• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 Akade powraca! 20.07.2010 10 rano!

Status
Zamknięty.
Odp: Akade powraca! 20.07.2010 10 rano!

Od 3 wbijaj?cych os?b na serwer us?ysza?em, ?e na osob? polecaj?ca mnie wpisali a ?adnych pkt nie mam. Z tego wynika, ?e albo k?amali albo ten system nie dzia?a.

+ to co na pierwszej edycji na antalis nie respie si? ca?y resp bug rider?w tylko p??. A 2 po?owa po 30-40 min.

Notka moderatorska:
TO nie jest dzia? do zg?aszania b??d?w, czy chwalenia si? czymkolwiek. Prosz? te rozmowy przenie?? na forum otsa lub na drog? PW. Dzi?kuj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zakon, ten sysem dziala, ale wymagany lvl, jest zaduzy, takiego nikt tu nie wbije xd, Kleksu, zmien na 50/100/150/200 a nie od 200 czy cos tam xd

Punkty dostajesz gdy osoba kt?ra wpisa?a Ciebie jako polecaj?cego zdoby?a 100 poziom (25 punkt?w), 150 poziom (50 punkt?w), 200 poziom (75 punkt?w).

Przyda?oby si? jako? rozp?dzi? server bo -+ 10 graczy online to nie jest chyba sukces

Tylko w jaki spos?b ich "rozp?dzi?"?

Co? mi si? wydaje, ?e serwer padnie za 1-2 tygodnie, sam przesta?em gra?. Pow?d? Nie gra?em 1 dzie? i patrze kole? mia? 60 lvl budze si? rano i ma 127 i czy to jest rpg? I raz kolesia widze chara zrobi? 2 dni temu a dzi? ma 120. Ja tu nie widz? sensu nie widz? gra?. Jeszcze jak od 80 lvl biega?em na wyrmach po 3-4 z mas sana spam na bocie i wychodzi?em na plus 10-20 cc? A ten vip to w og?le pora?ka tp na expowiska na rpg? Dalej si? nie rozpisuje bo ju? mi si? nie chce. Jak powr?ci prawdziwe stare akade jakie by?o 12 miech?w temu pogram z ch?ci?, ale ?eby te? banowa? boty.

Ots bardzo dobry, bo w ko?cu kleksu go zrobi? ale zepsu?e? sobie u mnie opinie jedn?
rzecz? kt?r? za przeproszeniem zjeba?e? z ron.. Mog?e? wymy?li? co? innego bo to masakrycznie
obni?a poziom serwera do noobowskiego...

Mowa o napisie po nazw? serwera..:
header.png

Ots bardzo dobry, bo w ko?cu kleksu go zrobi? ale zepsu?e? sobie u mnie opinie jedn?
rzecz? kt?r? za przeproszeniem zjeba?e? z ron.. Mog?e? wymy?li? co? innego bo to masakrycznie
obni?a poziom serwera do noobowskiego...
Mowa o napisie po nazw? serwera..:

Czego ty si? czepiasz to jest tekst w stylu "tu odkryjesz swoj? prawdziw? przygod?!".

Status
Zamknięty.
Do góry