• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[9.2 - 9.31] Custom mapa SkyOT

• Thread starter Thread starter Zbizu
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Z

Zbizu

Guest
Ostatnie linki pad?y, wrzucam nowe uploady mapy, postaram si? aby tym razem linki przetrwa?y d?u?ej.

Nie mam czasu ani ch?ci rozwija? tego projektu - je?li je b?d? mia? przebuduj? map? na co? lepszego, wi?c t? wersj? mapy wrzucam tutaj.
Je?li chodzi o datapack wi?kszo?? skrypt?w nie dzia?a poniewa? cz??ciej by?y one dodawane ni? testowane, wi?c nie ma sensu go wrzuca?
Prosz? o rozwijanie swoich wypowiedzi, bo w map? i w jej upload w?o?y?em du?o czasu.

Mapa nie jest w ca?o?ci moja - cz??ci map s? w wi?kszo?ci z neta, jest to po??czenie przynajmniej sze?ciu map + moich w?asnych cz??ci, niekt?re miejsca zosta?y przerobione. W samej mapie do poprawienia s? bugi, spawny i teleporty na Zao, oken do doko?czenia oraz wiele wi?cej.

Map? ogl?da?em na TFS'ach 0.4 pod wersje 8.7, 9.1, 9.2-9.31. Uruchamia?a si? poprawnie, wi?kszo?? bug?w w wygl?dzie mapy w grze zosta?a naprawiona, jednak wszelkie niedopatrzenia prosz? zg?asza? w wypowiedziach lub na pw(pami?tajcie o warto?ci wypowiedzi).

Ze wzgl?du na rozmiar mapy zalecane jest minimum 2048 mb pami?ci RAM w komputerze!
Aby otworzy? map? w RME musicie posiada? 1GB RAMu zapasu niezale?nie od systemu operacyjnego

Do otwarcia mapy w normalny spos?b potrzebny jest RME 2.2 dost?pny na oficjalnej stronie RME: http://remeresmapeditor.com/marklar.php
Wygas?e linki prosz? zg?asza? na pw.

051o.png

Download:
SpeedyShare
SendSpace
MultiUpload
lub
Chomikuj
(wraz z plikami spawn i house w osobnym folderze)

Odp: [9.2 - 9.31] Custom mapa SkyOT

Szczerze m?wi?c nic ciekawego, zastanawia mnie to czy to twoja w?asna mapa ;o. 6/10

?adne, jest w miar? szczeg???w.. heh a najlepszy ten smok :p.
9/10.:)
Pozdrawiam Kickers.

Mapa nawet nawet 9/10. Zawsze mo?e by? lepiej !

Szczerze m?wi?c nic ciekawego, zastanawia mnie to czy to twoja w?asna mapa ;o. 6/10

Niekt?re rzeczy s? mojego autorstwa, inne zosta?y tam tylko doklejone przeze mnie, dlatego napisa?em ?e mapa nie jest w ca?o?ci moja.
Mapa by?a przygotowywana na serwer fun/rpg granicz?cego z orshem gdzie exp stage powoli opadaj?c ko?czy? by si? na 4000 levelu jako x3, jednak stwierdzi?em ?e gdzie? 60% terenu jest na poziomie amatorskim - dlatego planuj? przebudowanie jej, zmniejszenie ilo?ci miast oraz przeklejenie lepszych miejsc na now? map?

Niekt?re rzeczy s? mojego autorstwa, inne zosta?y tam tylko doklejone przeze mnie, dlatego napisa?em ?e mapa nie jest w ca?o?ci moja.
Mapa by?a przygotowywana na serwer fun/rpg granicz?cego z orshem gdzie exp stage powoli opadaj?c ko?czy? by si? na 4000 levelu jako x3, jednak stwierdzi?em ?e gdzie? 60% terenu jest na poziomie amatorskim - dlatego planuj? przebudowanie jej, zmniejszenie ilo?ci miast oraz przeklejenie lepszych miejsc na now? map?

No to nawet ?adnie, jak ju? zrobisz reszt? mapki, to ch?tnie j? zobacze.
Pozdrawiam

Nie lepiej wrzuci? ca?y datapack?
Co prawda jak pisa?e? nie jest on dok?adny ale ?atwiej by by?o odpali? serwer z t? map? bo jak narazie ?adnego nie widzia?em.

1 Obrazek odrzuca, z?e po??czenia, z?a kolorystyka nic do siebie nie pasuje 2/10 za ch?ci
2 Obrazek ju? ma stonowan? kolorystyk?, ale nie mog? na nim dopatrzy? si? niczego co mog?oby cieszy? oko czy zadziwi? 4/10 za ch?ci

//Mateusz

Status
Zamknięty.
Back
Do góry