Alcama & Friends

Odp: Alcama & Friends

Zosta?em sam w prowadzeniu tematu widz? ;)

No, no ?adnie lecisz z tymi lvl'ami :P Czekam na 100 i jakie? ss'y z poi, oraz anni :D Btw. nie zosta?e? sam, bo jestem jeszcze ja, tyle ?e na razie ma?o czasu na gr? :/ Ale spodziewaj si?, ?e nied?ugo wbij? ;]

A o mnie zapomnieli?cie? Zbieram kamyki na nuupie. Niebawem uderz?, b?jcie si?!
?adnie gracie ch?opaki, Alcama lecisz do 100, jak najszybciej!
Mam ju? 250 kamyk?w, jeszcze dwa razy tyle i wbijam.
Sija.

@aramiszon

Do kt?rego zamierzasz tam expi? bo mam ochot? tam wpa?? xD Du?o ludzi tam expi? Jaki exp/h?

Fajne zdj?cia ;> Go, 100 xD

@aramiszon
Do kt?rego zamierzasz tam expi? bo mam ochot? tam wpa?? xD Du?o ludzi tam expi? Jaki exp/h?
Fajne zdj?cia ;> Go, 100 xD

Heh, nie wiem-nie planuj?.Jak zwolni? mi si? culty to bd siedzia? tam, p?ki co kole? boc?cy tam ma jeszcze stamin? ;)
Jestem zazwyczaj sam albo jest maksymalnie jedna osoba poza mn?, z kt?r? zawsze mo?na si? dogada?, je?li nie jest to 120rp na bocie.
Exp na poziomie 50-75k/h bez premium staminy,w zale?no?ci od oczywi?cie lag?w, skilli i np.broni.

Po kr?tkiej przerwie postanowi?em, ?e dzisiaj powr?c? do gry i na dzie? dobry z 29 lvl'a wbi?em 32 (35% do 33). Ma?o tego uda?o mi si? wbi? skilla i mlvl. Tak, wi?c czas przej?? do zdj??:

Niestety zapomnia?em zapisa? zdj?cie z avansem na 30 ;p​

Jak sami widzicie zdj?cia nie s? za ciekawe, ale ju? niebawem si? to zmieni, bo na 40 lvl'u zamierzam kupi? pacc'a.

@edit Godzina 22:30 W?a?nie dobi?em 33 level, tak wi?c dzisiaj wbi?em og?lnie ca?e cztery lvl'e. (Zdj?cia ju? mi si? nie chcia?o robi?)​

Pozdrawiam i czekam na nowych :)

Ostatnia edycja:

Szkoda, ?e nikt nie komentuje i nie dodaje ?adnych zdj?? :/ Ale mimo wszystko postaram si? utrzyma? temat.
Stan postaci na dzie? dzisiejszy:​

Ostatnimi czasy mimo ko?c?wki PACC Tibia mnie strasznie odrzuca i nie czuj? ch?ci gry ;)
Gdy si? to zmieni zaczn? dodawa? ss'y, p?ki co od?wie?am i je?li nikt nie b?dzie zainteresowany dodawaniem screen?w to zamkn? chwilowo temat.

Wr?ci?eeeem! Stare konto zosta?o zbanowane, wi?c zdj?cia b?d? dodawa? z tego.
48218706802656731050.png

Back
Do góry