Acc Maker 8.42!

Status
Zamknięty.

P o w e r

Active User
Kwiecień 27, 2009
Liczba reakcji
0
Witam tak jak pisze w temacie szukam acc makera 8.42 do rl mapki i instrukcje jak go sie robi mia?em du?o ots?w ale nigdy niemia?em z acc makerem wi?c prosze o bardzo dobre wyt?umaczenie bardzo bym prosi? i jak zrobic te? sms-shop za pomoc dam gm na ots je?liots sie uda to bedzie d?ugo sta? i sie zakupi puzniej dedyk z g?ry dzieki.

Odp: Acc Maker 8.42!

Poszukaj poradniki na temat accmakera - GesiorACC

heh.... on wcale nie jest trudny po za?o?eniu bazy wchodzimy w plik c:/xammp/htdocs , a nast?pnie wycinamy wszystko opr?cz xammp i wklejamy np. na pulpit i nast?pnie wypakowujemy ?ci?gnientego acc g?siora a nastempnie si? instaluje. ?atwe ;D

Ale mu wytlumaczyles sa poradniki na forum a acc makery sa roznych versji do roznych versji tfs Jest dzial Poradniki Opentibia

Dajcie linka plx do tego acc makera bo nie moge znalesc ale tutaj to bym dal repucika xXxItachixXx :) ale od 30 postow :/

Ja te? mam z tym problem.. mam naprzyklad swoj ots for fun 8.42 mapka evo.. ale nie wiem jak zrobic goda sobie,poniewaz jestem zielony w tych sprawach i pewnie wszyscy mnie wysmiej?.. kto m?g?by mi pom?c prosze o kontakt pod numerem gg : 8902360
kto napisze to wytlumacze : co i jak..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry