-Tibia 8.54 After Shippuden Online - Naruto !

Status
Zamknięty.
Odp: After Shippuden Online - Naruto !

Ta mapa chyba nie by?a robiona przez zaawansowanego Mappera tylko przez amatora.

@TOPIC
Naruto jak Naruto , ?adnych nowo?? nie dostrzeg?em.
Widz? pe?en profesjonalizm. Cytuje news: Witam, ot?? nie dawno co kupi?em VPS, brakuje funduszy, a mam zamiar wgra? premmium area, lecz nie za darmo potrzebuj? do tego 30z?, udost?pniam Wam do tego celu sms shop. P??niej dodam premmium npc i b?dziecie mogli wymieni? premmium points na cenne itemki.
Z tego co przeczyta?em to dodajesz update za kas? :o .

Ostatnia edycja:

Mapa pacca robiona przez vip'a tnp.

Juz lepiej jakby? uzywac dostepnych w sieci grafik wono lub nlo, bo te sa straszne. Ogolnie wbije, zobaczyc co i jak, i zycze powodzenia : )

Update kosztuje graczy 30z?? To s? chyba jakie? ?arty. Jedyne co mi si? podoba to Acc Maker. Grafiki masakryczne (w necie s? ju? o wiele, wiele lepsze), mapy na pewno nie robi? zaawansowany mapper.

@up:
Ju? gracze nie musz? p?aci? za updata i nie b?d?, mia?em gorszy dzie?, ale jest ju? git, mapa pacca zakupiona, czytajcie wi?cej plus?w ni? minus?w :P

To usu? tego newsa bo odstrasza graczy.

@up:
poprawione, balans zrobi?em, jeszcze tylko mapke robic facca i npcki

Czekam na start, ciekawie sie zapowiada

@up:
Chcia?em tylko podkre?li?, ?e jest dobrym mapperem oraz tylko pacca robi?. Po?owa ss to z pacca jest, po?owa z facca. Nie poda?em jego nicku bo nie wiem czy sobie tego ?yczy. :)

@2x up:
Skoro bd mniej b??d?w to szybciej oficjal, mam zamiar postawi? na jakie? 3 miesi?ce beta... wi?c mo?na d?ugo pogra?.

Fajnie fajnie najlepiej jak w pi?tek odpalicie to b?dzie top1 :D Pozdrawiam wbije.

Dobra chlopaki ja zawitam na serwie:) jak i polecam grac

Na pewno wbije na server i pogram.

Polecam zmieni? grafiki na te z np. WoNO, bo te obecne s? naprawd? okropne i baaardzo stare.

P.S
Polecam tak?e podmieni? grafiki w Acc Makerze.
http://scr.hu/49x4/v3vyq

Ostatnia edycja:

Mam pytanie b?da sagi na start? Jak tak to ile?

Polecam zmieni? grafiki na te z np. WoNO, bo te obce s? naprawd? okropne i baaardzo stare.

P.S
Polecam tak?e podmieni? grafiki w Acc Makerze.
http://scr.hu/49x4/v3vyq

Nie rozumiem takich ludzi ,jak dla mnie grafiki sa lepsze niz na tym wono, mam nadzieje ze ktos tez tak jak ja woli te grafiki niz "tego Pana" Crasha...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry