Account Maker Accunt Manger

Status
Zamknięty.

Kopsik112

User
Czerwiec 25, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, mam pare pytan do was :)

1 - jak wy?aczy? account Manger ,bo na stronce robisz konto ale zalogowac sie nie idze na tych passach only 1/1
2 - Mam 2 swiaty jak usunac zeby by? jeden ( w Highscore )

Jak b?d? mia? jeszcze pare pytan to edituje ;x

Odp: Accunt Manger

1. Wchodzisz w config servera, i poszukaj tam account manager, czy cos, powinno byc na gorze samej, i zmien to z 'true' na 'false'
2. To sie robi w configu acc makera, niestety nie mam na kompie nic to ktos inny musi Ci powiedziec gdzie dokladniej;p

1. Wchodzisz w config servera, i poszukaj tam account manager, czy cos, powinno byc na gorze samej, i zmien to z 'true' na 'false'
i co z tego ze wy?acze? jak i tak nie dzia?a? 1/1 dzia?a i mozna nim chodzi? a przez strone dalej nie dzia?a...

3 -Jak zmienic nazwe servera tzn strony
4 - jak zrobic zeby na pierwszej stronie acc markera dodac zdjecia :)? nie chodzi mi o linki tylko zeby zaraz wyskakiwa?y

Ostatnia edycja:

Co do 1/1 to w bazie danych to usu?. Je?li chodzi o drug? rzecz to w config.ini chyba si? to zmienia?o ale ja te? nie mam nic na komputerze wi?c Ci nie powiem czy napewno. Proponuj? tobie wej?? w config.ini i w wordzie w opcji znajd? wpisa? wyraz "town" mo?e co? wyskoczy. Nazwe strony zmieniasz w ustawieniach na stronie tak s?dze. A to musisz doda? w pliku news kod html
i w nim link do zdj?cia, jak si? nie myl? to na accmakerze pewnie masz opcj? add new ticker czy co? takiego.

Co do usuni?cia bazy danych z acountem , nie dzia?a.-.- dalej sie logowac nie idze ;x

Tylko na passach 1/1 mo?na za?o?y? ? Chcesz to wy??czy? ? Pierwsza pozycja w config.lua ;/

omg poczytaj co ja pisalem wy?ej a potem co? napisz z sensem -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry