• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

AimBot 7.4/7.6 100% work

Status
Zamknięty.

preedi1994

Banned
Liczba reakcji
1
Witam, posiadam przerobionego MPA bota ktory bez problemu dziala na tibii 7.4 i 7.6 zostalo zmienione duzo plikow dll. Bota sprzedaje za 15 PLN prelewem na zawsze, nie jak inne licencja 1miech.
Zainteresowanych zapraszam na gg: 1041801

Bot bez problemu radzi sobie z serwerami takimi jak: demonia.org, classicus.org, realistic-war.no-ip.org i wiele innych
ss:

Notka moderatorska:
oszustwo - kosz

Odp: AimBot 7.4/7.6 100% work

Z?odziej nie polecam ;/
tu dal mi nr konta
vfiglu.jpg

dostal potwierdzenie
xso2u5.jpg

i pisze ze nie dostane bota
uijdq9.jpg

Ostatnia edycja:

Nie ma kasy na koncie a ty juz bota chcesz, czlowieku mowsz ze jutro bedzie to jutro tez bot bedzie-proste. A ty odrazu zlodziej wjezdzasz wtf...

dostales potwierdzenie i ignorujesz mnie na gg
k65r6a.jpg

powiedziales ze jak dam ci potwierdzenie to wyslesz...
nie kupujcie od niego to oszust

Na tym forum nie tolerujemy oszust?w, je?li kolega [MENTION=371138]tashur[/MENTION] nie da potwierdzenia, ?e otrzyma? bota, tw?j temat zostanie usuni?ty a Ty sam te? zostaniesz odpowiednio "nagrodzony".

Jutro jest swieto wiec mozliwe ze hajs bedzie dopiero za 2 dni a ja po to tak szybko kupilem i pytalem czy wysle za potwierdzeniem zeby dzisiaj dostac... i sie zgodzil a teraz mowi ze nie wysle [MENTION=395845]Luffkay[/MENTION]

---------- Tre?? dodana o 04:38 ----------

Dosta?em nie sprawnego bota sprzedawca ewidentnie leci w kulki wysy?a screeny ?e bot niby dzia?a gdzie jest pod??czony do innej Tibi Wida? hp 0 lvl 0 co oznacza ?e pod nie jest pod??czony pod tibie z zalogowan? postaci? :) Nie polecam ewidentny i chamski z?odziej :)

---------- Tre?? dodana o 04:38 ----------

Prosze o zbanowanie z?odzieja :)

Nie ma hajsu nie ma bota, to nie ciechocinek; Te?, ?e Ci si? chce za 15 z?otych u?era? z dzieciakami, a ten p?acze jak by mercedesa rozbi? bez ubezpieczenia -,^

Nie zeby cos - ale trzeba bylo sprawdzic jego poprzednie posty ^^
Np ten gdzie widac wszystko jak na dloni ^^ screen admina z eventu + gui z czystego tfs'a xD
http://tibia.net.pl/threads/582872-Silnik-DBzF-eu

Tworca tematu jest "wykrecony" i brak mu hajsu na ruski kox i muzlumanskie dziffki.

Polecam zbanowac jak groncia.

No w?a?nie... sam nie wiem z kogo mam wi?ksz? lach?? Z kogo? kto to kupuje czy z kogo? kto ?asi si? na 15z? xD

Status
Zamknięty.
Do góry