• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

?akocie Eternii

Status
Zamknięty.

Demeroth

Forum friend
Jak wiadomo tibia nie musi by? tylko gr?, w kt?rej trzeba wbija? lvl ;) Mozna takze kolekcjonowa? rary. Oto co pokazali na Eternii :

*SSY z hunted.pl ;)

Jak mozemy zauwazyc jest tutaj kilka rar?w, kt?rych jak narazie nie mozna zdobyc :

- Golden Helmet
- Broken Amulet
- Blue Tome
- Demon Legs

i wiele inncyh.

Haha, a ja w?a?nie zobaczy?em tego 'newsa' i ?a?owa?em, ?e nie by?o mnie tam, ale dzi?kuje bardzo, ?e umie?ci?e? tutaj te zdj?cia. Co do tego pokazu to im tylko pozazdro?ci?. Posiadaj? niesamowite jak i drogocenne przedmioty. Screeny 10/10 ^^.

Pozdrawiam,
Napster.

Na forum.tibia.pl jest nawet film z pokazanymi wszystkimi tymi rarami.

A tak do tematu wracaj?c ciekawe ile os?b jest to wszystko.

@up
Bot?

#topic
No, no wida? mili nie do??, ?e dobry pomys?, ale tak?e du?e do?wiadczenie w grze ;) Screeny s? ?wietne. Zastanawia mnie jakie oni mieli levele ^^

Osoba, ktora ma broken amulet ma chyba 64 sorca (facc), golden helmet ma chyba jakis 150 lvl :P/Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratuluj? eq (nie wam xD). Te rzeczy s? bezcenne.

Na Antice s? chyba 2 golden helmety, demon legs sam widzia?em w Venore. Kto? tam jeszcze mia? kiedy? great axe.

Jeszcze raz gratuluj?!

Jak mozemy zauwazyc jest tutaj kilka rar?w, kt?rych jak narazie nie mozna zdobyc :

- Golden Helmet
- Broken Amulet
- Blue Tome
- Demon Legs

Prawdziwym unikatem jest moim zdaniem Broken Amulet - gdy? zapewne nigdy wi?cej nie b?d? robione nowe... Demon Legs takie strasznie rzadkie nie s?, lecz te? to swego rodzaju rarytas. Golden helmet zapewne b?dzie mo?na kiedy? zdoby?, a co do Blue Tome - s?ysza?em o tym wiele razy, ale zbytnio nie wiem jak rzadkie to jest ; )

#edit: No i gratuluj? ; )

Po tej "wystawie" zaczo?em si? zastanawia? czy nie gra? na Eterni. Du?o bym da? ?eby si? tam znale??, fajnie chocia? by?oby to wszytko widzie? - ju? nie m?wi?c o posiadaniu tych przedmiot?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom