What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Adasiik Prace :*

Status
Not open for further replies.

#Adaś

Senior User
Reaction score
23
Odp: Adasiik Prace :*

Wszystko jest, to "Pierwsze" to temple
S? tam 3 teleportnie jedna wyspy, druga expy 3 npc.
Witam drogich internaut?w, dzi? zmaga?em si? z Lodow? wysp?. Niestety po zrobieniu SCREENA "F11" map edytor si? zbugowa?, mapki nie zd??y?em zapisa?, powa?na strata bo m?czy?em si? z ni? a? 2 godziny. B?d?cie cierpliwi. Niewielkie op??nienie...
Jednak postaram si? z pami?ci odtworzy? moj? map?.
WFxlfd7f6.png

Troch? ju? si? odzyska?o.
Pojecha?em troch? z auto borderem hihiih :/
Powoli idzie.
Ap-woHS6F.png

Last edited:

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

TQmNv_ovi.png

O dachu te? bym zapomnia?.

---------- Tre?? dodana o 13:38 ----------

Oraz chcia?bym doda? prace Ingame:
jh3yn0pW5.png

l0pvS0Axi.png

-boHFvmny.png

mK2TKH3xf.png

ORAeJtHgv.png

CdyAF389x.png

---------- Tre?? dodana o 16:47 ----------

bbS6H_iLl.png

Wie kto? mo?e jak sie pozby? bug?w tego typu?
Lodowce mi s?abo id?:
j1I982Exo.png

Kambr

User
Reaction score
2

Zastanawiam si? czemu tu jest ?redniozaawansowany.. Aaa ju? wiem , moderator Awesome co amatorke ci?nie :)
1)Naucz si? poprawnie robi? lodowe g?rki.
2)Mniej spamu jak na "tp room" ?
3)Odrobin? smaczku bez bug?w chyba ka?dy wyczekuje (y)

iSanto zaawansowany; Shirako zaawansowany.. i Powiedz mi ?e Tomekchleje zas?uguje na miano zaawansowanego napieprzaj?c g?wno bez stylu? To przecie? obraza dla Fluosa w bia?y dzie?, bo nawet on umia? g?wno w ?adny spam obr?ci?. Awesome mapping moderator -100

Last edited:

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

Zastanawiam si? czemu tu jest ?redniozaawansowany.. Aaa ju? wiem , moderator Awesome co amatorke ci?nie :)

"adasiik" ?redniozaawansowany; "iSanto" zaawansowany; "Shirako" zaawansowany.. i Powiedz mi ?e Tomekchleje zas?uguje na miano zaawansowanego napieprzaj?c g?wno bez stylu i smaczku? To przecie? obraza dla Fluosa w bia?y dzie?, bo nawet on umia? g?wno w ?adny spam obr?ci?. Awesome mapping moderator -100

Te? si? zastanawiam dlaczego mam tego "?redniaka", wola?bym nadal "amatora" s?u?y? mi. Rozumiem ?e pragniesz tutaj naubli?a? moderatorowi, ale jak Ci on ju? pisa? ?e to nie on ustawia prefiksy wed?ug swojego upodobania, tylko kieruj? si? opiniami... Wi?c odpierdol si? od niego. :) Tomek zas?uguje, nie mam nic do Ciebie, ale "jak masz jaki? problem to rozwi?? go sam ja to pierdole". Nie musisz swoich gimnazjalnych problem?w wyg?asza? na forum. Jak zazdro?cisz posady Awesomowi, to mu to powiedz, a nie p?acz jak 2 letnie dziecko...

Skajowski

Senior User
Reaction score
90

"adasiik" ?redniozaawansowany; "iSanto" zaawansowany; "Shirako" zaawansowany.. i Powiedz mi ?e Tomekchleje zas?uguje na miano zaawansowanego napieprzaj?c g?wno bez stylu i smaczku? To przecie? obraza dla Fluosa w bia?y dzie?, bo nawet on umia? g?wno w ?adny spam obr?ci?. Awesome mapping moderator -100

A chuj ci do tego czy tomek ma zaawansowany czy niema. Kim ty kurwa jeste?, ?e si? wpierdalasz ?
Powiedz mi kurwa czy amator zrobi - Nie, nie zrobi.
Moim zdaniem adasiik zas?uguj? na ?redniaka ;) A od iSanto, Shirako to odbij xd
Ps mo?e masz smaczka na mojego slimaczka ? :VVV
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
Dobra zmieniam zdanie, wiem kim jeste? mo?esz si? przypierdala? XDD

Kahras

Senior User
Reaction score
167

. Rozumiem ?e pragniesz tutaj naubli?a? moderatorowi, ale jak Ci on ju? pisa? ?e to nie on ustawia prefiksy wed?ug swojego upodobania, tylko kieruj? si? opiniami...
Chyba od niedawna na TNP siedzisz..
Co jak co ale nigdy tak nie by?o ?e kto? si? opiniami kieruje poniewa? jest to bez sensu.. (kto? ma tu 4 konta da sobie 3 pozytywy i ma ?redniaka - ?atwo? ?atwo!)

Tomek zas?uguje, nie mam nic do Ciebie, ale "jak masz jaki? problem to rozwi?? go sam ja to pierdole".
Tomek robi jak najbardziej dobre prace pod pokaz lecz pod gr? ka?dy stara si? robi? clean..

Nie musisz swoich gimnazjalnych problem?w wyg?asza? na forum. Jak zazdro?cisz posady Awesomowi, to mu to powiedz, a nie p?acz jak 2 letnie dziecko...
A czego zazdro?ci??
Jakby Awesome nie zani?a? ka?demu poziomu to pewnie nie by?oby tu zb?dnego spamu.

@Topic
Wrzu? wi?cej prac in-game ;)

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249

Popatrz na innych prace, jak robi? zimowe g?ry pobaw si? borderami i poziomami.
Je?li chodzi tu o wasz? zjeban? k??tnie to w dzisiejszych czasach w za to ze jeste? aktywny i systematycznie wrzucasz prace masz ?redniaka. Nie wa?ne jaka ranga wa?ne by? robi? post?py i si? uczy?.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Popatrz na innych prace, jak robi? zimowe g?ry pobaw si? borderami i poziomami.
Je?li chodzi tu o wasz? zjeban? k??tnie to w dzisiejszych czasach w za to ze jeste? aktywny i systematycznie wrzucasz prace masz ?redniaka. Nie wa?ne jaka ranga wa?ne by? robi? post?py i si? uczy?.

No i to jest chujowe..
Na TNP przez takie osoby jest zani?any poziom mappingu.
Ja pami?tam kiedy? jak Williams tu jeszcze by? to si? k??ci?em z iSanto chyba (w ten czas by? modem) o to ?e dlaczego on mia? ?redniaka a nie zaaw.

Dlatego jestem za tym by zmieni? moda. (nie m?wi? ?e Asimov jest z?ym modem tylko poprostu jest zbyt ma?o do?wiadczony. Tutaj musi by? kto? kto si? na tym zna Santo, Shirako b?d? Arts)

Pozdrawiam!

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

To chyba si? poddam XD na moje oko ja powinienem mie? range ponizej "amator" ale niestety takiej tutaj nie ma wi?c :/ A ?redniaka to ja nie wiem za co mam ale juz chuj z tym...
Zani?am bo zani?am, si? ucze.
Uql-Fwwai.png

68i0ed2ZN.png

NzDv4N8ZI.png
XDDD

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Ma Ci? to nauczyc, ?e ludzie zaczynaj? Ciebie jako? doceniac co mi si? podoba. Prace s? ju? na coraz to lepszym poziomie. Zw?aszcza ostatnia praca pokazuje, ?e rozumiesz oco w tym chodzi. Popracuj nad borderami albo je usu? z ostatniej pracy, bo s? poprostu chujowe.

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Zaczn? od pracy nr 2 t? ska?? od prawej strony nad wej?ciem bym usun?? bo wygl?da tak brzydko ?e oczy piek? i powi?kszy? to depo .. lizardowe akcenty nie pasuj? do desek i jeszcze obrobione tymi metalowymi progami to niee od razu do wymiany, lepszym wyborem by?yby deski z akcentem tych czarnych yalaharowych desek(taki mix jak po lewej stronie) na ss1 brakuje ci borderu jak ci si? zaczyna wodospad(pod ska?kami) ale detali czepia? si? nie warto bo nie ma takich wi?kszych b??d?w czasami co? jest nie tak po??czone ale z czasem to za?apiesz i sam wychwytasz takie b??dy.. co do pracy 3 to jedynie przerzu? drzewka tak by czerwony border nie nachodzi? na nie bo w grze b?dzie to zbugowane co do tych mieszaninek dirtu to te? to nie pasuje w takiej formie przygl?daj si? innym i stw?rz co? w?asnego na wz?r kogo? innego a b?dzie bombowo !

Herwi

Zakharia.pl
Reaction score
11

Wraz z kolejnymi pracami, widoczny jest przyrost Twojego poziomu. Coraz lepiej wychodzi Ci mappowanie, lecz w ostatniej pracy, nie podobaj? mi si? bordery ziemi.

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

[MENTION=160658]Drego[/MENTION] ?adnych bug?w nie b?dzie ;D
hBQhfarO-.png

A tu co? nowego, exp z GS'ami wzorowane na Tomku :D Ale spodoba?y mi si? te bordery xD
UQoPoKATU.png

Tak lepiej?
1-vvATIHz.png

Depo jest do?? du?e:
Es5xREDNJ.png

Ten bug poprawiony, te deski przy depo :D Ju? usuni?te
Tu kr?l
AVGejTd5.png

---------- Tre?? dodana o 20:04 ----------

j3kuDkGKZ.png

Last edited:

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Bardzo ?adnie Ada?! :wink:
Keep going!!! :smile:

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Robisz strasznie ma?e pomieszczenia np ta komnata kr?la .. w og?le to bardziej taki Men Cave a nie kr?lewska komnata
A co do depo to +1 wygl?da brzydziej ni? podstawa, chocia? brakuje jeszcze takich ma?ych detali jak jakie? kamyczki, wz?r bo kszta?t krzy?a jest dobry do ?wi?tyni :D

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

u0gvbdUsO.png

zE_c7rkTS.png

lCi79o-aV.png

ZTiC8oV1d.png

utEcExjz2.png

kcgKdQEMQ.png

bJ158ADKo.png

2B5yQmhPQ.png

Prosz

---------- Tre?? dodana o 22:58 ----------

A i co do tych co pisali na konkursie, ?e chcieli by zobaczy? prace w RME to musz? niestety Was rozczarowa? gdy? na t? brudn? wod? da si? wchodzi? i musia?em nak?a?? te marcheweczki czy co to i w ingame jako? to jeszcze jest ale w RME dupnie.

Reaction score
0

amatorskie prace, nie podobaja mi sie, naucz sie mappowac wtedy pokazuj, zero na zero, ale ogolnie jest bardzo dobrze, trzymasz poziom, a moze bedziesz dobry tak jak ja, chociaz watpie.

#Adaś

Senior User
Reaction score
23

w sumie macie racje, lipnie wygl?da w RME ;D

Status
Not open for further replies.