• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Agresja ponad wszystko - Eternia

Odp: Agresja ponad wszystko - Eternia

Dawno nie dawa?em, ale kilka ss mam :D

t9e9vm.jpg

jhv3ir.jpg

2mq3zbn.jpg

214e9uv.jpg

2djdvgh.jpg

Net nie s?uga, a 2 raz zagapi?em si?.

2gttftu.jpg

Podzi?kowania dla Ethernala za wywalenie typa z expa :D

Ostatnia edycja:

Dosta?em bana na konto Degrengolady, ale to jeszcze nie koniec tematu! Chocia? ostatnio si? nie anga?owa?em zbytnio w gr?. :-P

W oczekiwaniu na darashii na OB. Przy okazji zajebanie 95 ?ydowskiego najta, kt?ry przylaz? sprawdzi? czy aby tu nie rozdaj? turban?w. Na pysk dosta? co? innego ni? turban. Miejmy nadziej?, ?e mu to odpowiada?o. ;-)

wtsq6e.jpgp

Ostatnio expi? do ty?u, ale spi??em po?ladki i powoli odrabiam.

hrx8ix.jpg

Ostatnio by?y jakie? 2, albo i 3 wi?ksze akcje, w kt?rych nie bra?em udzia?u. Siara i frekwencja niska. Ale ja nie uciekam! To nie o to chodzi! :-D

No nie. Moje poprzednie konto zosta?o zbanowane, bo zawiera 4 cyfry w nicku. Tak naprawd? nie zawiera ?adnej. ;-D
Dosta?em sms o tre?ci

I wszystkie czynno?ci jakie mia?em do wykonania musia?em od?o?y? na p??niej. Jak m?wi stare porzekad?o: "Wyloguj? si? gdy koledzy pozwol?". :-/
Hahahhaha z Drakiem we 2 pr?bowali?my robi? ?ydom plecy. To by?o dopiero spierdalanie. Nie pami?tam ?ebym kiedy? tak ucieka?. xD

Kilka fotek z moich s?iit sixtin..

Po pierwsze kurwa primo. ?ydy bez war moda - w chuj i troch?. I ka?dy mnie bije. Jakby nie mogli sobie innego chuja do bicia znale??. Maj? przecie? swoje. Odci?gn??em tych pajac?w bo leczyli potionami swojego lidera. No i oczywi?cie lider pad?. :-D

x35vg6.jpg

Ale urwa?! Ale to by?o dobre! Kombo 2 tysiaki w ?ydolidera. Tak potrafi? tylko tygryski.

2ynnnnl.jpg

Oddaj pok?ony

x419tw.jpg

Ten wyrwa? bata za 800hp i nie wiedzia? co zrobi?, to sie po?o?y?.

i3xrbp.jpg

Tutaj 200rp zgas? na lepa. Wida? tylko ?ape za 1000hp

xmin7n.jpg

200 najcik na paralu na skos. Usn?? jak dzieci? ;-D

11m88qr.jpg

Pogo? za ?ydem. Te? bym spierdala? jakbym pami?ta? czym jest obrzezanie, a tu nagle 10 typa mnie z kos? goni. 125 najt gleba.

se7rc2.jpg

?adne screeniki. Szczegolnie podoba mi sie to ?e du?o w nich akcji czekam na wiecej screen?w z war?w. W sumie szkoda RS'a. Na jakim eq teraz latasz? Nie szkoda Ci soft?w? Ma?o razy zdarzy?o si? ?e padasz przez przypadek? : P ?ycze Ci wkoncu tego 200 lva. Pozdrawiam.

Jakie? takie lekkie masy, boat trapy i inne pierdy

108 rp. To by?o udane. Napisa? na trade, ?e sprzeda jaki? shit, to my do niego z noob chara piszemy, ?e kupimy i ?eby przyszed? na statek. No i dosta? mass loga na pysk i nie dobieg? do statku. :-D

2s17tcp.jpg

Jaki? ma?y ?ydek ucieka? z poi dli. Droga daleka do temple, a jeszcze d?u?sza do dp. Nie dobieg?.

29qh94z.jpg

110 ?ydonajt. Wastowanie, bo szkoda frag?w

migrdl.jpg

By?o tego wi?cej, ale nie chce mi si? wycina?....

Og?lnie sprzeda?em chara. Mam jeszcze jakiego? 120 ed, ale na facc, i nie mam za bardzo hajsu ?eby kupi? paka. :-/
Na innym acc, gdzie mam paka mam bana, wi?c nast?pne screeny z main chara pewnie niepr?dko. Tak to bd biega? na jakich? nobach, bo kurwiszony trzeba t?pi? wszelkimi mo?liwymi sposobami. :-D

Ostatnia edycja:

@up
Mudry Mor na banie
Dobrze si? Ci si? sypn??o. Ile czasu robi??? tego taska? :-D

Dzisiaj by?o ob na dara... tam juz si? napierdalaj?, ja dopiero na vt wbijam, napadam na darashie na map kliku i akurat zraszowa?em ?yda. Sam jeden na 300. Paral na pysk i pizda na glebe. Szkoda tylko, ?e na red skullu. :-D

Screen z cama. M?j zgon xDDD

Og?lnie wygrali?my 23:8

oa3h1j.jpg

Edit #1

A tu w?asnie z?apali?my 160 ms na kupowaniu blessow. Niestety zd??y? kupic i nie by?o loota :-/

rjmyv7.jpg

Ostatnia edycja:

@2up: task to zale?y od respa :D, to dalej grasz tym Ethernalem? bo ju? sie pogubi?em ;D

nm01ep.jpg

160q2vs.jpg

i znowu dopisa? loot:

rljb87.jpg

Og?lnie mam jeszcze passy do ethernala, ale to ju? nie m?j char. Jak mi odbanuj? konto, to bd biega? na Mudry Mor.

Du?o ju? tych task?w narobi?e?? Nie lepiej expi? na dragach? :D

Na expienie na dragach musialbym kase miec, a narazie z nia krucho. Chce troche kasy uzbierac zeby na blessy bylo w razie czego i mysle ze ok 60lvl sie na water elementale przejde. Taski narazie 2 zrobilem i teraz robie trzeciego lol

@down: pomy?le, jak na razie stan konta wynosi 2k :D

Ostatnia edycja:

@up pieni?dze mi oddaj!!!!!!!! haha lol
25467121.png

Kozackie eq na starym charze. Troche expa wbi?em, bo zmu?a. Pono? Speeder (ten z forum) b?dzie gra? tym charem od soboty. Zobaczymy co to z tego b?dzie. ;-D
n2hf6q.jpg

Team hunt. lol
zjxpww.jpg

Kolejna porcja screen?w ;-d
Kr?tki opis sytuacji.
?ydy zmaslogowa?y i polecia?y na venore dragi ?eby zajeba? naszego agenta. Odpowiedzieli?my atakiem na atak. ;-D
165 ed. Nie zd??y? dobiec na dragi do swoich
w83uqh.jpg

130 RP Nie wyrobi?
es7vvl.jpg

170ek
2ez1co3.jpg

220 knight. Lider ?yda. Na pocz?tku wojny mia? 250. :-d
2076r7b.jpg

155ek
1256fr4.jpg

I bardzo niepocieszaj?ce 2 deski najwi?kszego ogara. Gdyby mnie manasowali, to bym nie pad? ani razu. Peszek. ;-D
Pierwsza mega hujowa gleba.
2niryj4.jpg

No i druga
1z1e974.jpg

Notka moderatorska:
Sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ile mo?e kosztowa? glacier set :)?

21jxjlz.jpg

@down: o tym ja doskonale wiem, ale p?ki co potrzebuje kasy. Dzi? mo?e wybior? si? na Water Elementale.

Ostatnia edycja:

Gdzie? 25-30-35k ca?y set bez amuletu, zale?y jaki ?wiat ale powy?ej 40k nie powinno wej??.

A war widze elegancki, nie tak jak by?o u mnie na Mytherze, pad?em - nie wracam.

Skarottan, nie?le ci?niesz z levkiem, ale poza tymi taskami m?g? by? te? co? innego sprawdzi?, bo jest du?o lepszych miejsc, wierz mi ;p

Zarabiajac pieni?dzory wyskoczy? mi awans we w?adaniu kos?

9r5ead.jpg

A tu jakim? 90~ msem wyczy?ci?em banshee quest. W sumie ?aden wyczyn. :<

1esx04.jpg

Wczoraj zako?czy?a si? wojna, kt?r? wygrali?my.
Dzi? rozpocz??a si? nowa, bo szwedzi nas zdradzili. Kocham ten serwer. Ci?gle co? si? dzieje i nigdy sie nie nudzi. Szkoda tylko, ?e z pieniedzmi ci??ko w chuj. =/

Cos mniej ostatnio tych screen?w skoro szykuje si? nowa wojna niecierpliwie czekam na nowe screeny, dzi?ki i pozdrawiam : D

@Screen Cleaner
Cos slabe to eq. Zycze lepszego. Pozdrawiam!

S?abe, bo wole sprzeda? eq wpizdu i biega? bez niego, ale za to mie? SDki. Chuj mi po eq je?li przegram wojne? Chuj mi po tych wszystkich postaciach skoro b?d? hunted?
Albo wygramy wojne i b?dziemy trz??? serverem, albo przegramy i nie bedziemy mieli nic. W moim przekonaniu nie istnieje co? takiego jak kompromis aka payment i wyp?acenie si? z wojny. ;-)

A co do tego, ?e daj? ostatnio mniej screen?w. Nie chce mi si? ich zbytnio robi?, bo walki s? z rana, w po?udnie i wieczorem, a nie jestem na ka?dej. Wbijcie sobie na tibia.de i poogl?dajcie filmiki. ;-D

Ostatnia edycja:

200 rp deska

bdscc6.jpg

Przypadkowy awans podczas zarabiania - bite manualnie! :-d

afewlz.jpg

Do góry