• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Acc Maker POMOCY!

Status
Zamknięty.

Maxi Sorc

User
Grudzień 16, 2009
Liczba reakcji
1
Mam problem, a mianowicie zrobilem acc makera (najprostszego bo nie chcialo mi sie sciagac xampp i web serva :D) No i jak zakladam konto to mi wyskakuje kilka warningow... nie moge dac ss niestety bo krotko mowiac jestem za g?upi i nie wiem jak :rotfl: Plz pomozcie. Jak chciecie zobaczyc to wam dam link KLIK

Bardzo prosz? pomo?cie mi. Licz? na szybk? odpowied?.=)

Odp: Acc Maker POMOCY!

Wszystko jest chyba ok bo na ko?cu pisze "Account 957254 was successfully created!"
Zobacz w data czy jest konto jakie?

Ostatnia edycja:

Niby tak ale jak sprawdzam w players to nie ma tego pliku podobnie jak w accounts i vip... :( Zalogowa? sie na te konta te? nie ujdzie. Mo?e macie jaki? link do takiego naprawde dobrego pradnika dla takich naprawde zielonych capow w tym temacie :D Bo nigdy nie robilem acc makera i kompletnie nie wiem o co kaman w tych all poradnikach :(

patrzy?em ale wszystko pasi... Mo?e to ja nie mam do tego talentu :p No nic sprubuje zajarzy? poradniki :D Ale jakby?cie mieli ajki? pomys? to ch?tnie go przeczytam i mo?e poprawie tego acc makera ;)

@up
w?asnie z tego filmu robi??m acc ;)

E a zmieniales linijk? w newcc.php bo tam jest lvl skills itp w "tu muisisz wstawi?'

I czy zrobile? to tak
dsdsad.png

Przet?umacze ci t? linijke
Warning: fclose (): dostarczone argument nie wa?ne stream resource in / var / www / sites / yoyo.pl / g / h / ghidot / newacc.php on line 70

to oznacza
Warning: fclose (): dostarczone argument nie wa?ne stream resource in / var / www / sites / yoyo.pl / g / h / ghidot / newacc

Ostatnia edycja:

ekh zrobi?em tak jak napisa?e? wy?ej czyli zmienilem temple i spawn bo nie bylo zmienione :D ale nadal nie ma ani players ani account ani vip :S Moze ?le zrobi?em acc makera, ale robilem tak jak jest w filmie :( ale nie zmienilem linijki wiec zaraz ci powiem czy to wina tego

@Edit
Mam co? takiego:

<center>
<?
function skills($vocation)
{
require('config.php');
$str = "";

for ($id = 0; $id <= 6; $id++)
$str .= ('<skill skillid="' . $id . '" level="' . $skill[$vocation][$id] . '" tries="0"/>' . "\n");

return $str;
}

i mam zmienic to jak jest :
level = "tutaj??'

Ostatnia edycja:

ekh zrobi?em tak jak napisa?e? wy?ej czyli zmienilem temple i spawn bo nie bylo zmienione :D ale nadal nie ma ani players ani account ani vip :S Moze ?le zrobi?em acc makera, ale robilem tak jak jest w filmie :( ale nie zmienilem linijki wiec zaraz ci powiem czy to wina tego
@Edit
Mam co? takiego:
i mam zmienic to jak jest :
level = "tutaj??'
tak w?a?nie oto moze chodzi bo tam pisze ?e gdzie? to w newacc.php siedzi.

(a czy ponownie wsadzasz te pliki na strone?)

Prze?lij mi ca?ego twojego acc ja zobacz? czy czasami czego? nie usune?e?.

Ostatnia edycja:

ale tam mam cos takiego:

$str .= ('<skill skillid="1' . $id . '" level="10' . $skill[$vocation][$id] . '" tries="0"/>' . "\n");

i mam tylko 1 skill to mam dodawac po kolei czy jak:confused: Poza tym co mam wpisac:
.= ('<skill skillid="' . $id . 'tutaj??" level="'

:p sorki ze takie glupie pytania ale to moj pierwszy acc maker=)

zostaw zobaczymy ci powie
Napisz jak wsai?e? te ponownie pliki ok?
Masz w??czonego ots?

Ostatnia edycja:

hmm zauwarzylem ze jest cos takiego ze jak robie konto to:

Warning: fopen(C:\Program Files\illusion\illusion\data\accounts/129964.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 62

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 69

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 70

Warning: fopen(C:\Program Files\illusion\illusion\data\players/jimi.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 72

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 85

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 86

Warning: fopen(C:\Program Files\illusion\illusion\data\vip/129964.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 88

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 91

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php on line 92

Bardziej chodzi mi o te linijki:

resource in /var/www/sites/yoyo.pl/g/h/ghidot/newacc.php

Wydaje mi si? ?e chodzi o to ?e nie ma jakiejs linijki albo skryptu do strony.. OTS nie mam w??czonego ale jak cos to moge w??czyc

hmm zauwarzylem ze jest cos takiego ze jak robie konto to:
Bardziej chodzi mi o te linijki:
Wydaje mi si? ?e chodzi o to ?e nie ma jakiejs linijki albo skryptu do strony.. OTS nie mam w??czonego ale jak cos to moge w??czyc
Te? mi si? tak wydawa?o ale u mnie takiego czeog? niema

no w?asnie u mnie tez :| u mnie jest tylko cos takiego:

<center>
<?
function skills($vocation)
{
require('config.php');
$str = "";

nie wiem czy $str oznacza adres strony...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry