• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.50 [8.x] Hogwart OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.x] Hogwart OTS

Wiadomo co? ta temat startu OTS ? ju? w ko?cu troche czekam a tu nadal nic, a w jeszcze rekrutujecie ;/
Macie ju? chocia? mapk? zrobion? w ca?o?ci?

Dla refreshu tematu outfit gracza quiditcha (Gryfon). Wersja stacjonarna - bez miotly

beztytuugmdoig.png

Poszukujemy mapper?w i skrypter?w. Nied?ugo wi?ksza zapowiedz z opisami profesji.

Co do daty otwarcia otsa. To nie jest tak ze zrobimy sobie mapke i koniec. Chyba chcecie zagrac na rozbudowanym ots RPG, prawda? Na dzien dzisiejszy mapa wazy 6mb, mamy 40kb sformatowanego tekstu (questy, opisy). To tylko mala czesc tego co zamierzamy zrobic.
Wedlug optymistycznego scenariusza wystartujemy w styczniu, wedlug tego pesymistycznego w marcu-kwietniu. Ale zapewniam, warto czekac. Mozecie na biezaco sledizc postepy w pracy z zapowiedzi i mini-zapowiedzi. A niedlugo sami bedziecie mogli pomoc w tworzeniu otsa na forum i stronie, gdzie beda specjalne dzialy z propozycjami dotyczacymi dzialania OTS.

Szczerze? Do dupy!! Chatka Hagrida nie wyglada jak Chatka Hagrida, te 2 outfity do dupy. W niczym nie przypomina to swiata J.K.Rowling -.-

HOGWART OTS FORUM - STRONA GLOWNA
Zapraszamy na nowo otwarte forum OTSa, na kt?rym mo?ecie wypisywa? swoje propozycje, uwagi, pomys?y i zastrze?enia na temat OTSa, ?ledzi? na bie??co zapowiedzi oraz zg?osi? si? na cz?onka teamu jako MAPPER, GRAFIK, SKRYPTER lub PISARZ.

ja napewno skorzystam z tego i zagram na bajerze. no coz w koncu ktos zmienia ta tibie w lepsze outfity sa konkretne ;d
100/0 czkema na ten ots
fasst robcie go szybko ;d

CZEKAM NA SERVA :D:D:D

Dajcie wi?cej Screen?w!

Na Servie na pewno zagram je?li b?dzie tak dalej :D

Ostatnia edycja:

Raczej ostateczna wersja outfitu gryfona. Jak widzicie mozna zmieniac kolor outfitu z wyjatkiem szaty (znak rozpoznawczy poszczegolnych domow). Bedzie tez addon - rozdzka.
2s8l1dv.png

hmmm wygl?da coraz lepiej :)
mo?liwe, ?e b?dzie to dobry server :p
ch?tnie bym na nim zagra?, mo?e powiesz nam ile % zosta?o zrobione serva?: >

Fajnie si? zapowiada tylko czy on b?dzie wyj?tkiem i wystartuje?? napiszcie kiedy zostanie odpalony ots (data w przybli?eniu)

WoW wydaje sie ze bedzie ots 1 klasa.. jeszcze nie gralem na HP ots :P i bym zagral bardzo chentnie :P Kiedy bedzie start servera ??? Prosze o odpis na pw

OTS si? zapowiada zajebi?***. Co? nowego wreszcie... Czekam na jakie? fajne SSy (?eby ich tu du?o by?o), mno?niki expa (chociarz w przybli?eniu). I podajcie te? szacowan? dat?/czas STARTU SERVERA. Pozdrawiam, szacho.

P.S./Jakby co zg?aszam si? na pisarza artyku??w. Wiek-17 Lat, Imi?-Kamil, Szko?a-Technikum Logistyczne, Ortografia/Dyktanda- 5/6. J?zyk polski 4, bo s?abiej z gramatyk? i nie czytam lektur ;dd ale Harrego przeczyta?em ;s hah ;dd

macie tego otsa bo dlugo ju? czekam .. :confused:

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie lipa wygl?da jak zwyk?a tibia ;/

@Sor za refresh.

Czy OTS ruszy? :confused::confused::confused:

Tak.

Muszelka
2w7qxbl.png

Jaskinia zamieszkiwana przez potomk?w Aragoga
2qi6zw9.png

Hmm.. OTS nawet nawet. Tylko brakuje mi w?asnych grafik. Co do tej jaskini, wiesz, dodaj jeszcze co? mrocznego. Mo?e te "ziemne mury" po bokach, mia?y by cz??ciej te g?azy?

Og?lnie s?abo. Je?eli Hogwar OTS ma ruszy?, i mie? m/w tyle graczy ile NewLine, popracuj z 4-6 miech?w :P, najlepiej ca?a grafika niech b?dzie swoja... Outfity.. podobne troch? to realnych...

Ja mam pytanie, bo wszystko fajnie si? zapowiada, tylko ten OTS to ruszy czy nie ?

To samo pytanie co UP
Jest szansa, ?e serwer ruszy?
Wszystko fajnie si? zapowiada, ale czy jest na co czeka?

Naprawde ma?o, ma?o realistyczne te mapy odnosz?ce si? do Harrego Pottera.
Wiem, ?e takie co? jest wykona? trudno, ale sp?jrzcie na te prace :
126021798477.png

28ugyti.png

Poprawcie sw?j mapping bo samym pomys?em niczego nie zdzia?acie.
Pozdrawiam
Fluos!

Ogl?dam ten ots ju? jakie? 2 miechy i bardzo ma?o co? robicie..
A je?li nie mam racji to poka?cie co? fajnego po za kilkoma pomieszczeniami..
Bd czeka? dalej bo fany pomys? z tym wszystkim.. ; ]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry