• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[8.x][mapa] VarathOTS

Status
Zamknięty.
Miasto:
1)
z g?ry wygl?da niezbyt estetycznie wykonane brakuje w nim ciut dreszczyku emocji jak mo?emy do?wiadczy?..
G?ry kt?re si? tam znajduj? to kompletne dno..
Brak zr??nicowania terenu i wsz?dzie k?adki
Jak dla mnie zbyt ma?o trawki + drobnych detali
2)
Tak samo jak u g?ry + beznadziejna linia brzegowa
3)
Gdzie nie gdzie wida? brak zako?cze? g?r czyli kr?tko m?wi?c robione na odpierdol
Brak drobnego ?niegu kt?ry urozmaica teren
A to ciemno niebieskie? to jaka? kupka ptaszka? czy mo?e zamro?ona woda?...
Ta "kupka ptaszka" to oznaczenie w remere w grze tego nie wida?. To co? oznacza wyj?cie z domku.
Ta mapka wraz z nowymi miejscami staje si? monotonna bo te same "tricki" s? u?ywane ca?y czas. Obawiam si? ?e pewnego dnia znajd? si? na tej mapie 2 identyczne miejsca. =[

Dla Mnie Ten Varath OTS to jeden wielki Zal wszystko robione zeby szybciej
nie dopracowane jednym s?owem g?wno..Przyjrzyj sie Mysterious OTS i zobacz tam jak
Mapperzy (C Vool i Dine) sie staraj? ...

Ostatnia edycja:
Mapa na pewno na varathu jest lepsza ni? na twoim mysterius otsie
Mapa ma du?o szczeg???w oraz wiele wszelakich quest?w bardziej jest k?adziony nacisk na jako?? ni? na ilo?? co w przypadku twojego ots'a jest znikome

Teraz tak, ale kiedy? du?o rzeczy by?o robionych na ilo??. /Woristin

Pozdrawiam
Mapa cudna :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mapa na pewno na varathu jest lepsza ni? na twoim mysterius otsie
Mapa ma du?o szczeg???w oraz wiele wszelakich quest?w bardziej jest k?adziony nacisk na jako?? ni? na ilo?? co w przypadku twojego ots'a jest znikome
Mo?e sonda?;x Tego go?cia nie znamy, wi?c nei pisz, jakby to by? jego ots. Poka? mi jedno miejsce gdzie jest u nas k?adzione na 'ilo??'. Poza tym quest?w te? nie brakuje, przynajmniej propozycji, bo skryptera nie ma. Nie uno? si? tak od razu - trolle si? czasami pojawiaj?... Nie widzisz, ?e to marna prowokacja.. ._.

a o szczeg??y na var~~ bym si? sprzecza?.
Zreszt? na owej mapie wida? du?? r?znic? w jako?ci mappowania miejscami.
Woristin Chris mo?e przemek > Anvil

Hm? o co chodzi? /Woristin

Worsitin, chodzi o to, ?e po protsu chyc to jaki? troll, a pan @up da? si? sprowokowa?.

@down
Kto pisa? z?ym? Innej klasy... Co do battle - ch?tnie jak co? to ci napisz? pw, bo teraz nie zabardzo mam wen? (bleach;c).

Ostatnia edycja:
Hmm, je?eli jestem tak zajebi?cie z?ym mapperem to zapraszam na battle, jest osobny dzia? ju?.

Odp: [8.x][mapa] VarathOTS

A ja mam mape Varatha na dysku a wy nie !
Wiec co do mapy
Slaba niezlego kopa wysadzil wam Matr!x ;)
Zgadzam sie z nim w kazdym punkcie ;P

Odp: [8.x][mapa] VarathOTS

A ja mam mape Varatha na dysku a wy nie !
Wiec co do mapy
Slaba niezlego kopa wysadzil wam Matr!x ;)
Zgadzam sie z nim w kazdym punkcie ;P

Ja tam czekam na battle z tob?... Poprzednim razem odm?wi?e?... Poza tym z Anvilem przegra?e?.

Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry