• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Aktywacja przenosin postaci

Status
Zamknięty.

mertv

meretve
Mi?o nam was poinformowa?, ?e opcja "World Transfer" zostanie aktywowana we wtorek, 17 listopada. Je?li masz zamiar przenie?? si? na inny ?wiat i nie przygotowa?e?/?a? jeszcze swojej postaci, zalecamy, aby wykorzysta? pozosta?e dni na przygotowanie si?.

Aby znale?? wi?cej informacji na temat ogranicze? i wymog?w transferu, prosz? spojrze? na manual. Mo?esz tam tak?e znale?? szczeg??y o sposobie zap?aty za transfer.

Po monitorowaniu liczby graczy w Internecie od jakiego? czasu, zdecydowali?my si? na blokad? 4 ?wiat?w gry. Oznacza to, ?e nie mo?na si? przenie?? na nast?puj?ce ?wiaty:

• Celesta
  • Harmonia
  • Secura
  • Unitera
Ponadto mamy zamiar utworzenia 3 nowych ?wiat?w Optional PvP we wtorek. Dwa z nich b?d? zlokalizowane w USA i jeden z nich w Niemczech. Tych nowych ?wiat?w nie zablokujemy. Nazwy jednak jeszcze nie uzgodnili?my. Nale?y r?wnie? pami?ta?, ?e darmowe konta nie b?d? mog?y gra? na nowo utworzonych ?wiatach przez pierwszy tydzie?.

Do zobaczenia w tibii
Wasi Community Managers

Our partners and their custom servers:

Odp: Aktywacja przenosin postaci

My?l?, ?e ma?o os?b b?dzie z tego korzysta? chocia? kto wie-uciekanie z serwera to w sumie o?mieszenie je?li ma si? hunta, a zarazem uwolnienie si? od noob?w albo po prostu przenie?? si? na inny ?wiat do kumpla lub na jaki? spokojny.

Co do trzech nowych ?wiat?w to ju? si? nie mog? doczeka?-nowa szansa na wybicie si? na serwerze chocia? najgorzej b?dzie z eq i og?lnie z handlem na pocz?tku-zobaczymy jak to b?dzie =d Peace

Nowe ?wiaty? Super! Co z tego jak w pierwszy tydzie? b?dzie masa 200+, przenoszenie postaci na nowe ?wiaty powinno by? zablokowane... poprzyjcie t? idee je?li chcecie to zmieni?

Oczywi?cie w niekt?rych przypadkach przenoszenie jest konieczne (d?ugotrwa?y hunt, znajomi na innym ?wiecie czy po prostu zaj?te expowiska), ale zapewne wiele os?b b?dzie to wykorzystywa? by zdoby? troch? kasy, na jednym ?wiecie cc chodzi co 1 z?, a na innym po 2,5z?, przez to b?dzie wielkie zamieszanie...

Emek - nie pomy?la?e? o jednym...na 1 ?wiecie 1z?, na 2. 2z? a na nowym? 5-10. Straszne... To zrujnuje te serwery... Czy mi si? zdaje ?e nie do?? ?e Cipsoft u?atwia t? gr? na pot?g? to jeszcze ?ci?ga nawet nie z?e pomys?y z innych gier w momentach takich jak dodawanie serwer?w?

Przez czas w jakim to wprowadzili pomys? SUX.

Duchowy Wilk...

Ciekawy jestem czy du?o bot?w i noob?w prze?uci si? na nowe servy.
No co? po?yjemy zobaczymy , mi?o by?o by zacz?? wraz z innymi wszystko od zera

Macie po cz??ci racje,chodz pomyslcie o tym ze inne servery tez ucierpi? od tego.Za?u?my,?e 60 osob pujdzie Ci na twoj server i zacznie go przejmowa?.Dla mnie to jest niezr?czne bo mam wojn? z innymi ale i tak ja wygramy jak zwykle.Moim zdaniem sa te 3 ?wiaty nie potrzebne i powinni usuna? po?owe server?w aby wiecej osob gra?o na pierwszych.

Ehh te Cale Przenoszenie postaci jest do bani :/ masz hunta pech.. jednym slowem ZAL
jakas gildia bedzie przegrywac zaprosi inna best gildie z dobrego serva i juz =/

Ta blokada to nic :)

Gdy powstan? nowe serwery , na pewno znajdzie si? taki jeden co przejdzie wi?kszym lvlem na ten ?wiat , i kasa na tym serwerze na allegro b?dzie kosztowa?a ca?y maj?tek.

Wi?c powinni zablokowa? transfer wy?szych lvl?w :)

Pozdrawiam
Astobales

Ostatnia edycja:

Ehh te Cale Przenoszenie postaci jest do bani :/ masz hunta pech.. jednym slowem ZAL
jakas gildia bedzie przegrywac zaprosi inna best gildie z dobrego serva i juz =/

Wyobra? obie, ?e dwie gildie walcz? ze sob?. Leader gildii, kt?ra przegrywa prosi swojego brata o pomoc. Jego brat ma w gildii 25 os?b. Jak przenie?? tyle os?b z jednego ?wiata na drugii ? To ma chyba kosztowa? 20€, co daje nam 500€... My?lisz, ?e kto? chcia?by przenosi? swoj? gildi? tylko dla potrzeby innej gildii ? Lepiej ju? mo?na by by?o sobie kupi? PACC...

Topic. Nie skorzystam z transferu. To jest nasza decyzja, jaki wybieramy ?wiat na pocz?tek i nie powinni?my jej zmienia?. CipSoft zmienia Tibi?. Nie wiem tylko czy ta gra wyjdzie na tym dobrze...

Pozdrawiam
Buciu​

Wi?c powinni zablokowa? transfer wy?szych lvl?w
czyli 100,200 mo?e 300

zreszt? niewa?ne wg Cip'y zr?bali t? spraw? totalnie
to po co daj? mo?liwo?? wyboru serva na pocz?tku jak p??niej ka?dy mo?e go zmieni?

Troche to lipnie zrobili.Na stare serwery zablokowali przenoszenie a na nowe nie.Wlasnie powinni na nowe zablokowac.

@up
tak, ale tracisz all itemy (+ depo)
@topic
Ja tam nie gram, ju? tyle napsuli, ?e da?em se spok?j - niech se psuj? dalej, mnie to ju? nie obchodzi

To jest chore leczkolwiek wiele ludzi po przegranych wojnach czy huntach zapewno beda przenosci osobiscie dla mnie to jest pic na wode :curse:

Takie h lvl moga sobie niezle zarobic na tym transferku
biore itemki i sprzedaja na tych 3 nowych swiatach bo tak ceny beda kosmiczne :P

@up
No niby tak ale musz? wyda? na to 90z?. Nie wiem jak tam z innymi walutami.

@topic
Imho Cipki spierniczy?y spraw? z przenosinami postaci... Jest to po prostu bez sensu, po kiego chuja przenosi? si? na inny ?wiat? :huh:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom