• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

addons

Status
Zamknięty.

Terror Time

Active User
Czerwiec 11, 2009
Liczba reakcji
7
Witam! Od jutra mam Pacca i chcia?bym wykona? jakiego? addons. Jaki jest najta?szy i ile go si? wykonuje?

Odp: addons

Najta?szy jest chyba First hunter addon lub second ju? nie pami?tam. Chodzi mi sniper gloves kt?re mo?na ?atwo wylotowa? z huntera :). Gracze sprzedaj? je w cenie 2~6k.

TO zale?y od gracza najlepiej na pocz?tku wykonaj sobie Citizena naj?atwiejszy:P
I nawet ?adnie wygl?da.:):up:
A p??niej zaczynaj z ?adniejszymi addonami lecz na razie skup si? na addonie Citizena.:P

TO zale?y od gracza najlepiej na pocz?tku wykonaj sobie Citizena naj?atwiejszy:P
I nawet ?adnie wygl?da.:):up:
A p??niej zaczynaj z ?adniejszymi addonami lecz na razie skup si? na addonie Citizena.:P

Okej a ile mnie b?dzie on kosztowa??

Okej a ile mnie b?dzie on kosztowa??

Nie powinien nic Ci? kosztowa? bo na twoim miejscu bym sobie to uzbiera? bo to jest bardzo proste legion helmet, 50 honey comb, 100 minotaur lether,100 pi?rek.:) Wszystko bardzo ?atwo lotn??.;P

Nie powinien nic Ci? kosztowa? bo na twoim miejscu bym sobie to uzbiera? bo to jest bardzo proste legion helmet, 50 honey comb, 100 minotaur lether,100 pi?rek.:) Wszystko bardzo ?atwo lotn??.;P

Okej to od jutra mam pacc. Powiedz mi gdzie najszybciej i z czego wylotuje: honey comb, 100 minotaur lether,100 pi?rek

Moim zdaniem najlepiej kupi? te przedmioty :D
Honeycomby za oko?o 5-7k
Mino leather za 10k
Pi?rka oko?o 5k
Taka moja rada, bo nie warto tego zbiera?, za du?o czasu :P

Mino leather radz? dropa? na wie?y na darashii :) kup obs knife i w 1 dzie? uzbierasz te 100 ;p

To tak je?li chcesz Citizen Outfit to musisz uzbiera? :
- 100 Minotaur Leather ( Addon: Backpack )

- 100 Chicken Feather ( Addon: Feather Hat )
- 50 Honeycomb
- 1 Legion Helmet

Minotaur Leather wypada z : Minotaur (Rzadko), Minotaur Mage (Rzadko), Minotaur Guard (Rzadko), Apprentice Sheng (Zawsze), The Horned Fox (Normalnie), Minotaur Archer (Rzadko).

Chicken Feather wypada z : Grynch Clan Goblin (Normalnie), Chicken (Normalnie).

Honeycomb wypada z : Wasp (Rzadko), Bear (Bardzo rzadko), Grynch Clan Goblin (Normalnie).

Legion Helmet wypada z : Lost Soul (Normalnie), Rotworm (Normalnie)

Ostatnia edycja:

@Piruxus
?eby tak by?o.. to by?oby dobrze .;pp
@Terror Time
Honeycomby - Waspy - 7-10k
Minotaur Leather - Minotaury - 8-10k
Chicken Feathers - Chickeny - 6-10k
Legion Helmet - Rotworm - 20gp ?
Reasumuj?c maxymalnie zap?acisz 35k. Maj?c 2 cashmakery(knighty) wci?gu nocy zbierzesz potrzebne plastry miodu i pi?rka. Reszt? sprzedasz i kupisz mino leathersy.

Ja testowa?em to na Neranie. 100% skuteczno?ci i zysku. :) Jeszcze zosta?o ;d

@michalekk
Na Nova wychodzi to nawet taniej ni? poda?em xD

Mino leather radz? dropa? na wie?y na darashii :) kup obs knife i w 1 dzie? uzbierasz te 100 ;p

Stary jak nie wiesz to nie wypisuj takich g?upot ... w jeden dzie? chcesz uzbiera? 100 Mino leather .... ?? to nie jest ots.

@up ja w 1 dzie? na free paccu tyle looci?em, mo?esz wierzy? lub nie swoje wiem :|

//zamykam, zaczynacie odchodzi? od tematu. Jeden nazbiera w dzie?, jeden w dwa dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry