• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Acc Maker niedzia?a help

Bezimeny

User
Październik 17, 2009
Liczba reakcji
1
Witam mam taki problem gdy chcem za?ozyc postac pisze mi takie cos

Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in G:\xampp\htdocs\pot\OTS_Group.php on line 48

a w tej linice jest takie cos
$this->data = $this->db->query('SELECT ' . $this->db->fieldName('id') . ', ' . $this->db->fieldName('name') . ', ' . $this->db->fieldName('flags') . ', ' . $this->db->fieldName('access') . ', ' . $this->db->fieldName('maxdepotitems') . ', ' . $this->db->fieldName('maxviplist') . ' FROM ' . $this->db->tableName('groups') . ' WHERE ' . $this->db->fieldName('id') . ' = ' . (int) $id)->fetch();

Silnik mam tfs 0.3.4 (Crying Damson) a acc maker THEBEST031a_for_TFS_02 bo tylko ten mi sie instaluje poprawnie xamppa mam 1.6.6a co jest nie tak help dam repucik

Odp: Acc Maker niedzia?a help

Masz co? namieszane w bazie danych zr?b nowa albo we? z jakiego? silnika ;):)

ale co mam wzias ina baze danych z silnika 8.50 albo moge z starszej?

We? z tej samej wersji pod jaka masz silnik
Albo poszukaj ten sam silnik tylko edytowany ;)

wzio?em baze z tamtego silnika 8.40 i jak chcem sprawdzic na stronie kto jest goodem to mam takie cos

Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in G:\xampp\htdocs\pot\OTS_Base_List.php on line 208

Mhm, nie dziwie si? ?e nie dzia?a, poniewa? masz za stary acc maker na swojego ots'a.
Spr?buj tego.

Anyway, z?y dzia?.

nie ?aduje mi sie tylko przy instalowaniu do 7. Load Spells from OTS ;/ i dalej nie dalej szukam pomocy

Odswie?am do hu... pana pomo?e mi kto? poda mi kto? jaki problem robie ze te h.j.stwo nie dzia?a ;/

Spr?buj znale?? inny silnik i zr?b wszystko od pocz?tku mo?e zadziala...

Jak ktos ma problem z Acc Makerem to ja moge wam da? odrazu z profesjonalnym p?atnym(dam za free)layouts.<br> Kontakt to gg 2035849 .Mam ots Weronia ip : Weronia OTS - Latest News
A wogule te podpowiedzi to chyba dla ciemnoty a ja wam wszystko wyja?nie i powiem zara.
Robicie sobie baze danych na Xamppie. Nastepnie zmieniacie sobie pasy na jakie tam chcecie i wylanczamy xamppa i od nowa w?anczamy.Kolejnie ,Trzeba mie? Acc Marker pod 8.42 ja podam linka tu by? link] :) i tak instalujesz go podajesz kroki itp.
I jeszcze jedno.Zrub sobie tylko jedn? nazwe bazy danych i zainstaluj silnik.
Jak b?dzie co? zle to pisz do mnie na gg podane wyzej i pomoge a jak juz pomog?em to prosze o repucik...:P
Jak kto? nie wie jak zrobic ots to prosze pisa? ja z ch?ciom pomoge ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry