• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Alisow Ots SQL] 8.42

Status
Zamknięty.
Odp: [Alisow Ots SQL] 8.42

Wszyscy nooby nawet nie sciagajcie tego silnika ==.==
zeby miec GODA trzeba zrobic baze danych a jak widac nie umiecie pobawcie sie w otsach 8.1 ostatnie na xml tam nie trzeba bazy danych
/pozdro

tak to prawda ale poco taka zlosc xD a co do ots to mapa dobra, minus to to ze niektore teksty i npc sa po BR ;/ i prosze o acc maker pod ten ots i Map Editor

Our partners and their custom servers:

Silnik: The Forgotten Server, version 0.3.3
Client: 8.41 i 8.42
Mapa: Xedegux
Kod:
Raids:
-Rat
-Orshabaal
-Ghazbaran
-Giant spider/[COLOR="Blue"]The old window[/COLOR] ( Nie powinno by? "The Old Widow" ? )
-Ferumbras
Wiem, ?e sie mo?e czepiam ale tylko to rzuci?o mi si? w oczy. Za chwile bed? ?ci?ga? to dam edita

silnik super bede hostowal.
ktos pytal o map editora..sciagasz rme albo simone wrzucasz monster i NPC i juz przerabiasz:)

Dziala tutaj demon oak? bo jakos nie kumam tego :(
i czy dzislaja na POI wszystkie teleporty bo jak widzialem to do 1 mozna wejsc a sa 4 czy 6 czekam na odp

z tego co pamietam passy na GOD'a to
name:GOD
password:GOD
a jak nie pasi wchodzicie w program ktory jest w folderze Utilit?rios mianowicie sqlitestudio-1.1.1 otwieracie plik forgottenserver.s3db i macie pelna baze danych...
rozwijacie Tabele pozniej klikacie accounts pojawia wam sie okienko. na gorze wybieracie dane i macie wszystkie passy itd. tam gdzie 6 przy group id tam jest god :P...
---------------------------
co do samego silnika to nawet fajny (ale ja sie nie znam :P) tylko bugi z yalahari (czy jak to miasto sie zwie :P) i 2 miastami mianowicie sa na mapie ale nie ma ich w miastach... czyli nie moge tam teleportowac sie godem...
questow jeszcze nie sprawdzilem...
ale zaczelem spolszczac jak mi sie uda i nie bedzie crashow to wrzuce :P

Bardzo fajny silnik i dodatki mapa tez wpozo. Najbardziej mi sie podobaja te skrypty ^^ dzienki za wstawienie go tu. wszystko dziala F 100%

pozdro

mam pro?b? : Czy m?g? by kto? da? linka do dzia?aj?cego Acc Markera pod ten silnik i jaki? poradnik bo co? mi nie wysz?o z tym acc`em gesiora :huh::huh:

77.91.36.14

Sicze na jakiego? linka i dobry poradnik; ))

A ja mam inny problem. Po otworzeniu postaci nie wykrywa mi jej w bazie danych , mimo ze gram na niej. U?ywam xampp'a.

-- SQL
sqlType = "mysql" << tu ma byc tak, a pewnie masz sqlite!
passwordType = "plain"

@TOPIC :

Uzyje tej mapki(miasta) do mojego own ots ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom