Admin do projektu moonots.pl

Status
Zamknięty.

oots

User
Luty 29, 2012
Liczba reakcji
0
Szukam admina do projektu moonots.pl

Do zada? nale?a?oby:

- naprawienie b??d?w
- wprowadzenie nowo?ci/dodatk?w
- rozkr?cenie otsa
- reklama
- sta?e update (co par? dni)

W zamian za to oferuj? 30% z sms shop!

Podania prosz? sk?ada? w nast?puj?cej formie:

- Ile masz lat
- Jakie masz do?wiadczenie
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem
- Dlaczego akurat Ty

Pozdrawiam

Odp: Admin do projektu moonots.pl

- Ile masz: lat 17
- Jakie masz: do?wiadczenie mam spore poniewa? posiada?em ju? 4 inne otsy i wysz?y dobrze
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem: oko?o 7/9 godzin dzienie
- Dlaczego akurat Ty: jestem osob? pracowit? oraz kreatywn? :) posiadam du?o czasu i znam si? na robieniu ots?w oraz wiem co brakuje moonots.pl (mog? zrobi? to nawet za free bo kasy mi nie brak)

Jak co? to moje gg: 13172999

Jeden m?j ots jest aktywny nazw? podam na gg jak co?

Ostatnia edycja:

- Ile masz lat : 16
- Jakie masz do?wiadczenie : Do?wiadczenie mam du?o w zarz?dzaniu ?rednio du?e w mappowaniu (d?ug? przerw? mia?em) prowadzi??m r??ne servery lecz jak ju? m?wi?em mia?em chwilke przerwy je?li chodzi o update to nowe expowiska/questy no problem reklame tez by si? ogarne?o z napraw? b??d?w te? bym sobie chyba poradzi? mo?e i jaki? skrypt da?.
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem : Zale?y kiedy ots startuje ale mam du?o czasu wieczorami i rano do 14 ?
- Dlaczego akurat Ty : Jestem w tym troche do?wiadczony, nie jestem porywczy ka?de problemy staram rozwi?zywa? si? drog? pokojow?.

jkc gg 8214156

Witam!. Ot?? szukam pracy, dlatego postanowi?em si? zg?osi?:)

- Ile masz lat : 18
- Jakie masz do?wiadczenie : ogromne, mam styczno?? z OTS 6 lat, od 3 lat zajmuje si? mapperstwem, w zarzadzaniu mam duze doswiadczenie, poniewaz kiedys mialem siec serverow OTS, dodatkowo znam bardzo dobrze j.angielski oraz j.niemiecki i nie mam problem?w z ortografi?
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem : od 9 do 15 codziennie oraz wieczorem
- Dlaczego akurat Ty : Poniewa? jestem pracowity i do?wiadczony, lepszej osoby nie znajdziesz :).

GG 40189522

Ostatnia edycja:

jeste? zbyt pewny siebie :)

wydaj? mi si? ?e oots nie szuka ju? admina

admin jeszcze nie zosta? wybrany, wi?c oferta jest dalej aktualna

- Ile masz lat:16
- Jakie masz do?wiadczenie:Zaczn? od tego ,?e mia?em ju? 5 ots swoich i z kumplami ,nawet posiadam moj? mapk? moon przerobion?.Potrafi? robi? mapki i szuka? b??d?w.
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem:Od 5 od 9 ale te? zale?y czy nie pojad? gdzie?.
- Dlaczego akurat Ty:Poniewa? jak ju? wspomnia?em mia?em 5 ots'ow i by?y to bardzo du?e projekty ,a do tego jestem ambitny ,do?wiadczony i wiem co robi? w ka?dej sytuacji.
42680285

- Ile masz lat:18
- Jakie masz do?wiadczenie:zaczn? od tego ,?e mam ju? 1 ots.
- Ile czasu mo?esz po?wi?ci? na zajmowanie si? otsem ok 5 od 7h .
- Dlaczego akurat Ty: poniewa? jestem osob? kreatywn? i pracowity oraz znam si? na linux :-)
43665587

Status
Zamknięty.
Back
Do góry