• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Alisow Ots SQL] 8.42

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [Alisow Ots SQL] 8.42

potrzebuje acc makera do tego silnika ! Poda ktos !?
a wiesz co to acc by g?sior :confused:

\/CZYTA? JE?LI NIEWIESZ JAK ZROBI? GOD \/
Postawi?e? pytanie "jak zrobi? goda"
1)Nie?ci?gaj tego silnika.
2)Pytania pisze sie w dziale "pomoc z ot".
3)Jest takie co? ,ma?e ale przydatne... opcja "szukaj"
4)Goda robi si? w bazie danych...
5)Niewiesz jak zrobi? baz? ??
LoL
HTML:
http://tibia.net.pl/konfiguracja/6610-instrukcja-obslugi-theforgottenserver-i-gesior-account-maker.html
wystarczy poszuka?...:|

@up

To link do tematu na otlandzie tam gdzie pisze link to pobierasz ten acc, jest to acc gesiora.
@Topic
Silnik fajny chod? par? bug?w jest, teraz go testuj? i du?o wi?cej nie powiem powiem tylko ?e znalaz?em kilka bug?w na mapie. W silniku podoba mi si? du?a ilo?c miast. Ocena silnika 9/10.

Wchodzisz w tabelke Accounts, w loaclhost/phpmyadmin, (jezeli wogule zrobiles baze danych).. I u g?ry bierzez zak?adke DODAJ, i tam wszystko ustawiasz, id czyli numer, password czyli haslo, group_id, czyli tak zwany Access, Je?eli masz max 3, to daj 3 je?eli dasz 3-, lub -3 nic sie nie dzieje ;p a jezeli masz do 6 to dajesz 6 i tak samo jak z 3 ;p Potem wchodzisz w tabelce w Players, i to samo DODAJ, i tam znowu dajesz to id co by?o tam, group_id to samo, itd tam ju? nie wa?ne rzeczy chyba ze chcesz miec full addony to tam gdzie pisze lookaddons ustawiasz na 2.

Je?eli dalej ci nie wchodzi, musisz ustawic Spawn, wchodzisz znowu w players, zakladka PRZEGL?DAJ wybierasz gracza i klikasz na taki o?owek malutki, i tam na prawie smaym dole masz cos takiego:

town_id: 0

posx : 0

posy : 0

posz : 0

Najlepiej ustaw to tak:

town_id : 1

posx : 300

posy : 300

posz : 7

I powinno chula?, je?eli pomog?em Daj +, nie wiem czy jzu ktos ci pomogl bo nei patrzylem na inne strony. ;]

W?a?nie zrobi?em baz? danych teraz tylko Acc i jazda moja ocena jest 10/10
Mapka ?adnie zrobiona co gz for you nie znalaz?em p?ki co ?adnego b??du co oznacza gratz nr 2 pozdrawiam

Hacked13 Ile razy by?o pisane ?e passy na God'a to:
Name:god
pasword:god

@Topic Testuje..;]
@Edit Bardzo ?adna mapa ja nie znalaz?em ?adnego buga na mapie;]
Aha ludzie jak czytacie Temat to od pocz?tku do ko?ca... a nie od ?rodka albo sam koniec... bo potem s? takie pytania jak:
Hacked13:prosze help jakie passy do goda !

?a?osne...

Fajny server mimo ze go nie testowalem ale sie fajnie zapowiada jutro go sprawdze.
Chyba zrobie liste serverow jutro bo cos slabo XD wiem ze duzo takich list ale moja bedzie najlepsza (niewiadomo sproboje).

Hejka ;) Jestem tu nowy i chcia?bym dowiedzie? si? o co w tym wszystkim chodzi;p bo jestem w tym zielony:/ Pobra?em wszystko i co dalej?;p z G?ry dzi?kuj?

co z tym zrobi??

//Ja bardzo serdecznie zapraszam tutaj, zar?wno Ciebie, jak i pana na g?rze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hiho.

Ja mam taki problem, bo jestem chyba zielony w tych ots SQL, ale w r??nych poradnikach pisz? co? o pliku costam.sql . I chcia?bym si? zapyta?, ?e jak sci?gam folder z silnikiem ots i ten pilk SQL musze zaimportowa? do bazy danych, to czemu go nie ma w folderze otsa ???

np. forgottenserver.SQL

P.S Jak co? to jestem zielony, wi?c nie m?wcie, ?e jestem n?b, bo robie to 1 raz. ;p

fajna mapka ;] jest to mo?e mapka ARMONI ???? bo pamietam cos podobnego na tibia 7.6 i wlasnie nie pamieta PZDR

Zapowiada sie ciekawie. Zaraz sciagam i pobieram.

#Do kilku powyzej:
ludzie dajcie sobie siana.. jak nie potraficie odpalic silnika SQL to nawet nie wypowiadajcie sie tutaj i nie pytajcie jak to sie robi.. Sa 2 poradniki na tym forum jak to zrobic.. Ja sie nauczylem za pierwszym razem i wszysciutko ladniutko smiga ;]

#Silnik pobrany, juz testuje ;]

#Mapka fajna ogolnie, tylko jeden maly, a zarazem wielki minus... Mianowicie to, ze serwer jest po brazylijsku.. Jakby wyszla polska wersja tego silnika to by bylo swietnie.
Ogolna ocenka 8/10.

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom