmuj? tylko 3 zam?wienia. Wszystkie inne b?d? przeze mnie ignorowane, je?li wykonam wszystkie 3 zam?wienia, wtedy mo?esz doda? swoj? pro?b?.
3. Je?li masz zamiar doda? swoj? pro?b? o skrypt to zobacz pierwsze ile pr??b zosta?o spe?nionych. Je?li ?adna to nie dodawaj swojej, poniewa? zostanie ona zignorowana. Poczekaj a? spe?ni? cho? 2 pro?by bo inaczej zostaniesz nagrodzony upomnieniem
4. Przed pro?b? o napisanie skryptu przejrzyj dok?adnie internet, sprawdzaj?c czy dany skrypt nie jest ju? czasem, gdzie? dost?pny.
Wz?r dodania pro?by.
Rodzaj: np. Talkactions, Actions, Globalevents
Wersja tibii: np. 8.5
Opis skryptu. np : Je?li nacisn? na d?wignie zostane przeteleportowany.
Szczeg??y, ew. screen je?eli to ma by? skrypt z globalnej tibii.
JE?LI NIE SPE?NIASZ W/W WARUNK?W TO MO?ESZ ZAPOMNIE?, ?E CI POMOG?! LUB TWOJA PRO?BA ZOSTANIE ZIGNOROWANA!
Pozdrawiam.