• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Acc maker czacha by Varm

Status
Zamknięty.

Varm

Advanced User
Czerwiec 9, 2009
Liczba reakcji
23
Witam, ostatnio nudzi?o mi si? i pomy?la?em ?e mo?e si? w czym? przydam i postanowi?em zrobi? acc maker. Nie jest on jaki? pr0 ale zawsze jaki? jest. Prosz? o komentarze, najlepiej krytyka i b??dy, ?ebym m?g? zobaczy? co ?le zrobi?em.
Screen:
czachaa.jpg

Download:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Skan:
VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
Mi si? sreen nie wy?wietla wi?c daje link: http://img406.imageshack.us/f/czachaa.jpg
Pozdrawiam
Varm

Odp: Acc maker czacha by Varm

troszke nie pasuje pod otsa ;/ t?o nic nie ma niestety zwi?zanego z ots :p

Hmm, Acc Maker widzia?em na Pewnym OTS dwa tygodnie temu, na pewno jest Tw?j?
Widzia?em go w troch? lepszej ods?onie, tzn wi?cej Funkcji itp...

layout jest darmowy wiec kazdy m?g? go przerobic pod swoj ots. ja go robi?em sam.

Hmm .. da?em ?cie?ki jak nale?y ale dalej pisze server online oraz Draxoria ots ;/

Najgorszy ACC maker na ?wiecie jaki widzi?amem co to jest ??? styl EMO, Magna, Czy anime???????????? bo nie rozkminiam WTF ;<

Varm masz jeszcze acc z poprzednim loyautem ten kt?ry by? pod Sql ??

Ps. Tamta praca za pewne by?a czasoch?onna , a dzieci nie potrafi? doceni? ?e kto? si? nam?czy? by zmieni? z SQL pod XML i udost?pni? za free.

moj lajput robilem go jak bylem dev gesiora

Mi nie dzia?a bia?e t?o ; (

Dajcie new link
Z g?ry dzi?kuje

No no.. Og?aszanie, ?e layout zrobi?e? ty jest karalne wiesz? Je?li kto? pode?le go?ciowi link do accmakera, w kt?rym w stopce b?dzie "By Varm" to mo?esz mie? k?opoty. Z tego co widzia?em na stronie to ka?dy akceptuje licencj? u?ytkowania tego layoutu.

@TOPIC
Acc: 2/10 - straszny syf i wgl. co to ma wsp?lnego z Tibi?? Nie wiem jak Ci wpad? to g?owy taki g?upi pomys? ?eby go wykorzysta? do OTS...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry