Ale trap na rokku - Amera

Status
Zamknięty.
Odp: Ale trap na rokku - Amera

Haha bankowo zrobi? schody zeby nie mozna by?o trapowac.Ale i tak ktos znajdzie inne miejsce do trapowania :) Bo pe?no jest takich miejsc.

LOL na chuj wy go wyzywacie ??
A o co w Tibi chodzi >?? to jest normalne ze ludzie robia Trap'y
Bez takich jak oni Tibia by byla nudna
Same Expienie to nuda ...
O.o

Nie widz? tu nic ciekawego, co Wam daje to ?e trapniecie jakiego? Brazola? Podnieca Was to czy co? Wzi?liby?cie si? za expienie lub co? bo przez takich ludzi jak Wy Polacy s? negatywnie oceniani.

Zal mi cie koles ! Nie potrafisz Expic to daj innym poexpic :down: Dnoo naprawde daj spokuj cos mi sie zdaje ze koles masz 12 lat bo taki dziecinny jestes! :down: :p

OMFGHT LOL
Brazoli se trap ;]troche mnie oni wkurzaja czasami.
NIGDY NIE WIDZIALEM FAJNEGO BRAZILICZYKA !!

Hiyo. Szczerze wam powiem, ?e to polak?w lepiej by by?o trapowa?, bo to oni s? najwi?kszymi cholerami na tibii. Najwi?cej wyzywaj? i kradn?, a poza tym lej? bez powodu. Ja pozna?am o wiele sympatyczniejszych obcokrajowc?w, ni? niejednego polaka, z kt?rym si? kiedykolwiek zetkn??am. Jednak to, ?e trapujecie brazoli to :up: Ich te? nie lubi?, bo te? s? pyskate cholery i z?odzieje. Jednak polak?w te? trapujcie. S? pewne wyj?tki, ale zazwyczaj to szuje. Mo?ecie my?le? inaczej, ale takie jest moje zdanie. A propos trapa, to ?adny. Wszystko obmy?lane i poustawiane jak nale?y, szacun :up:
Pozdro.

Edit:
150 post : o

Hmm trapowanie na rooku ciekawy temat. Ludzie kt?rzy wbijaj? chocia?by 50 lvl na rooku moim zdaniem sa po prostu boterami , nudzi im si? wiec trapuj?. Traktuj? to jako form? rozrywki. Nie pot?piam takiego zachowania ludzie sa g?upi to padaj? (zazwyczaj brazole padaja).

Trapek pierwsza klasa :P gratulacje

Hmm trapowanie na rooku ciekawy temat. Ludzie kt?rzy wbijaj? chocia?by 50 lvl na rooku moim zdaniem sa po prostu boterami , nudzi im si? wiec trapuj?. Traktuj? to jako form? rozrywki. Nie pot?piam takiego zachowania ludzie sa g?upi to padaj? (zazwyczaj brazole padaja).
Trapek pierwsza klasa :P gratulacje

Nie ka?dy 50 level na Rooku to botter. Wierz mi, ?e s? jeszcze uczciwi gracze.
Trapem pierwszej klasy mo?na nazwa? umiej?tnie zrobiony trap na Wasp Tower, poniewa? tam pada?y niejednokrotnie wysokie levele.

I Bardzo dobrze zrobi?e? , mnie nie raz br trapowali i traci?em cenne przedmioty :/
Tak jak ju? powiedzia?em dobrze robisz r?b dalej a Ci co gadaj? ?e to hamstwo niech si? przekonaj? na w?asnej sk?rze jak to jest jak Cie kto? trapuje z pozdrowieniami :P

Je?li wydaje wam si?, ?e to takie z?e to s/z trapujcie kogo? i jak wam wypadn? cenne itemy np. katana chain armor, nie wiem... kasy z <przyklad> 300 gp Zobaczycie co za frajda :D
Pozdrawiam
DegRey

trapy s? dla noob?w

Offtop te?. Warn gwarantowany.

@topic:
Osobi?cie nie popieram czego? takiego, bo to tylko zabieranie innym przyjemno?ci z gry. Ale up?r godny podziwu.=) Musz? powiedzie?, ?e w tym jeste? dobry !!! xD

Frajerem jeste?.. Trapowanie jest nie dozwolone
A jak jakie? popie*dolony brazol mi wpada na expa i loota wypie*dala do wody to jest legalne?!
Wk?*wiaja mnie tacy ludzie, expisz sobie normalnie, nagle wpada Ci jaki? noob i zapi*rdala Ci loota baga -.-

Daj wi?cej SS?w ;p
A sam na tym nie padniesz? Masz tylko 8lvl

Status
Zamknięty.
Back
Do góry