Aktualne boty?

Status
Zamknięty.

dawid33

User
Listopad 25, 2008
Liczba reakcji
0
Jak w temacie, jakie boty s? sprawdzone i skuteczne w najnowszej Tibii?

Odp: Aktualne boty?

Redbot Pro u?ywam - darmowy.

TibiaAuto- Darmowy, nie dosta?em bana za niego :)

TibiaAuto- Darmowy, nie dosta?em bana za niego :)

Jako jeden z nielicznych nie dosta?e? bana za TA, wi?kszo?? moich znajomych w tym r?wnie? Ja dosta?em bana jak wyboci?em ledwo 76 knighta.Odradzam boci? Tibia Auto bo jest wykrywalna (uruchamia ona 2 procesy jednocze?nie na twoim pc dlatego bardzo ?atwo j? wykry?)
-?mia?o mo?esz pobra? RedBot Pro i sobie go Crackowa?.:) On ma ruchy myszki oraz klawiatury dlatego ci??ko dostrzec ze aktualnie uzywasz bota:D

Najlepszym botem jednak jest Ibot (tylko crack jest pod 9.81). Jak by? jednak zdecydowa? si? inwestowa? w jakiego? bota to tylko Ibot.:)

BBot-R?wnie? dobry bot (bardzo dobrze i ?atwo ustawia si? tam wpt).Boci?em nim kilka tygodni tam jest tak ze jak kupi go jedna osoba to mo?e korzysta? z niego 3 (przynajmniej ja tak mia?em) :) tyle ?e od czasu do czasu wyskakiwa?a blokada na 1 dzie?.:D

Ostatnia edycja:

jako jeden z nielicznych nie dosta?e? bana za ta, wi?kszo?? moich znajomych w tym r?wnie? ja dosta?em bana jak wyboci?em ledwo 76 knighta.odradzam boci? tibia auto bo jest wykrywalna (uruchamia ona 2 procesy jednocze?nie na twoim pc dlatego bardzo ?atwo j? wykry?)
-?mia?o mo?esz pobra? redbot pro i sobie go crackowa?.:) on ma ruchy myszki oraz klawiatury dlatego ci??ko dostrzec ze aktualnie uzywasz bota:d
crack = hack 99%..

@Up
Tw?j ryj = hack 99%... idz pobieraj mc z tibia11.pun

@Topic
Polecam RedBota 100% niewykrywalny scrackowanie ci zajmie 10 sekund i przyjemny w obs?udze ^^

Notka moderatorska:
Przypominam, ze rozmowy o crackowaniu s? zabronione na naszym forum.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja osobi?cie u?ywam BBota, polecam go w 100% 7 cash maker?w puszczam po 15 h dziennie i x mass ban all czyste:)

RedBot Pro (p?atna wersja bota) na cracku ?miga jak marzenie. 'Cracka' mo?e ka?dy wykona? sam (je?li ow? metod? mo?na w og?le nazwa? crackowaniem), je?li boi si? pobiera? czegokolwiek z podawanych link?w. Jest to zwyczajnie zablokowanie wysy?ania wiadomo?ci weryfikacyjnych przez RedBota. Og?lnie nie znam sie na tym, ale tak wynika z poradnika. Nie potrafi? wam tutaj przedstawi? ca?ego procesu crackowania, wi?c podaje link do forum http://botter.com.pl/viewtopic.php?f=33&t=4&sid=b593ebe68e2ea1367c831bb1846e33ed Macie tam wszystko opisane, wi?c wystarczy spojrze?. Ostatnio zastanawialem sie nad wykrywalnoscia bota scrackowanego tym sposobem, pytalem nawet o to na jednym forum, ale wszyscy odpisuja ze nie ma sie co martwic i juz x miesiecy sami tak smigaja i bez bana, takze nie ma sie co martwic.

#do moda, przepraszam za link, nie jest to reklama, nie umialem inaczej przedstawic tego sposobu ktorym ja scrackowalem RedBota, a dziala on na 100% i jest w 100% bezpieczny, polecam!

Tibia IBOT - Licencja 37z? za 30dni

Ja u?ywam bbota Nie dosta?em bana a u?ywam go od miesi?ca .

Ja u?ywam bbota Nie dosta?em bana a u?ywam go od miesi?ca .
Poczekaj do massbana i si? oka?? z tego co czyta?em na forum bbota jedni dostawali drudzy nie , a wola?bym stawia? na pewniaka.. Ale kto wie co oni na tych botach robili te?.

Poczekaj do massbana i si? oka?? z tego co czyta?em na forum bbota jedni dostawali drudzy nie , a wola?bym stawia? na pewniaka.. Ale kto wie co oni na tych botach robili te?.

Najwi?ksza pewno?? jak narazie dostarcza Ibot, jest najmniej wykrywalnym aktualnie botem.:P jak juz pisalem wczesniej, wi?c inwestuj w niego ^^ ;D go to 300 lvl! ;D

Najwi?ksza pewno?? jak narazie dostarcza Ibot, jest najmniej wykrywalnym aktualnie botem.:P jak juz pisalem wczesniej, wi?c inwestuj w niego ^^ ;D go to 300 lvl! ;D
Wiem tylko jest jeden problem. Ja w sumie bota na teraz potrzebuj? jedynie jako funkcj? do healingu , a 40z? na miesi?c za to to jest sporo.. w sumie 30dni pacca ^^

Witam jakie s? najnowsze boty ktore nie s? tak wykrywalne ?? i na tibie 10.0

IBOT. I wszystkie boty s? wykrywalne w pewnym stopniu :P

Polecam tibia auto, darmowy, ?atwy w obs?udze, gram na nim rok czasu i mnie nie zbanowali.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry