• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Account Maker Acc Maker Tibia Fun

Status
Zamknięty.

matisd

Advanced User
Czerwiec 19, 2009
Liczba reakcji
4
Mam problem z tym Acc Maker bo wszystko jest niby dobrze zkonfigurowane robilem wedlug poradnikow do tego ots ktore znalazlem na tnb i nadal nie dziala :/ nie wiem co sie z nim dzieje. Probowalem go uruchomin na WebSer'ie i na Xampp'ie ale caly czas jest ten sam blad pokaze screena tego bledu:

ImageShack? - Online Photo and Video Hosting

Prosze pomozcie!!

@Edit@ No problem w tym ze nie moge wogole znalesc folderu z layoutami. Chociaz jest taki folder jak themes i tam sa jakies obrazki ale nazwy layouta nie ma nigdzie

Odp: Acc Maker Tibia Fun

Spr?buj zmieni? layout bo ten ma jaki? b??d lub mo?e to by? b??d w pliku index.php lecz spr?buj wpierw z layoutem.
Notka moderatorska:
Radze si? przyjrze? bo kolega u?ywa Nicaw AAC, a nie g?siora //Xart

@Xart: Hmm, nie zauwa?y?em, ?e to Nicaw lecz nadal my?l?, ?e to jaka? niedomknieta funkcja lub zamknieta zbyt du?o razy.

Ostatnia edycja:

Mog? by? 3 przyczyny
1. Albo masz ?le wpisan? nazw? layota.
2. W ustawieniach layota "nazwa.css" jest podany z?y folder z obrazkami (mo?e by? podana inna lokalizacja, lub ?le wpisana)
3. W folderze w kt?rym powinny by? obrazki do layota, jest pusty :)

Tutaj wyt?umaczy?em wszystko na zdj?ciu :
38944084560395413190.png

Jeszcze jedno je?li chcesz w config wpisa? nazw? layota, to bez ko?c?wki ".ini" np:
Jak na ss jest dark.ini to tam gdzie jest napisane "Nazwa Layota" wpisz samo "dark"

Hohoho, pamietam jak ja mia?em takie problemu na survivalu(4 lata temu), to by?y czasy. Po 1 u?yj xampp'a
Po 2 napisz do mnie na gadu to ci pomoge(tylko humor musze miec dobry ^ ^)

Wrzu? na jak?? stronk? acc daj mi linka i Ci zrobi? ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry