Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TibiaAuto- Darmowy, nie dosta?em bana za niego![]()
On ma ruchy myszki oraz klawiatury dlatego ci??ko dostrzec ze aktualnie uzywasz bota

tyle ?e od czasu do czasu wyskakiwa?a blokada na 1 dzie?.
crack = hack 99%..jako jeden z nielicznych nie dosta?e? bana za ta, wi?kszo?? moich znajomych w tym r?wnie? ja dosta?em bana jak wyboci?em ledwo 76 knighta.odradzam boci? tibia auto bo jest wykrywalna (uruchamia ona 2 procesy jednocze?nie na twoim pc dlatego bardzo ?atwo j? wykry?)
-?mia?o mo?esz pobra? redbot pro i sobie go crackowa?.on ma ruchy myszki oraz klawiatury dlatego ci??ko dostrzec ze aktualnie uzywasz bota:d
| Notka moderatorska: |
| Przypominam, ze rozmowy o crackowaniu s? zabronione na naszym forum. |
Poczekaj do massbana i si? oka?? z tego co czyta?em na forum bbota jedni dostawali drudzy nie , a wola?bym stawia? na pewniaka.. Ale kto wie co oni na tych botach robili te?.Ja u?ywam bbota Nie dosta?em bana a u?ywam go od miesi?ca .
Poczekaj do massbana i si? oka?? z tego co czyta?em na forum bbota jedni dostawali drudzy nie , a wola?bym stawia? na pewniaka.. Ale kto wie co oni na tych botach robili te?.
jak juz pisalem wczesniej, wi?c inwestuj w niego ^^ ;D go to 300 lvl! ;DWiem tylko jest jeden problem. Ja w sumie bota na teraz potrzebuj? jedynie jako funkcj? do healingu , a 40z? na miesi?c za to to jest sporo.. w sumie 30dni pacca ^^Najwi?ksza pewno?? jak narazie dostarcza Ibot, jest najmniej wykrywalnym aktualnie botem.jak juz pisalem wczesniej, wi?c inwestuj w niego ^^ ;D go to 300 lvl! ;D