• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Adrstalik] Thread

Status
Zamknięty.

Adrstalik

Active User
Liczba reakcji
19
Hiho!
Chcia?bym Wam pokaza? kilka moich prac. Nie s? one na najwi?kszym poziomie, a sam je oceniam dosy? nisko, lecz chcia?bym te? pozna? Wasze zdanie na ich temat.
Tak wi?c zaczynajmy :
Na sam pocz?tek. Przyp?yn?li?my statkiem. :)

Obok, mo?emy zauwa?y? dosy? dziwn? statu?.

Teraz troszk? lasku. I g?rek.

Gdzie? na 'przedmie?ciach' ;)

I ostatecznie podziemia :

Tak wi?c, to by by?o na tyle. Prosz? o szczere komentarze. :)
Pozdrawiam
Adrstalik

Odp: Adrstalik's Thread.

Wida? ?e m???j mapper :]

Oby tak dalej!:D

Moj? ocene znasz i wiesz co o tym my?le :D

Pozdro.

No mapy nie s? jakie? od pierwszego lepszego nooba w mappingu;).Dobra wi?c tak:
1ss:Podoba mi si? twoja koncepcja statku lecz wykonanie nie jest bardzo dobre-par? bug?w i kawa?k?w kt?re mo?na by?o o wiele lepiej zrobi?.
2ss:Fontanna fajna ale natura do dupy jest tak ma?o wolnego miejsca i tam na dodatek da?e? par? rzeczy na siebie np. ma?y kamie? i k?pka trawy.
3/4/6ss:Natura nie jest twoj? mocn? stron?, nawalone chyba wszystkiego co cho? troch? pasuj? do klimatu.
5/7ss:Par? fajnych pomys??w, ale wykonanie i estetyka tak jak up.
8/9ss:Podziemia zawalone po brzegi.Za du?o tego tu;:curse:
Moja ocena: 6,5/10

Heh w?a?nie tak to ma wygl?da? na mapie. Miasto kt?re kreuje jest dosy? nowym miastem, w kt?rym jeszcze nie wszystko zosta?o wykarczowane. :PP
Ma by? taki efekt dziko?ci :P I jak narazie, wychodzi [chyba] ^^
Dzi?ki za komenty ;)
Chcia?bym Wam teraz pokaza? troszk? opowie?ci, i kilka zdj??. :)
Zapraszam.
[...] I powiedzia? Pan : „A, walczy? b?dziesz w moim imieniu, i s?aw? wielk? zdob?dziesz. Zna? Ci? i s?awi? b?d? wszystkie narody. A, ziemia ta, gdzie st?pisz b?dzie Twoja. I b?dziesz w?adc? [nowego] ?wiata. [...] Ale pami?taj, kim jeste?, i dzi?ki komu si? sta?e?. Bo je?eli czci, mi oddawa? nie b?dziesz, Ty i lud tw?j, pomrzecie. I kl?ski na Was spadn?, tak okrutne, jakich ?wiat nigdy nie widzia?. [...] A wrogowie Twoi poprzez przej?cia tajemne Ci? z?api?. I zamki Twoje poburz?, kobiety Twoje zabior? i zgwa?c?. A Ty [ostatecznie] upadniesz, i nikt wi?cej Twego imienia nie us?yszy, a pami?? o Tobie przepadnie.”
A.D.R -12,13.1

A Pan mu odpowiedzia? : „A gdy polegniesz, ?wiat si? zmieni. [...] A w miejscu gdzie cia?o Twe upadnie, wyro?nie drzewo ogromne. I sta? tam b?dzie po wieki. [...] Albowiem, woda ta b?dzie ?wi?ta. I cz?owiek jej, nie zabierze. Bo ?aden ?miertelnik tego co Boskie, zniszczy? nie mo?e. [...]”.
A.D.R –13.3,14

My?l?, ?e cho? troszk? ta historyjka nawi?za?a do SS :)

//Sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

# Sk?d a Ci? znam ? :/ ? By?e? chyba u mnie pisarzem...
topic #
Mapki nie s? na niskim poziomie, ale nie s? te? na wysokim
Mi si? mapy nie podobaj?, robisz je ma?e napchane wszystkiego...Robisz du?o b??d?w, to co robisz jest nie realne..Wog?le tu przej?? nie ma, kupa b?ed?w i jeszcze raz b??dy po?wicz; D
Zmie? map edytor lub uwa?aj bardziej na takie b??dy..
ten ss jest spox; P cho? te? s? b??dy
uo0011n.jpg

Ocena 4/10 ;[ Przez te b??dy i wielko?? mapek...

No niestety ale tak jak kolega up /\ masa b?edow chodzby krzaki na ?aczeniach wody z trawa, ale wydaje mi sie ze to mapa zrobiona tylko do show-off'u a nie do grania.

Jakie b??dy widzicie? :)
Poka?cie, dok?adnie.: )

Adrstalik znam Ciebie i twoje mapy i wiem, ?e s?abym mapperem nie jeste?...

Jedyne co mog? Ci na razie zarzuci? to to, ?e na 6 screenie w 1 po?cie, na yej rzeczce jest do?? pusto...

Najbardziej podoba mi si? ten wodospad ;)

Regards

Odp: [Adrstalik] Thread

Ju? nied?ugo dodam kolejne zdj?cia z mapki. A zdradzi? mog?, ?e kreuje w?a?nie map? z mapy Gothic [1] :)
My?l?, ?e Wam si? spodoba

Pozdrawiam
Adrstalik

Mapy nie s? z?e, co wi?cej, mnie si? podobaj?. Tworz? odpowiedni klima, co do b??d?w ja jaki? powa?niejszych nie dostrzeg?em. Reasumuj?c, mapki ?adne, staranne, klimatyczne ;)
8/10

Tak jak kolega wy?ej , du?o szczeg???w jak i b??d?w. Mapa mi si? podoba a oceniam to na 7/10.

Uwa?aj na niekt?re b??dy, np stawiasz krzaki tak, ?e nie ma przej?cia ;)

Nono ?adnie sporo szge???w a tym samym gdzie niegdzie bugi i spam :/

Podoba mi si? wodospad , Ideolo :P
Masz pomy?lunek Gz xD

no ladnie podobaja mi si? mapki zio? bym je na ots jak bym umial odblokowac porty.

No spoko spoko 8/10 Dziesi?tki nigdy nikomu nie dam a jak ju? to ten kto? to b?dzie rewelacja... Mmmm

mi si? twoje prace bardzo podobaj?.
ciekawie robione,z pomys?em.
poprostu wida? ?e bardzo si? napracowa?e? a nie robi?e? w 5 min ;p
moja ocena 9,5/10 ;)
pozdrawiam

?adnie i esetycznie wykonane prace :) Du?o w nich dobrze u?o?onych szczeg???w , ca?o?? zgrywa si? w jasn? Harmonie . Oby tak dalej ! ;)

Status
Zamknięty.
Do góry