• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Alanta evo huge exp start

Status
Zamknięty.

Alanta

User
Liczba reakcji
0
!!ALANTA START ON SATURDAY AT 10:00!!
IP. alanta.no-ip.org
HomePage.
I invite all to our server! What do we offer?
*Very Strong DEDICATED SERVER FROM KIMSUFI.COM
*Uptime 99%.
* Edited Evolution map
* Free Premium Account
* VIP island
* Stable dedicaded server
* Hight exp, teleports and others
* Very frequent update
* New Spells, monsters and items
* Cheap Shop
* Professional Team
* Exp stages:
8-100 x9999
101-500 x6666
501-1000 x3333
1001-2000 x1111
2001-3000 x555
3001-4000 x200
4001+ x100
* Mlvl:
x200
* Skill:
x300
* Lot:
x6
multikiller.png

questy.png

beztytuudza.png

Odp: Alanta evo huge exp start

Baaardzo dobry serwer. W?a?nie gram od wczoraj ;] Dobrze si? expi i wgle ;p Balansik dobry :) Jestem mile zaskoczony. Zapraszam ;p Need team ! :D

OTS warty uwagi ;) Ciekawa mapa oraz skrypty. Polecam ten OTS :D

Fajny ots najlepszy na ?wiecie ^^ zapraszaj nowych graczy i sam zagraj i b?d? najlepszy ^^

?wietna balansacja postaci, ciekawe questy oraz du?o ciekawych expowisk! Polecam tego ots! :)

Za??? sobie w?asny temat dziecko..
Zapraszam na Alante! ?wi?teczne konkursy!

@up
Gdybym m?g? zalogowa?, to pewnie bra?bym udzia? w tych konkursach
58182844463997063938.jpg

Mafija to m?j char. Dosta?em ban za obraze GOD, bo powiedzia?em, ze nie daje si? na t? pozycje i w kulki sobie leci. Dosta?em ban na IP. I w tym problem. Ban sie sko?czy?, a ja dalej nie moge sie zalogowa? do gry bo moje IP jest zbanowane. Odbanujcie mi IP.!

Co do ots, to powiem wszystko szczerze:

-p?ki nie by?o tych potwork?w Brander, wszystko by?o ok, bo by?a r??norodno?? expu, a teraz jak wprowadzili?cie je, to wszyscy na nich siedz?, boc? cokolwiek robi? i dlatego tak szybko level zdobywaj?
-do quest?w nie mam zastrze?en, s? ciekawe, aczkolwiek niekt?re maj? bugi (Burning Room Quest)
-do graczy (nie mam zastrze?e?, na ka?dym otsie s? debile, s? pozerzy i s? ci normalni)
-administracja - tu sie zaczynaja schodki, bo administracji hmmm. nie ze nie znosze, ale zlewaj? graczy. Sam wiem jak to jest by? GOD, bo sam nim by?em i ja umia?em zapanowa? nad wszystkim. Siedzia?em na komputerze ok. 5h a na Alancie jest GOD SONY kt?ry siedzi ca?y dzie? i nie mo?e spraw poza?atwia?. Np. jednej lub dw?ch funkcji nie mo?e wpisa?. DOdatkowo God Sony rozdaje itemy dla gildii VIctum Omnis, sam widzia?em. I ma swojego chara Sony.. Czy administracja nie powinna mie? jakichkolwiek char?w? No wlasnie.. Wi?c -,-

Ale og?lnie ots ok, chocia? mam wra?enie, ?e jest tylko po to, by naci?gn?? ludzi na kase, cho?by na kupowanie unban?w w sms shop.

PS Odbanujcie mi to durne IP. Czekam na jak?kolwiek reakcje. To jest jedyne miejsce, na kt?re zagl?dacie, bo na forum te? apelowa?em i g?wno z tego mam.

Apelowa?e? na starym forum? :) Co do bana. Jak sobie zas?u?y?e?(nie wiem czym) to teraz cierp. Pozdrawiam GOD.;) Nie naci?gamy ludzi na kase.. serwer stoi na dedyku kt?ry nie jest darmowy prawda? Tyle mam do powiedzenia. Zapraszam wszystkich! ?wi?teczne Eventy!

Na prawd? super OTS! Nie samowite wary! mega mapa i towarzystwo! Codziennie nowe rekordy graczy! GOR?CO ZAPRASZAM!

Edit.
Dzisiaj powi?kszyli exp, dodali du?o quest?w oraz potwor?w! Quest typu anihilator tylko ?e na 9 osob! takie co? widzia?em tylko na Blodcore... O.o I po co to czytasz?! SZKODA CZASU WBIJAJ!

ZAPRASZAM NA OTS! EXP ZOSTA? ZWI?KSZONY! TERAZ JEST x999999 WBIJA?!

No i teraz jeszcze lepsza zabawa jest ;) Wymy?lcie co? jeszcze fajnego ;D

Stara Arynthia :) ahh, dobre czasy :P, gdyby ekipa by?a dalej, zagra? bym, nie wbij?, no mo?e na chwilk? :P ale tak, ots polecam naprawde jest godny podziwu :) god, nie opuszczal go update robi? co kilka dni, poprawia? bugi, du?o event?w :)
Zapraszam!

jedrek1231 pa :( Za takie cos juz chyba masz bana na Tntet, szkoda :(
Wies,z nie jedni zostali zrobieniw chuja w taki oto sposob, ale co ty mozesz zrobic? TO OTS, prawa GOD/GM

//@DOwn
Koles spam robil, ale juz widac dostal abana, a jego posty zostaly usuniete. W okolo 20 tematach, wsatwial filmik jaki to ten OTS jest klamliwy, oraz w jaki sposob oszukuje graczy ;)

Ostatnia edycja:

Nie rozumiem Poufny o co Ci chodzi? :) Zapraszam na OTka! na prawd? warto!

Poufny je?li by? by? m?dry to by? wzi?? i zrobi? reloga po dostarczeniu itemek... to, ?e Ty straci?e? itemy to z w?asnej g?upoty i teraz tylko oczerniasz ots... Ja jako? gram i nie narzekam... Tak?e zastan?w si? co m?wisz ;)

Ostatnio by?y pog?oski, ?e ots by? zrobiony tylko dla pieni?dzy... Ot?? to wszystko jest nie prawd?... Osoby te tylko chcia?y zaszkodzi? ots. A to dowody:
beztytuupdw.png

Wszystkie ulepszenia jakie zosta?y wprowadzone s? napisane na stronie g??wnej!

Status
Zamknięty.
Do góry